Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Én és a Battlefield 6
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Petykemano
üzenetére
"Kompromisszumok és szerény igények mellett"
Igen, jogos.
Illetve nagyban függ attól is, ki mivel tervez játszani és hogyan. Pl. a teszteken lévő Battlefield single mérésekhez képest a játék CPU igénye multi módban egy nagyobb térképen lényegesen magasabb. Ebbe nem akartam túlzottan belemenni.Tény az is, a hatmagosok is most nagyon jó árban vannak (~200 euró, ha jól látom egy 5600(X)), azok sem rossz vételek, főleg, hogy ahogy írod, átlagos igények mellé ma még bőven elégnek látszik az ereje.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Illetve nagyban függ attól is, ki mivel tervez játszani és hogyan. Pl. a teszteken lévő Battlefield single mérésekhez képest a játék CPU igénye multi módban egy nagyobb térképen lényegesen magasabb. Ebbe nem akartam túlzottan belemenni.