- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
válasz
atti_2010 #6006 üzenetére
Arról nem beszélve hogy az OC lutri,ez köztudott...2 ugyanolyan típusú proci vagy ram sem egyforma..ha nekem nem működik valami magam szidom elsőnek hogy én vagyok a béna hogy nem tudom beállítani
Sokáig nem ment az IGP-m 800mhz fölött egyáltalán,páran emlékezhetnek hogy panaszkodtam hogy sehogy nem tudom beállítani,de akkor sem szidtam sem az AMD-t sem a MSI-t sem mást,na most vettem egy HyperX 2400-as KIT-et nem működik 2400-on istennek sem,de nem hibáztatom egyik gyártót sem,mivel ez már jókora OC a hivatalos 1866-hoz képest,így "csak" 2133Mhzen megy 1,6V és CL10 mellett,viszont az új ramokkal az IGP olyan barátságban van hogy már 1186Mhzen is stabil volt Prime95+FurMark páros alatt és játékoknál
Szerk.: Bár attól független hogy az oc sikeressége vagy sikertelensége nem feltétlen a deszka gyártójának hibája én nem vennék semmi pénzér FM2-es asrockot azok után,hogy a net tele van azzal,hogy hányan panaszkodtak rá.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bivalyerős táblagéppel készül a Honor
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 8400F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest