Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Vartanus

őstag

válasz atti_2010 #6006 üzenetére

Arról nem beszélve hogy az OC lutri,ez köztudott...2 ugyanolyan típusú proci vagy ram sem egyforma..ha nekem nem működik valami magam szidom elsőnek hogy én vagyok a béna hogy nem tudom beállítani :DDD Sokáig nem ment az IGP-m 800mhz fölött egyáltalán,páran emlékezhetnek hogy panaszkodtam hogy sehogy nem tudom beállítani,de akkor sem szidtam sem az AMD-t sem a MSI-t sem mást,na most vettem egy HyperX 2400-as KIT-et nem működik 2400-on istennek sem,de nem hibáztatom egyik gyártót sem,mivel ez már jókora OC a hivatalos 1866-hoz képest,így "csak" 2133Mhzen megy 1,6V és CL10 mellett,viszont az új ramokkal az IGP olyan barátságban van hogy már 1186Mhzen is stabil volt Prime95+FurMark páros alatt és játékoknál :R

Szerk.: Bár attól független hogy az oc sikeressége vagy sikertelensége nem feltétlen a deszka gyártójának hibája én nem vennék semmi pénzér FM2-es asrockot azok után,hogy a net tele van azzal,hogy hányan panaszkodtak rá.

• Johnie

tag

válasz atti_2010 #6006 üzenetére

Teljesen igazad van, azzal a különbséggel, hogy sejtettem , hogy az 1600-as RAM nem igazán fog 1866-on muzsikálni, de egy próbát megér,egy életem-egy halálom és megpróbálom hátha.....De ha nem, akkor nem, működjön 1600-on :-) stabilan. És 1600-on stabilan , jól megy.
    Bios A2 üzenetre visszatérve: Utánanézve valamilyen Sata problémának tűnt ez az üzenet. Átállítottam a Sata Mode-t AHCI-ról IDE-re ,ekkor meg az A3 -üzenet fogadott.
    Majd Átállítottam az AHCI BIOS ROM-ot Disabledről-Enabledre , és lám , nincs várakozás, egyből inditja a windowst

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés