- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- lovag05: Híradó
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 ajánlható?- Puskill PSK-D5M6400BH-16G
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie67
tag
válasz
GeneraL_XTX #12243 üzenetére
Amikor én beletettem az 5750-es kártyámat az alaplapi hdmi kimenetről néztem filmeket az 5750 vga kimenetet meg monitornak használtam. Én nem tudom hogyan működik a dolog, de működött.
-
Leslie67
tag
Melyik a legnagyobb ATI kártya amit elvisz az A10 6800K(F2A85 V Pro lap)? A 8670D melyik kártyának felel meg? Előre is köszi a választ!
-
Leslie67
tag
Hali! Tettem egy utolsó lépést az APUval kapcsolatban. Vasárnap már 2 percenként fagyott le. Hétfőn reggel egy utolsó újratelepítést megpróbáltam, de most egy kicsit másképpen mint szoktam. Eddig gond nélkül üzemel. Most nem tettem fel az ASUS Suitot.
Ma délután vettem egy CoolrerMaster házat és egy általatok javasolt T4-es hűtőt. A ramjaim a hűtésük miatt olyan magasak, hogy a hűtőt képtelenség lett volna felszerelni, így át kellett tennem a fekete memória aljzatból a kékbe. Számít ez valamit?3 db 12 centis ventilátor dolgozik a házban. Fent 2 db hátul 1 db. A gép nagyon csendes lett. Az APU hűtőventilátora terheletlenül elég csendes, de amikor pl. játszottam akkor viszont "ordított". Gyanítom, hogy nem sok sikerrl hűtött mert volt, hogy a játék be-be akadt. Most hűvös levegő jön ki a házból, alul is ahová a tápegység került.
Nem hülyeség a gyári hűtést lecserélni. Inkább az volt a hülyeség, hogy bíztam benne ...
Ami a felszereléskro nagyon zavart, hogy a T4 hűtő totálisan benne van az első fekete slotban. Látható, hogy a kék aljzatban lévő memóriát így is eléggé nyomja. És itt kérdezném meg mégyegyszer, hogy van jelentősége, hogy fekete vagy kék aljzatban vannak a memóriák?
Előre is köszi a választ!Ja még annyit. Az ASUS és az ATI honlapjáról töltöttem le az elméletileg jó videó drivereket. A vga kimeneten lévő full hd tv-n ha teljes képen néztem akkor a felső egyharmadnál csíkozott, de ugyan ezt csinálta a hdmi kimeneten is. Valahonnan letöltöttem a 8670M-es drivert. Azzal meg nem csíkoz, de kicit riceg vele a kép. Másnak tökéletesen megy a videórész?
-
Leslie67
tag
válasz
Stonerice #12102 üzenetére
Igen eléggé az ... A hőmérséklet 65 fok és ilyet csinál a képernyőn. Bocsi a "minőségért" egy Nokia X6-tal csinálta, de, ha kellene akkor van S4 a fiamnak az full hd-t tud. Rátettem a telót az usb-re és azonnal lefagyott a gép. 5 percenként fagy le.
http://data.hu/get/7094358/20131103061.mp4
Megnézem a progit csak előtte elküldöm ezt. -
Leslie67
tag
válasz
Vartanus #12097 üzenetére
Van egy gyanúm, hogy a szoftveresen csendesre állított cpu ventillátor nem hűti le eléggé a procit. Holnap megyek a közeli pc-s boltba és veszek valami rendes hűtőt.
Hogy miért nem szaladok abba a boltba ahonnan vettem az alkatrészeket?
Mert kb. 100 Km van köztünk.
Mert bármelyik alkatrészt veszem ki a gépből az tuti, hogy legalább 1 hónapig(hanem több) nem lesz újra itthon. Ha használni szeretném a gépet akkor kell helyette valami.
Totál belefutottam a tutiba. Szerettem volna megtakarítani pár ezrest azzal, hogy a nertől rendeltem meg az alkatrészeket. Mióta meg vannak már bőven veszteséges vagyok ahhoz képest, ha a helyi pc-s boltból vettem volna meg.
Tanuljatok az esetemből! Inkább a helyi pc-s boltban vásároljatok ne a netről (még ha drágább is valamennyivel) mert van hová visszavinni, addig csere alkatrészt kérni amíg meg nem oldódik a helyzet ... -
Leslie67
tag
válasz
Stonerice #12077 üzenetére
Nem csak neked válaszolok!
Most telepítettem újra a gépet. A biosban alapra tettem mindent. A ramokat automatára, az igp-t szintén automatára. Megnézem, hogy így csinálja-e? Az az igazság, hogy mélységében nem vágom a "szakmát" ezért, ha valami gebaszvan akkor újra teszem az oprendszet. Az SSD-nél ez nem is olyan nagy feladat mert sitty-sutty megy a telepítés. Délután 13-kor kezdtem neki és már 80%-ban kész vagyok.
Egyébként a külön vga-ban reménykedtem, hogy, ha az APU-ba épített vga ki van kerülve akkor egyenesbe kerül a gépem, de olvasva, hogy külön kártyánál és ráadásul az új Intelnél is vannak fagyások és problémák, hát ...Teljesen elbizonytalanodtam, hogy merre tovább.
-
Leslie67
tag
válasz
tailor74 #12060 üzenetére
Nekem naponta többször is lefagy és nem tudom miért. Tegnap este filmnézés közben fagyott le, ma többször is pedig csak 10 percet írtam egy fórumra közben más program nem volt használva. Amit összehoztam 10 perc alatt annak búcsút mondhattam mert csak a resettel tudtam működésre bírni. A régi Inles gépemmel sosem volt ilyen gondom, de ezt, ha magára hagyom és csak az U torrent megy akkor is befagy. A biost áttettem auto-ra, hogy a memóriát az igp-t meg mindent saját maga kezeljen, de mégis befagy. A memtestet lefuttattam. Ránéztem kb. egy óra múlva és nem írt hiba üzenetet. Kezd elegem lenni az APU-ból.
-
Leslie67
tag
1. Köszi srácok!
2.Úgy lesz elősször ház csere aztán hűtő csere.
3. Lehet nekem is ki kellene próbálnom a Win8-at( ,de még nincs feltörőm).
4. Na most kellene valaki aki tudja. Panaszkodom, hogy ha film nézés közben felhozom az MPC HC menüjét, hogy pl. hangot, feliratot, vagy másik filmet nézzek akkor erősen beszaggat a kép, de a hanggal semmi gond nincs. A másik most vagyunk túl egy filmen és felfigyeltem, hogy kb. 8 másodpercenként megremeg a kép.Tudja valaki, hogy mi okozza?Ez a jelenség nem csak a megosztott hdmi tv/projektor képén figyelhető meg, hanem a vga-ra kötött tv-n is, ha a youtube-ról nézek valamit. Játék közben nem tűnik fel, pedig lehet, hogy ott is csinálja.
Szerintetek?
Kopidoo: jónak tűnik!
Tényleg! Van jelentősége, hogy melyik színbe(fekete-kék) teszem a ramokat? -
Leslie67
tag
válasz
veszelyes01 #11984 üzenetére
A kezdeti masszív szívatás után viszonylag használható a gépem. Nekem nagyon az a benyomásom, hogy ezek az APU-k nem kiforrott dolgok. Az ATI honlapján az automata driver frissítő nem is ismeri fel ... Szomorú, hogy legyártanak valamit és nem csinálják meg probléma mentesre.
-
Leslie67
tag
-
Leslie67
tag
10 ezer alatt mondjatok lécci, legalább 3 jóféle/nagyon csendes hűtőt az APU-ra! Előre is köszi!
-
Leslie67
tag
válasz
veszelyes01 #11958 üzenetére
Hát sajnos nem.
Én is tanácsért jöttem ide. Vannak itt hozzáértők, hátha válaszolnak neked( engem is érdekelne, hogy mit mondanak )!
-
Leslie67
tag
válasz
Leslie67 #11955 üzenetére
A játék megjavult. Nem tudom, hogyan, de a 30 fps-ről felment 100-tól 215 fps-re.
Hurrá!
Nemtudom, hogyan, de mintha egy öngyógyulási folyamaton ment volna keresztül.
Egy gondom van még a konfiggal. Amikor filmet nézünk róla megosztott képpel(projektorral vagy tv-vel attól függ, hogy az erősítőn hová osztom meg) a kép nem folyamatos. Olyan mintha valami nem tudná kiszolgálni a videó képet. A haggal nincs gond megy folyamatosan, de, ha lejátszás közben előhozom az MPC HC menüjét, hogy a következő lejátszandó filmet megkeressem rendesen akadozik a kép. A hang gond nélkül, gyönyörű szépen megy. Mindegy neki, hogy 1 vagy 2 Giga ram van mellé rendelve.
A10 6800K/F2A85V Pro, 2X4 G Kingston 2400 Mhz ram.
Van valakinek ötlete?
Előre is köszi! -
Leslie67
tag
válasz
veszelyes01 #11953 üzenetére
Csak egy gondolat arról, hogy miért nekünk felhasználóknak kell kísérletezni az alkatrészekkel. Ezt egy másik fórumban írtam az APU-val való kínlódásom miatt. Elnézést, ha egyszer kétszer vulgáris voltam, de rettenetesen bosszantott a dolog:
20013-ban vannak elvárásaim a pénzemért!
Ezek az elvárások a hardver és a szoftver gyártók irányában eléggé erősek.
A következőt gondolom. A Windows szoftver írói az Asus az AMD/Intel, a memória gyártók úgy gondolom, hogy napi kapcsolatban vannak egymással. Amikor megveszem pl. az APU proci/videókártyát, hozzá veszem az FM2-es lapot és ehhez a kettőhöz veszem a 2400 MHz-es memóriát, én végfelhasználó úgy gondolom, ha ezeket fizikálisan össze kapcsolom, feltelepítem az oprendszert az elérhető legfrissebb drivereket azt várom el, hogy ezek után nincs is más dolgom a pc-vel. Miért gondolom ezt? Mivel a hardver/szoftver gyártók napi kapcsolatot tartanak egymással így az általuk eladott termékek TUDNAK egymásról, tudják egymásról, hogy a lehetséges alkatrésznek mi a maximuma! Egy FM2-es lapba nem lehet nem oda illő Intelt telepíteni, de még az AMD-ből se.
Mi az anyámért kell nekem azzal szórakoznom, hogy a fizikális összekapcsolás után, alkatrészeket szoftveresen maximalizáljam? Miért nem tudják egymásról az alkatrészek, hogy mi a maximumuk és miért nem állnak be automatikusan erre a maximális szintre? Miért nekem végfelhasználónak kell kísérleteznem azzal, hogy kitapasztaljam, hogy milyen beállításokon megy jól a proci/alaplap/videókártya/memóriakártya? Hát nem ezért tartják egymással a kapcsolatot a szoftverírók, hogy az a maroknyi alkatrész ami elméletben találkozhat egymással a legjobb formájukban keljenek életre? Miért nem lehet inkább a maximum ról visszafelé butítani? Ha erre valakinek szüksége van, hát tegye, de én mint egyszerű vásárló én a maximumuk miatt veszem ezeket az alkatrészeket.
Azt gondolom, nem én gondolkodom rosszul, amikor a pénzemért a maximum teljesítményt szeretném kézhez kapni! Félre értés ne essék! Nem a tuningra gondoltam! Azt meghagyom a "kockáknak". Szórakozzanak, kísérletezgessenek napokon-heteken át azért a pár %-ért. Nem érdekel. Nem akarom én kihegyezni, határra húzni a konfiget, de azt elvárom, hogy amiért megvettem az alkatrészeket azok fogjanak kezet és szaladjanak együtt!
Ugye ez nem nagy kérés egy vásárlótól? -
Leslie67
tag
-
Leslie67
tag
Juhéj!
Ma rákerestem az alacsony fps problémára " vsync kikapcsolása ati"Próba képpen kapcsoltam ezt az állapotot. Bele mentem a játékba és van, hogy 150 az fps.
A kép nem igazán jó minőség ezért nehéz célozni, de meglehetősen gyorsan reagál a kép minden mozdulatra. 3 kört mentem és 8/1 K/D arányt sikerült elérnem fejhallgató nélkül!Gyorsan ki is jöttem a játékból mert elindult a hekkerezés. Nem is veszem észre és ki kikkelnek, ezzel törlődik a jó K/D arány.
http://kepkezelo.com/images/0w6y01xiyeraojvtsj6x.png
A klónzott képernyőnél viszont még mindíg jelenség a fentről lefelé vándorló csík, ha jobbra lallra mozgatom a feladatkezelőt. -
Leslie67
tag
Haza értem! Most írom ki lemezre a mem tesztet.
Igen a Youtubos résznél fagyott le!
De kár, hogy messze laktok tőlem. Ha nem lenne túl nagy a távolság ... -
Leslie67
tag
válasz
Stonerice #11809 üzenetére
"Megjavult"
Áhh ... Az 5750-es kártyánál akkor volt ennyi, ha füstbe szaladtam. A 6.6 fps-nél csak meghalltam ... Muhaha ... Inkább bosszantó. Érdekesség(legalább is nekem, de nektek infó), hogy napi szinten legalább egyszer lefagy, ha több mindent szeretnék vele csinálni. pl. írok ide, a youtub-ról töltök mixeket(a garageban jó az kondizni), közben megy az u torrent. Amikor a 13. mixet illesztettem a youtube downloaderbe lefagyott.
Resetelni kellett. Ilyen az Intelemnél ismeretlen volt ... -
Leslie67
tag
válasz
Vartanus #11806 üzenetére
Köszönöm nektek (Stonerice is) a nyílvános és a háttér segítséget!
Megtaláltam a frekvencia módosítás lehetőségét. Nem görgettem végig, de talán 2000 MHz fölé is lehet emelni. Azt már kipróbáltam, hogy 844 MHz körül mit csinál. A játékban maradt a 40 körüli fps.
Mi a legrosszabb, ha elkezdem felfelé húzni a gpu frekvenciáját? Ha túl sok neki elfüstöl? Vagy a szerencsésebb, egyszerűen nem lesz képem? Ha nem lesz képem a bios gondolom azért még elérhető?
Türelmet kérek mert most tanulom mindezt!
Jelen pillanatbeli állapot ami nekem nem sok mindent mond ...Ha a memóriám 2400-as miért látok 1200 MHz-et?
-
Leslie67
tag
válasz
Vartanus #11792 üzenetére
Én is úgy tudom, hogy a CS és a CF egy tőről fakadnak. 200 fps nekem szájenszfiksön
Dejó is lenne ...
Miért rosszabb a 2Gb mint az 1? Nézegettem a 6670-es kártyákat. Amelyikek DD3 rammal vannak szerelve azok 2G rammal rendelkeznek, amik DDR5-ösek azokra 1G ramot szereltek.
"6800K 8670D-jét húzd fel 1086Mhz-re " ezt hol-hogy kell? -
-
Leslie67
tag
-
Leslie67
tag
válasz
Stonerice #11779 üzenetére
Nah itt lőn a képek.
Van pár érdekes dolog. Utolsó emlékeim szerint 2G-át rendeltem a a videórészhez, de 1G ír. Jól értelmezem a memória kártyák alacsony sebességgel üzemelnek?
Mindjárt csinálok a bios-ról is képeket.
http://kepkezelo.com/images/g7grcfoawnvm9yiz0w.png
http://kepkezelo.com/images/7tgngqbbq3g6eqcq45d9.png
http://kepkezelo.com/images/rfay4btb344xrw11v3d.png -
-
Leslie67
tag
válasz
Stonerice #11762 üzenetére
Kinulláztam a biost. Letöröltem az ATI Catalystot és feltettem a 13.9-es-t(ismét). Kipróbáltam a régebbi tv-met és van kép!
Ha klónozom a képet a két kimenet között, akkor a korábban linkelt videón is látható 1 csík vándorol fentről lefelé(vagy fordítva ...). Ha megosztom a két kimenetet akkor nem. A CF játék továbbra sem megy feljebb 40 fps-nél.
-
Leslie67
tag
Köszi, hogy foglakoztok velem!
Sajna én nem vágom mélységében a pc világot ...
Ha a suitot letörlöm mi szabályozza le csendesre a ventiket?
Vartanus! Nem hatvani vagyok, de nem lakom messze tőle. Egyébként szívesen látlak, ha nem bírok a géppel.
Hőmérséklet: telepítéskor ha jól emléxem 66 fokig is felment. Most, hogy csak van a gép a ventik sem mennek, így nem lesz terhelődés. A játékkal talán meg lehetne hajtani. Vaaaaaaagy 3Dmark? Délután letöltöttem egy demót. Volt amikor 4-6 fps is előfordult. Ha a 3dmark-ot monitorozom segít nektek valamiben?
Asus alaplap hibák? Nálam ez a második. Az F2A85-V alaplapon gyakorlatilag sosem volt vga kép. Telepítéskor 800x600 felbontásig volt, aztán felment rá a vga driver és örökre eltűnt. A Pro verzión volt vga, aztán rákattintottam az automata tuningra. Jelezte, hogy újra fog indulni a gép. Aztán eltűnt a vga kép. Áthoztam a fiam tv-jét azzal meg hajlandó vga-n komunikálni ... Valaki biztos tudja miért van ez mert én nem.
Azóta nem ellenőriztem le, hogy amit elvittem innen működne-e most. Holnap, ma este már nem pakolok.A szervizekben hogyan, mivel tesztelik ki, hogy melyik alkatrész hibás? Itthon lehetséges kideríteni? Pl. én képes lennék bizonyos teszteket lefuttatni, hogy kiderüljön, hogy van-e hiba nálam?
Most nem merek állítgatni semmit sem.Napokig kínlódtam/nem aludtam mire elértem ezt az állapotot.
-
Leslie67
tag
válasz
kopidoo #11744 üzenetére
Kipróbáltam. Semmi változás sem képben sem fps-ben.
Ha megmarad veszek rá hatékonyabb, csendesebb hűtőt, de amíg így kínlódok vele addig inkább az eladásában gondolkodom. Ha nem bírok vele akkor I5-ös lesz.Korcsi: A hang simán megy, de a kép be-be "akad". Nem mindíg, nem minden jelenetnél, de vannak olyan nagy totál képek amikor pl. a Tökéletes hang c. (tök jó!) filmben van amikor a színpadot messziről mutatják. A szímpadon sokan vannak a nézőtéren sokan vannak, tehát a képernyőn elég nagy a mozgás tér. A hang probléma nélkül fut , de a kép mintha lassabban menne a jelfeldolgozás lassúsága miatt, ezért piciket ugrál a kép, hogy a hanggal szinkronba maradjon. Ez a régi gépemnél ahol az 5750 dolgozott ilyen jelenség nem volt(CF fps 70-105 pályától, játékosmennyiségtől függően, hogy éppen hányan vannak a pályán). Az A10 felállási sebessége lenyűgő
Munka közben a proci annyira nem csinál semmit, hogy film vagy játék közben akár ki is vehetném, ezért nem értem, hogy mi fogja vissza ennyire a rendszert? Van 3 gyanúsítottam:
- alaplap
- videókártya
- ram -
Leslie67
tag
válasz
solfilo #11741 üzenetére
Stul87: azért az gáz, hogy 2 hét szenvedés után jutottam el idáig, hogy végre van elfogadható képem. Kidobtam rahedli pénzt és a játék fele annyival sem megy mint a régi gépemnél. Jó kis fejlesztés ez ...
Solfilo: 2 félét próbáltam eddig. Automata(ilyenkor 1333MHz) és 2400-as beállítás. A mellé rendelt ramoknál automata(itt talán768M), 1G ez még nem volt neki elég, így a max 2G-t választottam. Ennyivel gyengébb egy 2400 MHz-es ddr3 ram, egy HD5750 ddr5 ramhoz képest? Ki próbálom amit írtál. Mit kellene látnom?
-
Leslie67
tag
Feltettem a 13.11-et, de csíkoz a másod képernyő(hdmi kimenet). Feltettem rá a 13.9-et azzal meg nem. Kissé riceg vele a kép, de a kiindulási helyzethez képest ez már óriási előre lépés, bár ez a házimoziban az éppen elfogadható szintet üti meg. Érdekes, hogy a digit hangok között is van különbség. A HD5750 hangja(P5B/E7500+5G 800MHz) nem volt ilyen jó mint ennek a konfignek(F2A85 V Pro+ 8 G 2400 MHz Kingston Hyperx/gyári hűtés). Tisztább, teresebb, dinamikusabb, szélesebb hangterjedelem.
A játék az nagyon lehangoló. A proci szinte nincs is igénybe véve, ennek ellenére 40 fps fölé nem tud menni(haladás már van 40 fps!).
Hogy kell ezt a nyavajást rávenni, hogy elérje a 100 fps-t? 30-40-nel nem lehet játszani egy olyan játékkal aminél tized/század másodpercek számítanak.
Annyit kérdeznék még, hogy a bios-ban mit hova kell állítani, hogy ki lehessen hozni minnél többet a konfigból(mert ez nagyon szerény)? Film tesztelés közben a ricegés olyan minth nem lenne elég kakaó vagy a prociban vagy a ramokban. Dehát ez elképzelhetetlen, hiszen a régi gépemnél kevesebb, lassabb ram, kisebb lassabb proci dolgozott.
Van ilyen opció az Asus laphoz.
Ezzel lehet valamit kezdeni a ventik sebességszabályozásán kívül?
Előre is köszi a választ! -
Leslie67
tag
válasz
GeneraL_XTX #11731 üzenetére
Igen erre már én is rájöttem.
A kérdés az, hogy melyik a problémás?
Íme az egyik fps produkciója a gépnek. [link]
It éppen meghalódtam és mily szép ez a kemény 6.6-os fps ...
"Vicces".
Valamennyit azért már sikerült elérnem. Letöltöttem egy HD8670M-es drivert(ezt nem tudom mihez való). Ettől nem tűnt rossznak a vga-ra kötött tv-m filmlejátszása. Érdekes valamit láttam a driver telepítése után. [link] Bizakodásra adott okot, ezért rákötöttem az erősítőt is. A képernyőket klónoztattam és a nappaliban lévő tv-n már majdnem jó képet láttam, de benne volt a felfelé vándorló csik amikor a szereplők mozogtak benne. Ha megosztottam a képernyőt akkor viszont hiba mentesnek tűnik. Tűnik mert most meg mintha kissé ricegne. A projit még nem kapcsoltam be, azt majd csak akkor, ha minden klappolni látszik.
A CF fps-e 30 fölé nem akar menni. A 6.6 fps egyenesen katasztrofális. Én nem ezt várnám egy mai procitól.
Egyébként az indulás olyan sebeséggel megy végbe mintha egy laptop térne vissza az alvó állapotból.
Lehetséges, hogy az APU-ban lévő videókari gatya(v
agy ez a lap sem jó?)? -
Leslie67
tag
válasz
ADAM1337 #11726 üzenetére
Valószínűleg igen!
Ezt csinálta a nappaliban lévő tv-n és projektoron is [link]a . Vga kimenet a hálószobában lévő tv-re [link]a hdmi kimenet az erősítőbe megy. Évekig jól működött egy E7500/P5B/HD5750-es konfiggal a rendszer. A múlthéten csütörtökön hoztam haza a cuccot. Nagy reménnyel ültem neki mert a full hd 3D volt a célom. Az első F2A85-V lapot vissza vittem mert vga kimenetéről eltűnt a kép, hoztam helyette egy V Pro lapot. Ezzel meg nem tudom mi történhetett? Hétvégén megnéztünk 2 filmet jó volt. Aztán meg lett vele valami mert a kép csíkozódik film közben is. A kimeneti frissítést akár hová állítom nem lesz jobb. Akkor sem ha megosztom vagy másolom a képet. A V lapba bele tettem az 5750-es kártyát tök jó volt vele kép. A CF 100 fps fölé is felment, legkisebb a 70 fps. Tegnap 2x telepítettem a gépet. Hdmi még nem volt benne, de a filmeken csíkozódás látszik. Feltettem megint a CF-et és az fps 30. Ha füstgránátot dobnak lemegy 10 alá is. A memória Kingston 2400 MHz 2x4G. A biosban eddig 2400-ra volt véve, ma átállítottam automatára(ha jól emléxem ilyenkor 1333-at ír a biosban). A videó kártya mellé 2G ramot rendeltem. Nekem itt elfogyott a tudományom. Nem értem, hogy kezdetben legalább a filmekkel nem volt gond, de most már azzal is.
Lehet, hogy valami hardveres probléma van? Ha megfogom pl. a feladat kezelőt és jobbra-ballra mozgatom akkor a négyzet alakja eltorzul, az alja megelőzi a tetejét, szélei "zsizsásodnak".
Előre is köszi a választ!Ja driver!
Az ASUS oldaláról szedtem le a (szerintem) legfrissebb progikat. Az ATI honlapján van egy automata szoftvert telepítő, de nem ismeri fel az A10-et. Manuálisan letöltve/telepítve úgy vélem nem felel meg neki.
Ha lenne itt olyan aki Hatvan környékén lakik megmutatnám neki ... -
Leslie67
tag
válasz
stul87 #11720 üzenetére
Én is csak nyűglődöm az A10 6800K-val. Egy egyszerű Z8Games CrossFire játéknál 30 fps fölé nem tud menni. Ez pontosságot és gyorsaságot igénylő reflex játék és így játszhatatlan. Múlt hét óta csak nyűglődöm vele. Ennyi nyavajám az Intelekkel sosem volt. Filmet sem tudok rajta nézni. Megbántam, hogy ilyet vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest