- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
HI!
a8-5600k megy dual graphicsba 7xxx-es kártyákkal?
vagy várjam meg a kaverit? -
-
debcamp
aktív tag
Üdv Urak,
Nem A -seria és nem APU de talán tudtok segíteni.
Mi az a legtöbb, amit még stabil működés és egészséges/hosszú élettartam mellett ebből kilehet hozni?
Athlon X4 750k (alapon 3.4/4.0Ghz)
Alpenföhn Brocken
Asrock FM2A75 Pro4-M
Előre is köszönöm megtisztelő válaszaitokat. -
Dilikutya
félisten
válasz
Apollo_21 #11891 üzenetére
CPU-ban a legerősebb APU messze nem közelíti meg az FX-eket, egyelőre aki ilyen teljesítményt akar, vegyen FX-et. Azokban nincs IGP, de ha lenne is... egy HD8670d értelmetlen olyan erős processzor mellé, oda dVGA kell, nyilván főleg játék vagy 3D-s munka esetén. Nem tartom kizártnak, hogy lesznek erősebb APU-k is.
-
Bazijoe73
senior tag
Az Amd az fx szériát meddig fejleszti még tudja valaki? mert nem tudom melyik irányba forduljak? Azt tudom , hogy ez gyöngébb de ha ebbe az irányba halad az AMD akkor lehet nekem is erre kéne?
-
Dilikutya
félisten
válasz
Stonerice #11887 üzenetére
Nem értem, hogy miért kéne a pontszámoknak azonosnak lennie erősebb géppel is. A pontszámok rendben vannak, oc nélkül is az i5 kapott volna többet, mivel erősebb processzorról van szó. Számítási teljesítményben az APU-k inkább az i3 szintjén vannak, viszont a +2 mag és a komolyabb IGP miatt azoknál jobb vétel. Mindent a helyén kell kezelni, jó dolog az APU, igen költséghatékonyan kínál korrekt számítási és 3D teljesítményt, de mégiscsak olcsó megoldásról van szó, nyilván nem veheti fel a versenyt egy i5 processzorral. De ilyet nem is akar senki, nem egy kategória, nem egy célközönség.
-
miresz
veterán
válasz
#90933760 #11880 üzenetére
Igen olvastam én is,de sajnos igazán új információkat nem közöl ez a cikk sem. Az igp az várható volt,ill voltak róla pletykák,hogy ~ 7730,ill 7750 ddr3 teljesítménye körül lesz,viszont ez is GCN arhitectúra,ami nem is csak a grafika miatt fontos előrelépés. Ha lehet találgatni szerintem nyers CPU erőben a Richland-hez képest ~10-15%-al lesz erősebb,+ az órajeleken is emelnek talán egy kicsit.Plussz én remélem,hogy ráncba szedik végre a turbo core technológiát is,mert jelenleg nem úgy működik ahogy kellene.
Viszont Gpu erőben,ha egy R250, R260, 7750, 7770-el együtt tud dolgozni az igp,és javítanak a dual graphics hatásfokán,akkor az elég jó lesz.Persz függ az ártól is,ahogy írtad.
-
törölt tag
Ömm, izé. [link]
512 shader, ezt akkor össze lehet vetni valamelyik VGAval? A 7750-be van ennyi, az órajel is gondolom hasonló, sőt szerintem többet fog tudni 800-nál a Kaveri. Vagy nagyon eltérő a kettő és ne így hasonlítsam?
A memória sávszél az sajnos annyi amennyi, a fele. Stalker erre is háklis.Az mire nem.
Hát ha ténylegesen ezt tudja majd, még mindig elég nagy megkötés. Az ár fogja eldönteni, hogy beruházzak-e rá.
-
törölt tag
válasz
miresz #11876 üzenetére
Én ezt tudom, csak arra voltam kíváncsi hogy hardverben mennyire lesz kalóriadús mert ha jól sejtem csak azzal fogok tudni bármit is kezdeni, egy ma 3-4-5 éves játékot aligha érdekli a többi tényező majd.
A proci megkapja a Steamroller modulokat, kár hogy csak kettőt de az már elégnek elég lesz procierőhöz. Az IGP kérdéses. -
miresz
veterán
válasz
#90933760 #11875 üzenetére
Sok konkrétum nincs még sajnos róla. Régebbi játékokról sincs információm,hogy ott tud-e valamit villantani. A dual graphics-nak ott sem látom nagy értelmét,mivel a Kaveriben,ha jók az iformációim,az igp nem igazán elsődlegesen a grafika számolásában fog részt venni,hanem a processz feladatok számolásában fog segíteni a cpu magoknak,,mivel GCN architectúrás igp lesz benn,és az ebben elég jól alkalmazható.Természetesen ehhez lesz egy szoftveres rész is az úgynevezett Mantle API,ami a next gen konzolok elvén dolgozik.Ez a két összetevő,a Mantle,és a GCN eggyüt nsgyon hatékony lesz,akár a konkurens gyártók hardvereinél kétszer gyorsabban lesznek képesek futtatni alkalmazásokat,játékokat.Én is tervezem a váltást FX 8320-ról valamilyen Kaveri-re. Egyébbként az első ilyen játék a Bf4 lesz.
-
törölt tag
A Kaveri oké, hogy ezt tudja majd, de régi játékban is tudja ezt kamatoztatni? Pl. Stalker alatt? Vagy csak a megfelelően írt programoknál?
Ha fHDban már produkálni fog kis kompromisszummal játszható szintet akkor lehet beruházok rá. Mármint régi játékban. Esetleg lehet tudni, hogy milyen teljesítmény várható a legerősebb Kaveritól ha megjelenik? Gondolom 40k körül fog kijönni. És azt tudni mi a legerősebb vidi amit Dualban mellé lehet pattintani?
-
miresz
veterán
A játék grafikájának számolásába csak akkor tud segíteni,ha olyan VGA-t raksz mellé,amivel dual graphics módban tud üzemelni. Ebből a legnagyobb a 6670-es VGA,de a dual graphics hagy némi kivánni valót maga után. Én nem javaslom.Ha van dedikált VGA is van a gépben,akkor az igp-t semmire sem tudod használni,kivétel a fennt említett eset. A Kaveri ezekből a szempontokból is hstalmas előrelépés lesz. Ott már elég sok mindenbe be lesz fogva az igp,többek közt lesznek olyan alkalmazások,játékok,ahol az igp besegít a számolsban a cpu magoknak.
-
válasz
miresz #11871 üzenetére
Kössz!
Értem, és a játék grafikájába sem tud besegíteni, ugye?
Vagyis játék szempontjából hasznavehetetlen?Másik kérdés, hogy ha csak munkára, netre akarom használni, akkor át tudok váltani az IGP-re, miközben a dVGA kikapcsol?
Vagy ez fölösleges, mert ilyenkor úgyis kis fogyasztással menne a dVGA? -
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy egy A10-6800K proci IGP-jét be lehet-e fogni játékokban valami értelmes munkára, ha van videokártya a gépben.
pl.: fizika, hang, akármi, stb.Kössz!
-
Stonerice
őstag
Kaveri hivatalos bejelentő December 05. Ésatöbbi..
-
-
-
Vartanus
őstag
Szerintem 5800K-val jobban járnál főleg grafikus szempontból.
Az i5 akkor éri meg ha foglalkozásszerűen video/zeneszerkesztés vagy renderelés megy,meg ha Multi GPU-s rendszert akarnál pl 2 HD 7970-nel. Átlagos felhasználás mellett nem fogod lassabbnak érezni semmivel sem,ezt úgy mondom hogy az FM2-es gépem mellett rendszeresen nyúzok egy i5 3470-es gépet isAz Asrock és Giga lap közül szerintem bármelyik jó,egyik sem jobb vagy rosszabb a másiktól,így a személyes preferencia dönt
-
ati3x
senior tag
Kicsit aggódom, mert a memohoz 1.65V van irva, a lapnál meg 1.5v..
-
ati3x
senior tag
Naa sok agyalódás, hezitálás után beszállok a klubba.. Még az utolsó pillanatokban is változtattam a konfigon... A lap maradt a GIGABYTE GA-F2A88XM-D3H, Proci viszont a 760k helyett AMD A8-6600K Black lett.. VGA most nem lett, eredetileg MSI 7850 lett volna 2gb memoval.. Várok egy kicsit, talán kari után beruházok valami R9 270x-be.. Agyalódtam i5-ön mert prociban azért kb 60%-ban erősebb, de árban kb dupla. A legerősebb i3 pedig kb 15% lenne gyorsabb, de csak 2 mag.. és az is jó 50%-al drágább.. RAM-ot viszont "combosabbat" választottam: G-SKILL ARES 2 x 4 GB DDR3-2133 - PC3-17000 - CL9 (F3-2133C9D-8GAB).
A hűtés meg egy Artic cooling reezer 7 pro rev. 2 lesz. Asszem ezzel még egy kis tuning is menni fog... Arra kiváncsi vagyok, grafban mit fog hozni a C2D E4400 & Gef 8800 GT kombó után...
-
Televan74
nagyúr
válasz
TaylorXIII #11860 üzenetére
Jól látod. Én néztem félre. De nagyon.
Akkor lesz lap + proci csere is. De először megvárom a teszteket a kaveriről.
(#11861) miresz Nem rossz deszkák.Én mATX -s lapoknál maradok.
-
miresz
veterán
válasz
Televan74 #11859 üzenetére
Én is tervezek egy Kaveri-s gépet miniITX-méretben,ezzel a lappal: Gigabyte GA-F2A88XN-WIFI vagy ezzel:
ASRock FM2A88X-ITX+ -
Televan74
nagyúr
válasz
miresz #11857 üzenetére
Remélem lesz az Asrock A85 -s lapjára is támogatás. Mert az A10 6700 -s ár/teljesítmény mutatójával nem vagyok kibékülve.Bár 15 colon bőven elég. F12013 csak úgy hasít 1024*768 -s felbontáson. De azért szívesen kipróbálnék egy Kaverit.
(#11858) tailor74 Asrock lapok elég jók már. Bár volt Gigabyte -m , azzal is meg voltam elégedve.
-
válasz
TaylorXIII #11855 üzenetére
+1
Ahogy mondod,nekem is sokkal jobban tetszik az asrock lap ,de gondoltam hátha valaki meg tud győzni az a88 előnyeiről...
Hivatalos wikipedia-n azt olvastam , hogy az a88 =a85 fm2+ támogatással... A85 vs, 75 viszont csak annyiban különbözik ,hogy a 85 ismeri a raid 5-öt...
ergo lehet az asrock sem rossz választás a jövőre nézve..
Televan,miresz...
-
miresz
veterán
válasz
Televan74 #11856 üzenetére
Ez nem chipszett függő,hogy mit támogat.
Még A55-ös chippel is vannak már FM2+ -os lapok. Pl: Asus A55BM-E De nem csak az Asusnál,minden gyártónál létezik A55-ös chippel FM2+ -os lap.
A te lapod nem fogja támogatni,mert fizikailag a foglalat(lábkiosztás) miatt nem fog belemenni sajnos.
-
Televan74
nagyúr
válasz
tailor74 #11854 üzenetére
Arra kiváncsi leszek majd. Nekem is Asrock FM2 A85X Extreme4M lapom van. Ott nem írják az FM2+ processzorok támogatását. Sírni fogok.
(#11857) miresz Mondom sírni fogok akkor.
-
-
Sziasztok!
Itt tenném fel a kérdést ,mert jobban pörögtök ,mint az alap lapos fórumban...
maholnap belépnék a táborba egy A10-5800k-val ,de lapom még nincs...
Jelenleg kapható ,és tetsző lapok:
asrock FM2A75M pro4+, illetve GIGABYTE GA-F2A88XM-D3HMindenképp mATX lapot szeretnék,kérdésem a következő...Mivel tud többet az a88 chip készltet ,érdemes-e már azt vennem, hisz jövőre cserélnék majd fm2+ procira...
Vélemények?
-
Stonerice
őstag
válasz
fabiandaniel #11843 üzenetére
Windowsban az energiagazdálkodásnál, kiegyensújozott séma van kiválasztva? Vagy a biosban, talán nincs bekapcsolva a CnQ. Nézd meg valami progival, hogy visszaveszi-e a cpu az órajelet és a feszt(CPU-Z alkalmas rá)!
-
konci79
őstag
válasz
gycs02 #11839 üzenetére
Üdv!
Az az igazság nem én állítottam be,hüle vagyok hozzá,de ha az segít iderakok egy képet.Ha megmondod mit nézzek meg neked akkor azt is leírom,de mond el azt is hol találom
Az biztos hogy gyári hűtővel ne akarj tuningolni,így is 1-2 játéknál 60-70 körül mozog a proci hőm. pedig szte alapon van beállítva.
Tegnap átváltottam 1866-ra a memóriát,alapon jó volt de játéknál 2 perc és csipogott az alaplap.De amúgy teljesen jó -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
GeneraL_XTX #11845 üzenetére
Na közben megoldódott, újra kellett telepíteni a 13.9-et, de közben egyszer meg is adta magát a rendszer, vissza is kellett állítani egy régebbi stabil állapotot.
Jól kezd ez a Win 8.1....
-
ooszi
senior tag
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
fabiandaniel #11844 üzenetére
jelenleg is win 8 driver van fent, de sehol nem tudom állítani a GPU méretezést hogy eltüntessem a fekete keretet....
-
fabiandaniel
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #11842 üzenetére
én win 8 drivert raktam fel 8.1 -hez
-
GeneraL_XTX
veterán
Srácok létezik, hogy APU-ra nincs az AMD-nek Win8.1 64bitre drivere???
Rákerestem, de nem dob ki semmit, 32bitre van, 64bit-nél üres ha rákeresek a hivatalos oldalon. Az a problémám, hogy most frissítettem, és fekete keret van a monitoromon 1080p-ben. Tudom hol kell állítani, viszont a jelenlegi Ctatlystben csak a procira vannak opciók, GPU-ra nem...
WTF?
-
Stonerice
őstag
válasz
fabiandaniel #11840 üzenetére
Alapjáraton úgy tudom kevesebbet, vagy ugyanannyit eszik mint az új intelek.Ennél már hova lejjeb?
-
fabiandaniel
aktív tag
Sziasztok
Asrock fm2a75 pro4-m alaplapom és A10-6800K cpu-m van, egy kicsit szeretnék visszavenni a fogyasztásból.
Ezt hogyan tehetem meg? Tdp állítási lehetőséget nem találtam a biosba. -
Apollo_21
addikt
H40be ne gondolkodj...7-8ezres léggel 1000x jobban jársz nála...sőt..egyáltalán. Nemtudom mennyi a H40..tegyük fel 12-15körül vmi..abból simán veszel egy normális hűtést ultrahalk ventikkel....
H40 vékonyradis....H75már vmivel jobb vastag radival jön..talán átdolgozták a szivattyú részt is..bár nemvagyok ebben biztos.. Inkább..fontold meg h tényleg szükség van arra a "víz"re... keretet írsz..és lesz egy csomó javaslat..brutálhalk ventivel szerelt léghűtésekre hidd el. -
Stonerice
őstag
válasz
Leslie67 #11829 üzenetére
Talán vagy valami energiagazdálkodási gond lehet driver szinten valamelyik alkatrésszel, vagy csak simán rossz az Ethernet driver. De még az Utorrente. is lehet gond! Tavaly például majdnem egész évben olyan verziók jöttek ki, hogy random módon akadt a hang. 2 különböző alaplappal is az utorrent miatt. Már nemis tudom mithasználtam helyette.
-
MZperX75
addikt
Sziasztok,kerdes,milyen video kártyát ajánlotok A10-5800K(vizezve) OC megy akár 4.8Ghz-ig. 8Giga DDR3-1866 rammal.
En egy HD7850-7870 teljesitmre gondolok,de ha mehet akkor erossebb is jo(boccs nemet billentyu-rél irok Munchenbol.
otlet? tesztek esetleg?
-
Leslie67
tag
-
TaylorXIII
őstag
válasz
daredar562 #11820 üzenetére
Minden bizonnyal a HDD miatt, de csak azért mert ugyanazon a HDD-n van az oprendszer is mint amin telepítesz. Ha más HDD-n lenne akkor nem lassulna be elvileg.
-
konci79
őstag
Üdv!
Mint láthatod lejjebb nekem ilyen lap van.
Bár csak 2 hetes,de nekem teljesen megfelel,alaplapos topicban is felmerült ez a lap ott is nézz szét.
Használom játékra is ,vga nélkül is teljesen jó,de a hűtést érdemes lesz jobbra cserélni,ezzel nem az igazi,átlag hőm. 60-70 között mozog tuning nélkül gyárival. -
ati3x
senior tag
Sziasztok!
Megérett az idő a konfig cserére. A jelenlegi gépem core2 4400/gef8800gt alapokon van.Az egyik indok a cserére, kb 1 éve vettem bele egy 3TB vinyót, amiből az alaplap csak 2TB-ot kezel. Másrészt már kicsit "lassúcska". A fő felhasználási terület a következő lenne: RAW fotók editálása (csak hobby szinten). Játékokból repszimek: Falcon BMS, IL 2 cliffs dover, Lock on flaming cliffs, DCS A10, EVE online, FSX. Esetleg szórakozásképp néhány FPS.. A konfignak mindenképp mikroATX alaplap kellene. (ház miatt).A tervezett konfig:
alaplap: Gigabyte GA-F2A88XM
Proci: AMD 760K
VGA: MSI R7850 2GB/OC
Memoria:1866Mhz 8GB G.Skill ARES CL9/1.5VHa jól sejtem az FM2+ alaplapba belemegy majd a kaveri. Esetleg a később érkező mostani AM3+-os procik utódai... A problémám az, hogy jelenleg az AMD FX6350 proci lenne a szimpi, de az alaplapok vagy csak ATX-es méretűek, vagy a mikro atx -es lapok chipkészlete nem támogat egy-két fontos featureot.. (USB3), másrészt egy új konfigot nem akarok már AM3+-ra alapozni.. Később ebbe a konfigba be akarok rakni egy SSD-t, majd a gyári procihűtést, és a vga hűtést cserélném. (esetleg később 16GB memória, ezért fontos a 4 memo slot) Fontos lenne egy halk gép. Tuning nem lenne igazán fontos, persze ki tudja.. Véleményt kérnék, főképp az alaplapról érdekelne egy-két dolog.. (Jelenleg az itteni webshop-ban ez van raktáron.)
-
Stonerice
őstag
válasz
daredar562 #11817 üzenetére
Pendrive-ról telepítesz?
Leslie67:Vándorló csík azért van mert a két kijelzőn, nem azonos a frissítési sebesség (Hz). Vagy nincs eléggé árnyékolva a kábel.
-
Leslie67
tag
Juhéj!
Ma rákerestem az alacsony fps problémára " vsync kikapcsolása ati"Próba képpen kapcsoltam ezt az állapotot. Bele mentem a játékba és van, hogy 150 az fps.
A kép nem igazán jó minőség ezért nehéz célozni, de meglehetősen gyorsan reagál a kép minden mozdulatra. 3 kört mentem és 8/1 K/D arányt sikerült elérnem fejhallgató nélkül!Gyorsan ki is jöttem a játékból mert elindult a hekkerezés. Nem is veszem észre és ki kikkelnek, ezzel törlődik a jó K/D arány.
http://kepkezelo.com/images/0w6y01xiyeraojvtsj6x.png
A klónzott képernyőnél viszont még mindíg jelenség a fentről lefelé vándorló csík, ha jobbra lallra mozgatom a feladatkezelőt. -
daredar562
tag
Sziasztok , azt szeretném kérdezni Athlon II X4 750K tulajoktól, hogy nekik is van olyan , ogy telepítés közben eléggé belassul a gép? vagy esetleg ez memória gond lenne ? Memóriám 8GB /2133 MHz (2x4GB KIT2) DDR3 Kingston Hyper X
-
Leslie67
tag
Haza értem! Most írom ki lemezre a mem tesztet.
Igen a Youtubos résznél fagyott le!
De kár, hogy messze laktok tőlem. Ha nem lenne túl nagy a távolság ... -
Stonerice
őstag
-
TaylorXIII
őstag
válasz
Leslie67 #11810 üzenetére
Mi is a konfigod pontosan? Amennyit beszéltél már a gépedről már igazán kitölthetted volna az adatlapodnál, hogy milyen géped van, nem? Alaplapi uefi bios a legfrissebb? Próbáld meg az alaplap gyártói vga drivert feltenni és nem az amd általit. Más játékokkal próbáltad már? Mert ez a Cross Fire egy dolog, hogy így megy. De más, hogy fut?
-
Leslie67
tag
válasz
Stonerice #11809 üzenetére
"Megjavult"
Áhh ... Az 5750-es kártyánál akkor volt ennyi, ha füstbe szaladtam. A 6.6 fps-nél csak meghalltam ... Muhaha ... Inkább bosszantó. Érdekesség(legalább is nekem, de nektek infó), hogy napi szinten legalább egyszer lefagy, ha több mindent szeretnék vele csinálni. pl. írok ide, a youtub-ról töltök mixeket(a garageban jó az kondizni), közben megy az u torrent. Amikor a 13. mixet illesztettem a youtube downloaderbe lefagyott.
Resetelni kellett. Ilyen az Intelemnél ismeretlen volt ... -
Stonerice
őstag
válasz
Leslie67 #11808 üzenetére
Szóval megjavult? Ha jól értem.
Az edigi 6 fps helyett mostmár 40fps?
Nem fog elfüstölni semmi ha Tuningolni szeretnél. Persze ehhez 70 fok alatt kellene maradnia mindennek, illetve ésszel kell emelni a feszt. IGP tuninghoz az NB feszültséget kel emelni( nem az NB órajelet!). És ugyanott emeled a GPU (igp) órajelet ahol mutattuk (és ami most sikerült visszafelé)
Memóriánál azért látsz 1200mhz-t mert az a valós órajel. a 2400mhz pedig az effektivet jelenti. Ha megnézed az egyik a másiknak pont a duplája.
-
Leslie67
tag
válasz
Vartanus #11806 üzenetére
Köszönöm nektek (Stonerice is) a nyílvános és a háttér segítséget!
Megtaláltam a frekvencia módosítás lehetőségét. Nem görgettem végig, de talán 2000 MHz fölé is lehet emelni. Azt már kipróbáltam, hogy 844 MHz körül mit csinál. A játékban maradt a 40 körüli fps.
Mi a legrosszabb, ha elkezdem felfelé húzni a gpu frekvenciáját? Ha túl sok neki elfüstöl? Vagy a szerencsésebb, egyszerűen nem lesz képem? Ha nem lesz képem a bios gondolom azért még elérhető?
Türelmet kérek mert most tanulom mindezt!
Jelen pillanatbeli állapot ami nekem nem sok mindent mond ...Ha a memóriám 2400-as miért látok 1200 MHz-et?
-
Vartanus
őstag
válasz
Leslie67 #11794 üzenetére
Szia!
Biosba belép jobb felső sarokban van egy olyan, hogy Exit/Advanced Mode(továbbikban AM). Az AM-ot válaszd ki és akkor előjön az AM. Azon belül lesznek ilyen fülek felül, hogy Main;Ai Tweaker;Advanced,..stb.
Ha rámész az Ai Tweakerre akkor ott lesz lehetőség az IGP tuningra, a GPU Engine Frequency beállítással.Teszt az alaplapról,ahol ha végig nézed a BIOS-ról készül screeneket könnyen láthatod amit leírtam folyamat.
A képen bekarikáztam az amit állítani kell,hátha könnyebben megtalálod.
Egyébként én ha új alaplapot veszek az az első hogy a BIOS-t funkciókat végignézem,mert csak így lehet személyre szabni a gépet jól ha az ember magának nézi meg mit tud az új vas,nekem is új volt ez az UEFI elsőnek,de egy óra molyolás és 1-2tuning után már simán fog menni neked is, ebben biztos vagyok
Nem ördögtől való a tuning,pláne ha egy K-s procid van és egy FM2-es csúcslapod alá,mert így a pénzedből több teljesítményt tudsz kisajtolni,de ahány proci és alaplap annyi féle tuningpotenciál és beállítás,ki kell kísérletezni neked mi a legjobb,ez máshogy nem megy sajnos,csak próbálkozással.
-
Dilikutya
félisten
válasz
ADAM1337 #11782 üzenetére
High beállításokkal akadásmentesen játszottam a Far Cry 3-at egy elsőgenerációs A6-3500-n 1280*1024-es felbontáson. Abban HD6530d van. Valami nagy gubanc lesz azon a gépen. Most váltottam A10-6800-ra, pl. a Far Cry 2, ami érdekes módon nem volt sebességbajnok öreg kora ellenére, megtáltosodott.
-
patomi
őstag
válasz
Dany007 #11799 üzenetére
Akkor biztos nem jó a hűtő amit kinéztél. Vannak magasabb hűtők azok alatt neccesen, de elfér a magasabb ram, de itt a ház mérete is fontos. Nálam nincs semmi tuning:
Max 1,38v.-ig megy fel a core voltage(a képen pont kicsit lejjebb van)
Nekem is kicsit magasabb ramjaim vannak. Ezek egy Matterhorn alatt éppen elfértek anno. De az 160mm magas hűtő volt, jelenlegi házamba be sem férne.
Új hozzászólás Aktív témák
AMD "Trinity" APU topik
- FM2 tokozás
- Négy vagy két mag
- Integrált DX11 Radeon GPU
- Integrált PCIe 2.0 vezérlő
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes "K" modellek
* Trinity (Piledriver & VLIW4):
A10-58xx/57xx, A8-56xx/55xx, A6-54xx, A4-53xx
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest