Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
tompa55
csendes tag
Megnéztem ezt a mailboxde.com-ot, nem hallottam róla azelőtt. Érdekes, bár nekem erősen para az üzleti koncepció. Ha jól értem, arról van szó, hogy egy harmadik felet bevonok a tranzakcióba, és egy ismeretlen címre rendelek nagyértékű műszaki cuccokat, amiket vagy eljuttatnak nekem, vagy nem. Filléres kínai vackoknál ez még működik, de laptopot, kamerát, stb nem szívesen adnék át harmadik félnek, akikkel semmiféle szerződésem, biztosítékom nincs. Másik az, hogy külön fizetek express szállítási díjat, mert amúgy a legtöbb amazon-csomagot nem is futár hozná ki, hanem sima postai csomagként jönne. De egyébként köszi a tippet.
Az a baj, hogy nem lehet kiszámítani, mikor kerül sor az UPS-re és mikor adják normális futárszolgálatnak. A GLS határozottan rosszabb az expressone-nál, de sokkal jobb az ups-nél vagy a postánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android szakmai topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple asztali gépek
- Dolby Vision DIY
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Chrome
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó Logitech G29 + Logitech H váltó!
- P1 Gen6 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- T14s Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Vadonatúj iPhone 14 PRO 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 2027 január 15-ig Apple garancia!!!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone XS 64GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs