Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- TheLázs: Nem tudom átugrani az árnyékomat,
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Sziasztok!
Még december elején rendeltem az angol amazonról egy akciós hangfalat 155 fontért, amit január-februári szállítással igazoltak vissza. Majd utána kaptam egy mailt, hogy mégis tudják küldeni és dec 13-án fel is adták. Vártam, vártam, nem történt semmi, a DPD oldalán annyit írtak, hogy fel van adva.
Ma kaptam egy újabb mailt:
"Ön megrendelte az alábbi terméket, de a szállító visszaküldte nekünk a csomagot. Kifizetjük a visszatérítést.
Itt található azon lehetséges okok listája, amelyek miatt a csomagot visszaküldték nekünk kézbesítés nélkül. Ha továbbra is szeretné a tételt, kérjük, ellenőrizze a címét, és tegyen új megrendelést."A pénzt visszautalták, kézbesítés nem történt (a cím jól volt feltüntetve), futár nem volt, nem keresett. Az ára most már 300 font.
Mit lehet ilyenkor csinálni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Le Mans Ultimate
- Fogyjunk le!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Napelem
- World of Warships
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- BMW topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Elitebook 840 G11 14 FHD notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 256GB SSD Intel Win11
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy XCover 5 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- 27% - GAMING PC! i5-12400F / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest