Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitpork: Ha Isten létezik...
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zenefan
aktív tag
Én csak egy mp3-at szeretnék vásárolni Amazon.de-ről mert sehol máshol nem volt az adott szám. Magyar bankkártyát tudtam csak hozzáadni a fiókhoz (meg egy régebbi ausztriai lakcímem). De hiba üzentet kaptam.
"We were unable to process your order with your current payment method. In order to successfully purchase your music please try the following and place your order again:
Check you have selected your default 1-Click payment method in Your Account settings.
Confirm that your default 1-Click payment method is registered to a German, Austrian or Swiss billing address.
Try a different payment method as your default 1-Click selection.
If you are still unable to complete your purchase, please visit our help pages."Gift card egyenleget tudtam feltenni, ami fedezi az mp3 árát, de mégse tudja onnan levonni a rendszer.
Rendelt már más mp3-az Amazon.de-ről? Hogy lehetséges?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó teljesen újszerű 4k 32 " Samsung S32A700NWP
- AMD Ryzen 5 7600 6-Core 3.8GHz AM5 Box (100-100001015BOX) Processzor új, bontatlan
- Western Digital Purple Surveillance 3.5 2TB 5400rpm 64MB SATA (WD23PURZ) új
- Western Digital Purple Pro 10TB (WD102PURP) új, bontatlan
- Western Digital Red Plus 3.5 2TB SATA3 (WD20EFPX) új, bontatlan
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / RX 580 8GB / 500GB SSD + 2TB HDD / 16GB RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Honor 90 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest