Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- bambano: Bambanő háza tája
- bkercso: Amit nem kérdezel a ChatGPT-től - Valóság és torzítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sh4d0w: Van-e még?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
ahogy észrevettem az évek alatt, majd ők eldöntik, egyszerre küldik-e, vagy sem
elvileg meg lehet adni egyes rendeléseknél, ha felkínálja egyáltalán ezt az opciót, hogy egyben szeretnéd a rendelést (lassabb), vagy úgy, ahogy a leggyorsabb (szállítás kiválasztásánál). De ugye nem egy raktárból jön minden, így néha nem kínálja fel, legalábbis nekem mostanában nem. Ha meg Warehouse-t kombinálsz sima Amazonnal, az meg még inkább bukta. Szerintem nekem sosem küldtek egyben semmit, pedig harmadik személytől sosem rendeltem szinte semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10875H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elvileg meg lehet adni egyes rendeléseknél, ha felkínálja egyáltalán ezt az opciót, hogy egyben szeretnéd a rendelést (lassabb), vagy úgy, ahogy a leggyorsabb (szállítás kiválasztásánál). De ugye nem egy raktárból jön minden, így néha nem kínálja fel, legalábbis nekem mostanában nem. Ha meg Warehouse-t kombinálsz sima Amazonnal, az meg még inkább bukta. Szerintem nekem sosem küldtek egyben semmit, pedig harmadik személytől sosem rendeltem szinte semmit.