Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samus: Linkin Park - In The End (Demo)
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- droidic: Safe Mode az agyban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
ahogy észrevettem az évek alatt, majd ők eldöntik, egyszerre küldik-e, vagy sem
elvileg meg lehet adni egyes rendeléseknél, ha felkínálja egyáltalán ezt az opciót, hogy egyben szeretnéd a rendelést (lassabb), vagy úgy, ahogy a leggyorsabb (szállítás kiválasztásánál). De ugye nem egy raktárból jön minden, így néha nem kínálja fel, legalábbis nekem mostanában nem. Ha meg Warehouse-t kombinálsz sima Amazonnal, az meg még inkább bukta. Szerintem nekem sosem küldtek egyben semmit, pedig harmadik személytől sosem rendeltem szinte semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
elvileg meg lehet adni egyes rendeléseknél, ha felkínálja egyáltalán ezt az opciót, hogy egyben szeretnéd a rendelést (lassabb), vagy úgy, ahogy a leggyorsabb (szállítás kiválasztásánál). De ugye nem egy raktárból jön minden, így néha nem kínálja fel, legalábbis nekem mostanában nem. Ha meg Warehouse-t kombinálsz sima Amazonnal, az meg még inkább bukta. Szerintem nekem sosem küldtek egyben semmit, pedig harmadik személytől sosem rendeltem szinte semmit.