- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinkz
senior tag
Sziasztok!
Rendeltem egy gépházat az angol amazonról, mert ott volt a legolcsobb. Csak prime tagoknak volt elérhető ezért aktiváltam az elviekben ingyen 1 hónap prime-omat, majd megrendeltem.
levont 1 fontot a prime aktiválásokor ez az óta is egy pending tranzakcióként van jelezve, majd rendeleléskor a gépház összegét is, ami fura is volt tekintve hogy az amerikairól többször rendeltem, és az ottani első rendelésemkor már eljátszotta ezt, hogy levonta először, hogy megnézze ki tudom fizetni, de ez valójában csak egy "pending" tranzakció volt amit 2 héttel késöbb már feloldott nekem a bank, majd mégegyszer mikor föladták.
Itt a co.uk levonta eddig 1x és szintén pendig-el, számítottam megint a "szokásos" forgató könyvre de nem történt meg csak feladták és jön és továbbra is pending az állapot, ez a prime miatt van?
Második kérdésem pedig az lenne, hogy amint meg jön a gépház lemondanám a prime-ot, tényleg nem fog rám terhelni semmit sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4507, 100% Akkumulátor
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- G.Skill Aegis 32GB (2 16GB) DDR4 3200MHz ÚJ, AZONNAL KÉSZLETRŐL
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest