Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Engem az bosszant nagyon hogy minden egyes support levelre mas ember valaszol.
Eleinte meg illedelmesen irtam hoyg dear susan, dear christine, aztan rajuottem MINDIG mas valaszol es nem tudjak visszaadna az elozonek vagy aki a sor elejen volt, most kb a 10ik levelnel tartunk, elkovettem azt a hibat hoyg egyik levelben nem irtam le mindent es meg kuldtem kettot a hianyzo infokkal, es ezek kepesek voltak mindegyikre kulon ugy valaszolni mintha csak az az egyet irtam volna, azt hittem a hajam tepem,
Plusz hiaba foglaltam ossze a problemat szepen bulletpointos levelbe nekik szettordelte a rendszer ezert nem ertettek mit akarok. Amazon a csucs a custumerservice hozzaalasban de technikailag ilyet en meg nem lattam. Legalabb az emailcimemmel osszekotnek vagy hasznlajanak gmailt vagy akarmi jobb ennel
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Építő/felújító topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi