Hirdetés
- Samus: Oldschool játékos konfig a memóriaválság idején
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- sh4d0w: Van-e még?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Engem az bosszant nagyon hogy minden egyes support levelre mas ember valaszol.
Eleinte meg illedelmesen irtam hoyg dear susan, dear christine, aztan rajuottem MINDIG mas valaszol es nem tudjak visszaadna az elozonek vagy aki a sor elejen volt, most kb a 10ik levelnel tartunk, elkovettem azt a hibat hoyg egyik levelben nem irtam le mindent es meg kuldtem kettot a hianyzo infokkal, es ezek kepesek voltak mindegyikre kulon ugy valaszolni mintha csak az az egyet irtam volna, azt hittem a hajam tepem,
Plusz hiaba foglaltam ossze a problemat szepen bulletpointos levelbe nekik szettordelte a rendszer ezert nem ertettek mit akarok. Amazon a csucs a custumerservice hozzaalasban de technikailag ilyet en meg nem lattam. Legalabb az emailcimemmel osszekotnek vagy hasznlajanak gmailt vagy akarmi jobb ennel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ, bontatlan NZXT Kraken 240-280 Fekete-fehér RGB vízhűtők - Garanciás!
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) -Újszerű-
- HP VICTUS 15 RTX 5060 AMD Ryzen AI 7 350 - 24 GB - 512 GB
- Latitude 5440 14" FHD IPS érintő i5-1345U 16GB 256GB NVMe IR kamera gar
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED - Intel Ultra 5 226V - 16GB - 512GB - Win11 -3 év gari - HUN - PEN
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs