- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- Gurulunk, WAZE?!
- ArthurShelby: [Xpenology] DSM 7.1.1 telepítése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem is haragszom az amazonra.
Feucht miatt pedig azért aggódom, mert ebben a topikban rengetegen panaszkodtak, hogy eltűnt a telefonjuk Feuchtban, pont olyan státuszban amiben nekem is van (The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. v) és akinek nem jött meg 2 napon belül a Feucht-t feladás/küldés után, annak már sosem jött meg. No nekem tegnap este fél 10-kor járt le a 48 óra. De tőled akkor megkérdezem, hogy ez az üzenet nem azt jelenti, hogy már elindult kamionnal Magyarországra? Vagy csak azt jelenti, hogy amit tudják küldik?Hétfőig várok, utána rákérdezek az amazonnál, hogy hol a csomagom.
Még egy érdekes kérdésem van: Az újraküldést ők ajánlják fel, vagy nekem kell kérni? Mi erre az angol szakszó? Illetve, hogy ha akciósan vettem, akkor nem kell különbözetet fizetnem, ugye? (Csak így érte meg megrendelni a kindle-t mert 20 euróval olcsóbb volt a cyber monday week alatt. Most ugyan annyiért kapnám meg mint itthon)
Köszi a sok segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Formula-1
- Samsung kuponkunyeráló
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- IdeaPad Slim 3 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 512GB
- ASUS VivoBook 16X Gamer Tervező Laptop 16" -30% Bivaly i7-12650H 10Mag 16/1TB RTX 4050 6GB FHD+
- Asztali PC eladó
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest