Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
Tegnap délután érkezett meg a csomagom Németországból (25-én adták fel). A dhl meg is adta a magyar CX-es nyomkövető kódot, ami nem működött még ma reggel sem. Így már elkönyveltem, hogy napok lesznek mire ez elér hozzám, és lehet mindez a brutális leterheltségtől van.
Erre reggel 9kor jött a postáskocsi a csomaggal.

Nagy pacsi a postának, hogy ilyen gyorsak voltak.
Még a nyomkövető is csak az átvétel után fél órával lett aktív.
Viszont az érdekes, hogy annyi információt tartalmaz csak, hogy kézbesítve. -
sentry0
tag
A legvégén. De itt egy jó cikk erről.

-
sentry0
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Nem is haragszom az amazonra.
Feucht miatt pedig azért aggódom, mert ebben a topikban rengetegen panaszkodtak, hogy eltűnt a telefonjuk Feuchtban, pont olyan státuszban amiben nekem is van (The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. v) és akinek nem jött meg 2 napon belül a Feucht-t feladás/küldés után, annak már sosem jött meg. No nekem tegnap este fél 10-kor járt le a 48 óra. De tőled akkor megkérdezem, hogy ez az üzenet nem azt jelenti, hogy már elindult kamionnal Magyarországra? Vagy csak azt jelenti, hogy amit tudják küldik?Hétfőig várok, utána rákérdezek az amazonnál, hogy hol a csomagom.
Még egy érdekes kérdésem van: Az újraküldést ők ajánlják fel, vagy nekem kell kérni? Mi erre az angol szakszó? Illetve, hogy ha akciósan vettem, akkor nem kell különbözetet fizetnem, ugye? (Csak így érte meg megrendelni a kindle-t mert 20 euróval olcsóbb volt a cyber monday week alatt. Most ugyan annyiért kapnám meg mint itthon)
Köszi a sok segítséget!

-
sentry0
tag
Beleestem én is a "fekete csík"-ba megrendelés során.

Rutinosoktól kérdezem, hogy ilyenkor kb hány napot kell várni? Mik a tapasztalatok?
Ma reggelre lett ilyen az állapotjelző. Elvileg holnapra ígérte (standard shipping) az amazon, de a tracking utolsó státusza:
Mon, 27.11.17 21:23 Feucht, Germany
The shipment will be transported to the destination country and, from there, handed over to the delivery organization. (Homepage / online shipment tracking: https://www.posta.hu/tracking)Szóval még az országban sincs. Plusz gondolom a Posta is el van havazva izomból.
Amúgy picit azért vagyok csalódott, mert még Black Friday előtt rendeltem meg szándékosan, de sajnos iszonyat későn adták fel, így belecsúsztam ebbe az őrületbe.Ha holnap se jön meg - nem fog - akkor érdemes amazonnál noszogatni őket? Vagy semmilyen ráhatásuk nincs.
Postásokat, futárokat nagyon sajnálom amúgy, elég őrült időszak ez nekik. Nem is azzal van a baj, hogy későn jön, hanem hogy semmit nem lehet tudni az egészről... -
sentry0
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Te egy nagyon rutinos
rókacica vagy itt, és segítőkész, amiért ezer hála
Mikor lehet kb érdeklődni a postánál a magyar tracking szám miatt? (DHL hozza)
Tegnap este és ma reggel kétszer is volt "Célországba elküldve" státusz. Gondolom 1,5-2 nap kell mire beérkezik. Ők csak a beérkezés napján adnak új magyar CX-es számot? Vagy már előtte is?Csak azért érdeklődöm, hogy valahogy meg kell szerveznem, hogy valaki legyen itthon ha jön. Köszi!

-
sentry0
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Rendben van szerintem, mert a dhl.de nyomkövető utolsó státusza (délben):
"The international shipment has been processed in the parcel center of origin"Next step
The shipment will be transported to the destination parcel centerSzóval ott rohad még valahol Németországban. Csak az amazon rendelőfelülete van megzavarodva (telefonos app is ugyan ezt mutatja). Szóval jó ha hétfőn itt lesz, de lehet később jön csak.
De köszi a választ. Majd jön valamikor. A lényeg hogy elküldték. A dispatch tartott nagyon sokáig, mert hétfőn rendeltem, és csak ma hajnalban került a dhl raktárba.
-
sentry0
tag
Azt hiszem ez sok mindent megmagyaráz a késéseket, szállításokat illetően.

Remélem azért karácsonyra ideér a cucc. -
sentry0
tag
válasz
radi8tor
üzenetére
Köszi a gyors választ. Szóval akkor az a valid, hogy még nem adták fel, csak elkezdték összeállítani, és talán a napokban feladják.
Gondoltam, hogy nem kapkodják el, elég sűrű időszak ez nekik. Meg nyilván ingyen szállításnál ne ugráljak, illetve egy ekkora cégnél gondolom rohadtuk nem mindegy hogy szervezik a szállítást.
-
sentry0
tag
Olyankor mi van, ha az Order Details alatt Shipping today-t írnak (Arriving 27 Nov - 30 Nov mellett
),
de a Delivery Tracking-nél pedig Dispatching soon az állapot?
Ingyenes szállítást kértem, e-mailt még nem kaptam, hogy feladták volna. A számlámon az összeg még mindig zárolva van csak, nem vonták le. Gondolom akkor még nem adták fel, csak kicsit meg van kavarodva a rendszer.
Jól gondolom? (első rendelésem, ezért értetlenkedem ) -
sentry0
tag
sziasztok!
Egy rendelést le kellett mondanom az amazon.de-n (mert feleslegesen számoltak fel 4 euró postaköltséget) - még megtehettem mert küldés előtt történt - amiről kaptam e-mailt is, hogy sikeresen törölték a rendelésem, nem vonják le az összeget. Viszont a kártyámat leterhelték az összeggel. (Ezt még akkor nem tudtam). Így újrarendeltem az eszközt, mert akkor már helyesen nem számolt fel szállítási költséget. Viszont észrevettem, hogy pár száz forint híján nem tudják újra leterhelni a kártyám.
Így a kérdésem: ha utalok pénzt a számlámra akkor az amazon újra megpróbálja leterhelni az összeget automatikusan? Vagy valahogy jeleznem kell feléjük, hogy már megvan az az összeg, amit leterhelnének? Vagy le kell mondanom a rendelést, és újra rendelni megint?
Előre is köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- BestBuy topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sorozatok
- Akciókamerák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB Lian Li Lancool 217 fehér CM 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 14 Pro 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Vagy ez normális és az amazon tudni fogja magától, hogy én már megkaptam a csomagot?

),