Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: Trust GXT929 HELOX egér (feat Cooler Master MM710)
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Akkor hagyjuk az afa torvenyt az elmult 30evben csak megertettem mar

Nincs magyar cegem. Angol van ukban afa registralt. Semmi logika nics benne hogy magyarorszagra szallitva afa mentesen araznak de ukba szallitva nem.
Barmit vettem barhonnan eubol mindenki afa mentesen szamlazott ukba.
Plusz ezt az amazon talalta ki, sehol semmi felelosegem nincs abban hogy veszek e valamit nemet amazonrol vagy nem mert mindegy mivel fizetek ceges vagy magan kartyaval mindenkeppen levonjak az afat es a szallitasi cimnek sinvs koze ceghez. Soha nem kerdeztek meg majd be fogom e vallani vagy ceg rendeli e. Egy tobb mint tiz eves amazon accountrol van szo ami csak bovult cimekkel fizetoeszkozokkel.
Az adoszamomat meg akkor adtam meg amikor az uk cimunket commercialnak jeloltem hogy max otig szallitsanak mert iroda vagyunk nem lakas.
Szoval nekem tovabbra se tunik ok-nak a dolog. A hu cimunkre kaphatunk egy listat max hogy x afat fizessunk be bar mivel nevhez sem kotheto aki ott lakik ezert behajthatatlan.
Remelem sokaig megtartja ezt a szokasat az amazon.de
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest