- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: RETRO: Idén lesz 30 éves az első full 3D-s játék!
- potyautas: Norvég nyár
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Azert ez kicsit bonyolultabb. Nem visszaigenyelem hanem annyival kevesebbet fizetek be. Mikor afa nelkul vasarolok akkor az afa meg lessz fizetve a celorszagba. Egy helyen fizethetek csak adot errol szol az egesz.
Ami erdekes hogy en UK vat regisztralt vagyok es ha DE->UK viszonylatban vasarolok akkor nem afa nelkul kuldik viszont ha DE->HU akkor igen.
Talaltam par erdekes help linket egyik, masik.
Ezek alapjan szerintem ugy bele vannak kavarodva hogy ez egy bug. Azert bug inkabb mert nalam peldaul semmi nem egyezik ugy ahogy a help szerint kene. Account tulajdonos neve, vat number ceg neve cime, raadasul mindegy milyen kartyaval fizetek UK ceges, magan vagy HU magan, plusz a kezbesitesi cim meg aztan total nincs koze semmihez. Tehat Nemetorszagbol rendelek egy Angol afa szammal Magyarorszagra mindegy milyen cimre es mindegy milyen kartyaval fizetek afa nelkul de ha ugyanz UK-ba akkor meg afaval. Ebben semmi logika nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- SSD kibeszélő
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- EAFC 26
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- MSI GF63 Thin 9SCX
- R2-d2 c3po STAR WARS (80cm x 100 cm) olajefstmény
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Nubia REDMAGIC 11 Air (NX799J) 1év gar
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Beszámítás! VALVE Steam Deck LCD 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest