Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Azert ez kicsit bonyolultabb. Nem visszaigenyelem hanem annyival kevesebbet fizetek be. Mikor afa nelkul vasarolok akkor az afa meg lessz fizetve a celorszagba. Egy helyen fizethetek csak adot errol szol az egesz.
Ami erdekes hogy en UK vat regisztralt vagyok es ha DE->UK viszonylatban vasarolok akkor nem afa nelkul kuldik viszont ha DE->HU akkor igen.
Talaltam par erdekes help linket egyik, masik.
Ezek alapjan szerintem ugy bele vannak kavarodva hogy ez egy bug. Azert bug inkabb mert nalam peldaul semmi nem egyezik ugy ahogy a help szerint kene. Account tulajdonos neve, vat number ceg neve cime, raadasul mindegy milyen kartyaval fizetek UK ceges, magan vagy HU magan, plusz a kezbesitesi cim meg aztan total nincs koze semmihez. Tehat Nemetorszagbol rendelek egy Angol afa szammal Magyarorszagra mindegy milyen cimre es mindegy milyen kartyaval fizetek afa nelkul de ha ugyanz UK-ba akkor meg afaval. Ebben semmi logika nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Netfone
- Építő/felújító topik
- GL.iNet OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest