Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Syl: UPS - te áldott!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Azert ez kicsit bonyolultabb. Nem visszaigenyelem hanem annyival kevesebbet fizetek be. Mikor afa nelkul vasarolok akkor az afa meg lessz fizetve a celorszagba. Egy helyen fizethetek csak adot errol szol az egesz.
Ami erdekes hogy en UK vat regisztralt vagyok es ha DE->UK viszonylatban vasarolok akkor nem afa nelkul kuldik viszont ha DE->HU akkor igen.
Talaltam par erdekes help linket egyik, masik.
Ezek alapjan szerintem ugy bele vannak kavarodva hogy ez egy bug. Azert bug inkabb mert nalam peldaul semmi nem egyezik ugy ahogy a help szerint kene. Account tulajdonos neve, vat number ceg neve cime, raadasul mindegy milyen kartyaval fizetek UK ceges, magan vagy HU magan, plusz a kezbesitesi cim meg aztan total nincs koze semmihez. Tehat Nemetorszagbol rendelek egy Angol afa szammal Magyarorszagra mindegy milyen cimre es mindegy milyen kartyaval fizetek afa nelkul de ha ugyanz UK-ba akkor meg afaval. Ebben semmi logika nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 26
- Elemlámpa, zseblámpa
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ismét az alsó polcot bővíti a Tecno
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- Playstation Portal 6 hó garancia, számlával!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest