Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eisento
addikt
Skacok olyankor mi van, ha ugye rendeltem nemet amazonrol ugye hogy tutira idoben megkapjam kertem expressz szallitast, ups hozza elindult milanobol a cucc, most jott mail hogy nem csutortokon szallitjak ki hanem kesobb. Lehet ezt reklamalni? Ugyertem kifizet az ember majdnem 5000ftot expressz hazhozszallitasra es akkor itt szorakoznak?
Nem tudtak idoben felrakni a potkocsit... Milyen potkocsit bakker?😁 -
eisento
addikt
sziasztok. rendeltem egy ilyet [link] december 7.-en a penzt azota se vontak meg le, annyit ir a "csiknal" szallitas hamarosan varhato.
amikor rendeltem szallitasra azt irta december 16-19. megkapom en ezt addigra? karira lenne bratyo kisfianak, edigitalbol rendeltem egy masfajtat meg november kozepen azota beszerzes alatt all, azert rendeltem utana innen amazonrol.
kezdjek nezelodni egy harmadik oldalrol vagy ez akar meg is johet amikorra irtak?
csak furcsa hogy a penzt meg nem vontak le....
-
eisento
addikt
Sziasztok. Ma rendeltem amazon.de-rol egy tb recon60p headsetet. Azt szeretnem megkerdezni, hogy magyarorszagra ki fogja kiszallitani? Dhl? Mpl? Remelem nem mpl mert igazi tetu lassuak es meg folytathatnam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- World of Warships
- Eredeti játékok OFF topik
- Hogwarts Legacy teszt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ha nem jo helyre ment max a szulok csuklanak 
mar le is vonta a zsetont, ha jol ertelmezem (lofaszt se tudok nemetul gugli forditot hasznalom