Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
rafanadal
csendes tag
válasz
rafanadal
üzenetére
Beszéltem velük, és az amazon múlt héten azt irta, hogy elvileg a tracking number-el van valami gebasz, azért nem tudom követni a csomagot, de ők feladták, és hogy ha a tervezett időpontig nem érkezik meg, ami ma lett volna, akkor irjak nekik megint. A kérdésem, hogy most azért elég lassú a magyar posta, hogy meddig érdemes várnom a csomagra? Mert azért akkor még nem irok nekik, hogy nem jött meg.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
rafanadal
üzenetére
Jaa, akkor minden rendben.
DHL oldalán azért nem látod, mert ott csak gyorspostai küldeményeket lehet követni. A normál sebességgel feladott DHL csomagok nem DHL express cégen keresztül mennek, ezt átveszi itthon Magyar Posta.
Majd hét elején érdeklődhetsz a postánál azzal a nyomkövetési számmal, ha már beérkezett az országba, akkor meg tudják mondani merre jár (és a magyar nyomkövetési számát is ami CX-el kezdődik). -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
rafanadal
üzenetére
Szerintem jól gondolod, csak egyszer lehet kipróbálni azonnali fizetés nélkül.
De ha biztos választ szeretnél kapni szerintem chatelj rá Amazon supportra és kérdezd meg tőlük.
Ronam: bele lehet futni hamisítványba, mivel Amazon nem ellenőrizheti az összes szerződött partner összes termékét. Ha mindenáron biztosra akarsz menni olyan eladótól vásárolj, ahol az van odaírva "Fulfilled by Amazon". Ezeknek az eladóknak a termékei Amazon raktárában vannak, talán ide nem raknak hamisított cuccokat.
De abban is biztos vagyok, ha kézhezvétel után gondod van valamelyik termékkel, akkor Amazon/az eladó mindent meg fog tenni, hogy kárpótoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xbox Series X|S
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Android játékok topikja
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- Cyborg 15 A13VFK 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Acer Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 500GB NVMe magyar vbill gar
- Vivobook S 16 S5606MA 16" 3K OLED Ultra 7 155H 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Be Quiet! venti bazár
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Apple iPad 10. Generáció / Wi-fi / 64GB / Újszerű állapot / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest