- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Dominó85: Chuwi Vi8 - Belépő szintű, kellemes árfekvésű, Windows 8.1 alapú, 64bites tablet
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
gg72
veterán
Én is kaptam egy CX-es számot a német amazonos csomagomra, ami szombat óta az országban van, de azóta meg sem mozdul, a CX-es számra pedig nem ad ki semmit a nyomkövető. A kis hócipőm tele van a postával, telefonban csak annyit tudnak közölni, hogy a türelmemet kérik. Mindenesetre én írtam a német amazonnak, hogy mi a helyzet és visszautalták az egész rendelésem árát. Ott még működik az ügyfélközpontú szolgáltatás.

Amúgy ma találkoztam valakivel, akinek felbontva érkezett meg az amazonos csomagja, hiányzott belőle két termék is, most rohangál a postára jegyzőkönyveztetni, de én a helyében nem tenném, lefotóznám a csomagot és elküldeném a német amazonnak.
Szerintem előbb-utóbb úgyis az lesz a vége, hogy megszüntetik az szállítást Magyarországra, amit én meg is értek, hiszen ez az egész ország egy hatalmas fekete lyuk. -
radi8tor
MODERÁTOR
Ha posta ügyfélszolgálattól kaptad a CX-es számot akkor annak érvényes számnak kell lennie. Ha nem listáz semmit posta.hu/tracking oldalon akkor rosszul írtad le a számot.
Az normális, hogy a külföldi tracking nem frissül.maxiszalai12: célszerű ékezet nélküli nevet és címet használni, mert a nyomtatójuk néha érdekesen kezeli ezeket a karaktereket.

PayPal nincs Amazonon, csak kártyával tudsz fizetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Cyberpunk 2077
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Play Station 4 Pro 1TB 2 Kontroller, frissen pasztázva.
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- Thrustmaster T500RS + kézifék, kormány adapter
- Gamer PC - i9 14900K, RTX 5070 és 32gb RAM + GARANCIA
- ÚJ STEELSERIES Arctis Nova Pro Wireless Playstation fekete
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD IPS Új 2 ciklus Gari 2028.
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max - White Titanium - 256GB - Akku: 99% - Megkímélt Újszerű állapot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest