- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Sziasztok!
Ez a megfelelő topic a kérdéseimhez. Rendeltem egy fejhallgatót az amazon.com -ról ami így nagyon jóárasított volt, még szállítási és kezelési költséggel együtt is sokkal olcsóbbra jönne ki, mintha itthon venném meg.
Ajándékként lesz feladva. De el vagyok bizonytalanodva mert egy régebbi cikkben azt olvastam, hogy az már nem játszik, nem beszik figyelembe az usaból rendelt termékeknél a magyar hatóságok. Tényleg így van ez?A számla így néz ki:
Item(s) Subtotal: $125.52
Shipping & Handling: $35.97
-----
Total Before Tax: $161.49
Estimated Tax To Be Collected: $0.00
Import Fees Deposit $40.37
-----
Grand Total: $201.86Ebből az Estimated Tax To Be Collected nem azt akarja jelenteni, hogy az amazon szerint a cuccot nem fogja külön áfa és vám terhelni?
Mi a fene azaz Import Fees Deposit? Az lenne az áfa, magyarul előre megfizettették velem az itteni áfát?Vagy nagyon meg fogom szívni és a 201 dolláros vég összeget még megterhelik a magyar hatóságok vám+áfa+kezelési költséggel?
Az amazon mivel szállít a BP reptérről házig? FedEx, magyar posta vagy egyéb futár cég?
Előre is köszönöm a válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Star Trek
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Assetto Corsa Rally
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Videokártya felvásárlás üzletszerű, megbízható lebonyolítás
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760M i7 12700 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest