Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aminél azt írja február 1-14, abból inkább 14 lesz. A február 8 az stimmelni fog, ne türelmetlenkedj. Én Kínából egyszer rendeltem, az majd egy hónap volt. Ezek nem tudom honnan jönnek, de nem Európából. Ami euból jön, az egy-másfél hét szokott lenni. Ha feladják, kapsz egy számot, az alapján tracker alkalmazásokkal kiderítheted, melyik futárszolgálat foglalkozik épp vele. Ha nem euból jön a csomag, akár kaphat egy második követési számot, ami után azzal tudod követni, másik futárral, postával. Elsőre kicsit bonyolultnak tűnik, de működik, de ha türelmetlen vagy, inkább ne rendelj Amazonról.
Amit még nem adtak fel, is fel fogják, ha február 14-ig ígérik, lehet még napokig nem indul el.
Nyugi. Én mondjuk már csak olyan terméket rendelek, ami az érkezési idő alapján európai és amazon raktár. Ki lehet szűrni. Azok hamar megjönnek és nekem eddig mindig a z Express One szállította. Ők nagyon pontosak manapság és jól követhetőek. A kínai csomagomat a Posta hozta, illetve mivel levélként adták fel, azért udvarolnom kellett a kézbesítőnek, hogy ne kelljen bemennem a postára és kihozza. Kapott borravalót.
Új hozzászólás Aktív témák
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest