Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rothfb

veterán

válasz ripla #10607 üzenetére

Aminél azt írja február 1-14, abból inkább 14 lesz. A február 8 az stimmelni fog, ne türelmetlenkedj. Én Kínából egyszer rendeltem, az majd egy hónap volt. Ezek nem tudom honnan jönnek, de nem Európából. Ami euból jön, az egy-másfél hét szokott lenni. Ha feladják, kapsz egy számot, az alapján tracker alkalmazásokkal kiderítheted, melyik futárszolgálat foglalkozik épp vele. Ha nem euból jön a csomag, akár kaphat egy második követési számot, ami után azzal tudod követni, másik futárral, postával. Elsőre kicsit bonyolultnak tűnik, de működik, de ha türelmetlen vagy, inkább ne rendelj Amazonról.
    Amit még nem adtak fel, is fel fogják, ha február 14-ig ígérik, lehet még napokig nem indul el.
    Nyugi. Én mondjuk már csak olyan terméket rendelek, ami az érkezési idő alapján európai és amazon raktár. Ki lehet szűrni. Azok hamar megjönnek és nekem eddig mindig a z Express One szállította. Ők nagyon pontosak manapság és jól követhetőek. A kínai csomagomat a Posta hozta, illetve mivel levélként adták fel, azért udvarolnom kellett a kézbesítőnek, hogy ne kelljen bemennem a postára és kihozza. Kapott borravalót.

Új hozzászólás Aktív témák