Hirdetés
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Szerk.: látom közben megoldódott, offoltam.
Szerintem alapvetően a csomagolástól függ és persze a súlytól. Csomagcímkével felmatricázott WC csészét, a nagygépeket persze hogy nem szállítanak de air fryer meg egyéb konyhai kisgépek teljesen oké.
Ninja Foodi MAX -ot vettem november 10-én, ez direkt úgy van csomagolva, hogy rendes, bolti pultokra kirakható doboz bele van rakva egy pontosan rá méretezett kartondobozba, (OFF)10k+ darabot adott el belőle amazon, megnéztem volna mekkora halom volt ez a raktárban
(/OFF)Gond nélkül jött, annyi, hogy a termékoldali 8 kg körüli súly helyett ~13kg volt így a csomag így borsosabb volt a csomagdíj.
Azt is megjegyezném, hogy bár lehet, hogy ez az általános szabályuk mert nem mindenhova szállít a GLS, de ahova igen és közvetlenül mint pl Mo.-is, náluk nincs súlykorlátozás,csak méret (szélesség,hosszúság és magasság összeadva)
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- PLC programozás
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- CES 2026: a mechanikus billentyűzet és a Stream Deck házassága amerikai módra
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(/OFF)