Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
-
LOGOUT
Amazon topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Az más tészta, ott amazon átmozgatta egyik raktárjából a másikba és utána lett feladva és értékesítve, szerintem erre van lehetőségük az EU-UK keresztszerződések miatt.
Itt szerintem vagy a fizetési ablakok utolsó lépcsőjénél megy rá a becsült vám, vagy pedig nem kínálják ezt a szolgáltatást erre az adott termékre és majd vámoltatod te a szállító cégen keresztül.
Garantáltan meg lesz terhelve, felesleges reménykedni benne hogy nem, írtam már korábban, hogy anno ~2016 körül, egy magánszemély által az amcsi postán, EMS-el feladott könnyű bőrkabát jött át vám nélkül, meg is lepődtem, egyébként mindent levámolnak, a kínai (ázsiai) mennyiség volt az amit nem tudtak a változtatások előtt lekezelni.
US csomagokat előtte is kiemelten kezelték az értékpotenciál miatt (műszaki termékek).
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPhone XS Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest