Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz csibi826 #13225 üzenetére
Mi Win környezetek támogatása esetén 420-480 bruttót adunk L1-L2 desktoposoknak, 450-600 bruttót szerver supportosoknak.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
MrSealRD
veterán
válasz csibi826 #9878 üzenetére
Ahogy írták is, tedd rendbe gyorsan. Folyamatosan vannak megkeresések, nagyon hangsúlyos felületté vált a Linkedin. Nem szabad kihagyni.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Dtomka
veterán
válasz csibi826 #9876 üzenetére
"és kevésnek éreztem az érte kapott ellentételezést. Mivel szeretem ezt csinálni, főként a userek kisebb-nagyobb problémáit megoldani, foglalkozni velük, továbbra is ebben szeretnék maradni,"
+1
(#9881) Sanyi.il
Elhiszem, látom...nálunk is sorra lépnek ki.(#9882) opr
Nem ismerem a linke.. lehet oda is kellene feltöltenem az önéletrajzom[ Szerkesztve ]
-
-
-v-
addikt
válasz csibi826 #7931 üzenetére
Én itt azért látok csomót Vácon:
http://ingatlan.jofogas.hu/pest/vac/ingatlan?st=u
http://www.ingatlantajolo.hu/vac+kiado+ingatlanok+olcsobb-elol
http://apro.vac.hu/Alberlet/
http://hu.flatfy.com/kiad%C3%B3-lak%C3%A1s-v%C3%A1c
http://ingatlan.com/lista/kiado+lakas+dunakeszi+god+vac+ar-szerintMindet végigtelefonáltad és egyik sem
2003óta foglalkozom ezzel. Üzemeltető vagyok
Én ezt se értem ... a bp-i átlagfizu 200e nettó kb.. és abban a takarító meg pénztáros is benne van, meg mindenki aki félig van csak bejelentve. Te 13 év tapasztalattal az IT-ban elmész 230-ért No offense, de baj van a tudással vagy egyéb gond van? Egy normálisabb helyen a titkárnő többet kap ..
-
SOAD19
addikt
válasz csibi826 #7915 üzenetére
Átmenetileg lehet tényleg úgy járnál a legjobban, ha nem egyedül veszel ki egy albérletet. Hosszabb távon meg csak lesz barátnőd (ha jól vettem ki, akkor egyedül költöznél fel Pestre), és azért két fizetésből már csak jobban el lehet éldegélni még egy albérletben is.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz csibi826 #7920 üzenetére
Vácon érdemes albit keresni, mert onnan zónázóval nagyon gyorsan bent vagy. (Gyorsabban mintha közelebb laknál) Gödön és Dunakeszin is megáll a gyorsított, így még az se rossz, de a személy már elég sok idő tud lenni.
Sajnos rossz idő esetén, de főleg télen sokat szokott késni a vonat feslővezeték szakadás miatt, de ezzel együtt lehet élni.
-
-v-
addikt
Ha a nyugatinál van a meló, akkor a Dunakeszi-Göd-Vác tengelyen néznék albit .. na persze jóval kisebb a választék, de hátha kifogsz valamit [link] - igaz folyton késnek, de onnan elég jók ezek az elővárosi vonatok, még Vácról is pikk pakk bent vagy nyugatiban [link] .. sűrűn is járnak. Ha olcsó albit akarsz pesten, az úgysem a belvárosban lenne, szóval onnan is utaznál valószínűleg legalább fél órát, amit most írsz utazás otthonról szerintem totál felejtős.. pesti albi drága, így meg értelmes áron laknál, elfogadható utazási idővel.
-
Cathfaern
nagyúr
Jah tiszta sor... hát akkor hajrá, szerezz szakmai tapasztalatot, fél - 1 év, utána már esélyesen könnyebben találsz új állást. Ha beválsz az adott helyen, akkor (ha már amúgy látod, hogy van esélyed máshol is dolgozni) be lehet adni a felmondást azzal az indokkal, hogy elkalkuláltad a pesti költségeket, és nem esélytelen az emelés.
Tényleg arra próbálj figyelni, hogy az utazási időt töltsd el hasznosan, pl. nyelvtanulás, szakmádban továbbképezni magad, stb...
Vagy ugye a szoba bérléses verzió is megoldás lehet, az vérmérséklet függő, hogy kinek mennyire hosszú távon jön be. -
Cathfaern
nagyúr
válasz csibi826 #7909 üzenetére
Be lehet járni ekkora távolságra is ha kényelmesen meg tudod tenni (lásd #7910). Viszont sose becsüld alá az idődet. Munkahelyen igazából az idődért fizetnek. Ha az utazási időt nem tudod kihasználni értelmesen, akkor még ha 100%-ban is térítik a bejárást, akkor se 230k nettót keresel, hanem jóval kevesebbet, mert nem napi 8 órát dolgozol, hanem ~10-12-t.
Szóval szerintem nagyon gondold át, hogy megéri-e ez neked. Ha az a célod, hogy legyen egy munka amivel Bp-n tudsz dolgozni, és már abban a körökben mozogsz és így könnyebben tudsz váltani, akkor ok. Ha azt tervezted, hogy itt dolgozol huzamosabb ideig, akkor viszont jobban jársz ha visszamondod ezt az ajánlatot és mégis maradsz a jelenlegi helyeden (persze ha ezt meg tudod tenni) és inkább tovább keresel. De ha ezt nem tudod megtenni, én a helyedben akkor is abban gondolkoznék, hogy lehetőleg még próbaidő vége előtt keresni egy másik helyet. Mert itt nem fogsz jelentősen többet kapni az idők folyamán, azzal ne is kalkulálj. -
juliabrilke
veterán
Szerintem nagyon nem éri meg, maximum átmenetileg.
Nagyvárosból IC-vel még talán elfogadható vagy autópályán közlekedve, de a 90km buszozással+helyi közlekedés nagyon sok idő lenne.Viszont nagyon alálőttél a fizetésnek, ha fel is akarsz költözni és egyéb költségeket fizetni.
-
veterán
Jártam be 60 km-ről, bár a távolságnak semmi jelentősége. Sokkal fontosabb: járatok sűrűsége, közlekedési eszköz, menetidő, átszállások száma, munkahely lokációja. Nekem reggel fél5-kor kellett kelnem, hogy 8-ra beérjek, mert busz-átszállás-busz-dugó-metró volt a felállás. Nyilván ezt hosszú távon nem lehet csinálni, én egy nyarat bírtam így. Aki mondjuk IC vonalon lakik, az sokkal jobb helyzetben van.
Namost egy kicsit elszámoltam magam, már ami a bp-en albérletben való lakást illeti.
Ezt pedig nem tudom, hogy hogyan sikerült elkövetned, miközben minden 2. cikk arról szól a neten, hogy mennyire felmentek az albérletárak.
-
-
McSzaby
őstag
válasz csibi826 #7704 üzenetére
Nekem is ez a bajom. Sok kompromisszummal jár szerintem, de Tapsinak is igaza van abban, hogy ezek kifogások. Jelenleg Pécs belvárosában dolgozok, ami nyugodtabb, mint Budapest kb. bármelyik olyan helye, ahová a munkahelyek tömörülnek, viszont még ez az 5 km út is, parkolással és egyebekkel 20-30 perc, ami azért kemény, mert itt Pécsen nincsenek távolságok. A kaució pedig csak kaució, az még mindig a Te pénzed, ha tudod tartani magad a megbeszéltekhez.
Nem szívesen költözöm Pestre, abszolút nem, de ebben a szakmában hova mehetnék még MO.-n?!
#ThankYouSirAlex #ThankYouLouis
-
veterán
válasz csibi826 #7704 üzenetére
Lehet költözni kertvárosba, Budára, Zuglóba, stb. A nyüzsi, zaj, tömeg egy jól körülhatárolt területre koncentrálódik, a belváros pedig régen sem a családok első számú célpontja volt. Szóval ja, nem értem ezeket a kifogásokat. A 200-300 ezer pedig bagó az adott lakás 20-30 milliós árához képest.
[ Szerkesztve ]
-
Atos23
senior tag
válasz csibi826 #7168 üzenetére
Mindenképpen kisebb cégnél érdemes elkezdened a keresést.
Én azt tapasztaltam eddig multiknál, és állami cégeknél, hogy a feladatkörök erősen le vannak szűkítve.
Ergo, ha pl. igen jó desktop supportos vagy, és felvesznek deszktoposnak, akkor a munkád során nem fognak sajnos meglepni szerveres feladatokkal, hogy majd beletanuljál.Szóval én pár fős üzemeltetős cégek körül néznék szét, akiknél akad egy-két ügyfél, ahol előfordulhat olyan technológia, amit idővel meg szeretnél tanulni. Ezek a cégek általában nincsenek fent Profession.hu-n.
-
addikt
válasz csibi826 #5351 üzenetére
Nettó 250 már 7-8 éve sem volt sok üzemeltetői melóra, mondjuk egy MCSA szint legalább nem árt. Most meg az van, hogy általános renszergazdával dunát lehet rekeszteni, magasabb szintű embert viszont úgy kell lasszóval vadászni. Ezek alapján te az első kategóriába esel, vagy rossz cégeket találsz meg.
-
válasz csibi826 #5272 üzenetére
Ahol én dolgozom ott egy hónap után szóltak vissza, ugyanis egy hónapos volt a felvétel, és minden hétre van egy nap ahol több embert is írásos teszt alapján válogatnak ki, majd az utolsó héten van a kíválasztottak meghallgatása azaz személyes elbeszélgetés. Ha ez megtörténik akkor is rá 2-3 nap míg jeleznek telefonon, ami szerintem nevetséges,még vissza gondolva is. Úgy hogy én azt mondom hogy türelem, vagy kérdez rájuk.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Mercutio_
félisten
válasz csibi826 #5270 üzenetére
Én az újabb lehetséges állásokkal foglalkoznék mindaddig, amíg nem kapok visszajelzést.
Az, hogy te hogy érezted az interjút nem jelent semmit, volt olyan aminél azt éreztem bitang jó voltam, és mégse vettek fel, máshol olyan semmilyennek éreztem az egészet mégis konkrét ajánlattal kerestek meg.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
KMan
őstag
válasz csibi826 #5221 üzenetére
Rekem pont ellentetesek a tapasztalataim. Ha egy allasinterju sikeres volt, szinte azonnal kiderult. Vagy mar azonnal az interju utan megkerdeztek, hogy korbevezethetnek-e az irodaban / gyarban, vagy megismerkednek-e szivesen a kollegakkal. Legkesobb masnap, de volt hogy mar aznap visszahivtak, hogy szeretnek felajanlani az allast. Amikor sokaig nem kerestek (jellemzoen 1-2-3 het) akkor azokat az allasinterjuk sikertelenek voltak. De ezek csak az en tapasztalataim.
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
Mercutio_
félisten
válasz csibi826 #5227 üzenetére
Ha csak a nyelv az indok én megpróbálkoznék hazai idegennyelvű HD-vel, hogy az javuljon.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
addikt
Egy hét az semmi, én még nem voltam olyan munkahelyen ahol ilyen rövid idő alatt bármit is jeleztek volna. Amúgy jaja UK-ben bármivel nagyon sokat lehet keresni, blabla. Nettó 1-2000 fontból csak éhenhalni lehet, aztán mekkora pénznek tűnik. Ha kintre pályázol akkor normális állásokat pályázz meg, mosogatás ott sem nyerő.
-
Goose-T
veterán
Az álláskeresés nem úgy megy ám, hogy nagy hévvel elmész pár interjúra, aztán hátradőlve várod, hogy méltóztasson visszajelezni valamelyikük. Addig kell keresni a lehetőségeket és jelentkezni az állásokra, amíg ténylegesen fel nem vesznek valahová. Sok emberből hiányzik ez a fajta kitartás, csak siránkoznak néhány interjú után, hogy sehonnan nem jeleztek vissza. A piac folyamatosan változik, minden nap jelenhetnek meg új álláshirdetések, figyelni kell folyamatosan, le kell csapni minden lehetőségre.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
csibi826
csendes tag
válasz csibi826 #5192 üzenetére
Már több mint egy hét telt el az interjúk óta, és az egyik cég még mindig nem jelzett vissza. Esélyesnek éreztem magam, de már egyáltalán nem hiszem h bekerülök, nagyon megváratnak.
Sok energiám, időm, pénzem ráment utazgatni pestre és semmi eredménye..
Közben beszéltem egy UK-ban dolgozó haverommal, ha végleg semmi nem jön össze lehet hogy kihúzom a csíkot. Igaz, akkor nagyon nem IT-ben fogok dolgozni, de annyi pénzért ez nem fog zavarni -
MrSealRD
veterán
válasz csibi826 #5192 üzenetére
Az a NAV-os bér...az nagyon mellbevágó...
A többin meg ne keseredj...menj tovább...hajrá
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Mercutio_
félisten
válasz csibi826 #2132 üzenetére
Próbahét, jah, akkor az értelemszerűen esetedben felejtős, én se kockáztatnám a már biztos állást egy talán jobb és talán biztosabb és talán fejlődés szempontjából előnyösebbért. Túl sok a talán.
Albi: apronet, express, ph hirdetési oldala, helyi reklámújságok begyűjtése?
-
Mercutio_
félisten
válasz csibi826 #2130 üzenetére
A próbanapra kivehetsz egy nap szabit, a 3 hónap próbaidő (gondolom annyi lesz a szerződésedben) alatt bármikor felmondhatsz. Kapkodni persze nem kell, de ha több fantáziát látsz a másik állásban...
Albit a IV. kerületben is nézegethetsz, az sincs messze ha jól látom.
-
kovsol
titán
válasz csibi826 #2095 üzenetére
Én még régebben amikor felvételiztem március közepén voltam AC -n és eljutottam a végéig, majd közölték, hogy megfeleltem, de nem jeleztek semmit vissza hosszú időn át és tök le is mondtam róla. Májusban hívtak fel, hogy menjek be egy személyes elbeszélgetésre megint, és utána júniusban hívtak újra, hogy felvettek. Szóval 11 nap után még nem biztos, hogy fel kell adni a reményt
May the Force be with you!
-
bambano
titán
válasz csibi826 #2097 üzenetére
nem. kiválasztottak valakit, de az illető meggondolta magát. nem a cég változtatott a véleményén, hanem a jelentkező. van olyan is, hogy szól a főnökének, hogy felmond és a főnök inkább ráígér, mintsem elveszítse a dolgozóját. vagy olyan, hogy beadja a munkakereső több helyre, de egy kevésbé preferált helyről hamarabb kap választ, mint egy másikról, ami neki jobban tetszene. ilyenkor visszamondja a lefixált helyet is.
erre számítanak a hr-esek, ezért nem égetik fel a hidakat a többi kiválasztott felé. ezért van az, hogy esetleg hónapok múlva szólnak, hogy mégis kellesz (ez a ritkább), meg az is, hogy hónapok telnek el, mire kinyögik a nem választ is.
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Jhonny06
veterán
válasz csibi826 #2031 üzenetére
"Talán az nehezíti meg az elhelyezkedést, hogy irdatlan mennyiségű informatikus van a piacon."
Egyáltalán nincs, sőt. Maximum magát annak mondó, de hozzá nem értő van sok a piacon. Normális hozzáértéssel pillanatok alatt lehet munkát találni az IT szektorban. Az, hogy a kvalitásodnak nem megfelelő állásra jelentkeztél, megint egy más történet..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- ! 2 év gyártói garancia ! AULA F87 PRO Vezeték Nélküli Mechanikus Gamer Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest