Hirdetés
- New Game Blitz - 2024
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasinger!
nagyúr
válasz csibi826 #7920 üzenetére
Vácon érdemes albit keresni, mert onnan zónázóval nagyon gyorsan bent vagy. (Gyorsabban mintha közelebb laknál) Gödön és Dunakeszin is megáll a gyorsított, így még az se rossz, de a személy már elég sok idő tud lenni.
Sajnos rossz idő esetén, de főleg télen sokat szokott késni a vonat feslővezeték szakadás miatt, de ezzel együtt lehet élni.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz EnGarde #7536 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy nem feltétlenül azt nézik, hogy ismered e az adott szintaktikát, illetve, hogy meg tudod e tökéletesen oldani a problémát, hanem a gondolkodásmenetedre kíváncsiak. Ha látják azt, hogy ha még nem is tudod megoldani a feladatot, legalább jó úton kezdtél neki és nem adod fel fél perc után stb.
Jellemzően egyébként amikor kódolós feladat van interjún olyat adnak, ahol azért tényleg ki fog derülni, hogy mennyire jó a problémamegoldó képességed, tehát főleg általánosabb logikai feladatról van szó, mintsem valami specifikusról.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy találkozott e már valaki olyannal, hogy a munkáltatója munkaerő kölcsönző cégen keresztül alkalmazná? Minden feltétel, szabály és juttatás megegyezne azokéval akik közvetlenül a munkáltatóval szerződnek, egyedül annyiban lenne más, hogy nem ugyanarról a számlaszámról kapják a fizetést, ahonnan a többiek.
Hallottam olyan "legendákat", hogy hajlamosak ezek a munkaerő kölcsönző cégek nem fizetni nyugdíj járulékot, illetve egyéb adózáshoz kapcsolódó tételeket, amellyel csak akkor szembesülne az ember, ha nyugdíjba megy, nyilván esetemben ez nem mostanában történne meg.
Bármilyen tanácsot szívesen fogadok, akiknek volt már ilyennel dolguk, vagy kicsit jobban informáltabbak a témában!
Köszönöm előre is!
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Behívtak egy helyre, ahol az első fordulóban tesztet íratnának velem, viszont jelenleg csak a teszt miatt mennék el, hogy lássak ilyet, nem azért mert az állás is érdekelne.
Ha esetleg ilyen teszteket el lehetne érni különböző cégekre lebontva neten az nagyon jó lenne, viszont ha ilyet nem tudtok mondani, akkor érdemes elmenni csak ezért, hogy lásson az ember ilyet?
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Műegyetemi állásbörzére elég vinni angol CV-t vagy kérhetnek mellé magyar nyelvű önéletrajzot, esetleg motivációs levelet?
IT terület, főként gyakornoki állás lenne a cél.
-
Vasinger!
nagyúr
Na megvolt az interjú, a pszichológiás részre térnék ki, mivel elég jól megállapította belőle a jellememet, nem hittem volna. Képekről kellett megmutatni, hogy mit látok bennük, más nem volt, tehát nem tesztkérdések voltak, kellemesen csalódtam benne.
Ha esetleg továbbjutnék írok még.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Nézd, egész nap egyetemen leszek, reggel 8-tól, tudják ők is, hogy diák vagyok, szerintem teljesen jó egy elegánsabb öltözetet felvenni, amiben kibírom odáig, elég kényelmetlen lenne addig öltönyben lenni. Ha egy igazgatói állást akarok betölteni, nyilván teljes öltönybe megyek. Most ha egy zakón fog múlni a dolog, akkor azt mondom ez van... Nem keresek állást még, ez csak az ölembe hullott és megnézem.
-
Vasinger!
nagyúr
Egy főleg IT biztonsággal foglalkozó céghez mennék rendszerintegráció gyakornoki állásinterjúra, szerintem is elég lesz az a viselet amit írtam, ha teljes állásra jelentkeznék, akkor lehet öltönybe mennék.
-
Vasinger!
nagyúr
Milyen öltözetben illik menni egy interjúra? Egy hossz ujjú ing és egy szürke nadrág, utcai cipő megfelelő?
-
Vasinger!
nagyúr
Állásinterjúra szokás CV-n kívül vinni valamit, vagy erre érdemes rákérdezni, ha nem tértek ki rá?
emvy:
Na de most komolyan
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Hétfőn megyek egy céghez állásinterjúra és azt írták, hogy pszichológiai tesztre is sor fog kerülni. Valaki el tudná mondani, hogy ez pontosan miből is fog állni?
Esetleg várok egyéb építő kritikákat, hogyan érdemes felkészülni egy ilyen interjúra.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz westcoastog #2509 üzenetére
Nem olyan személyes dolgokra gondoltam, hanem készségekre, amit írtam. A hobbi meg hasonló dolgok azok elvileg tényleg nem ide valók. De ez is attól függ, hogy milyen formát ír az ember, mert van csomó féle.
Esetleg próbáld ki az europass.hu/-t.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz westcoastog #2507 üzenetére
Írj egy kicsit magadról is. de ne sokat. Érdemes beleírni a családi állapotod, van e jogsid, tanulmányaid középiskolától, voltál e valamilyen tréningen, milyen készségekkel rendelkezel. Pl. ha számítástechnikában nyomulsz beleírhatsz ilyeneket, hogy programozás nyelveket milyen szinten ismersz, szoftvereket stb.
Ha van valami munkád amit referenciaként fel tudsz mutatni azt is írd bele, ezeket szeretik.Ha kell egy kis segítség írhatsz még. Nem vagyok profi, de tanultam róla meg ilyenek.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Ki mit gondol ezekről az állásokról amelyek otthon végezhető számítógépes munkát ajánlanak, amellyel napi pár óra munkával, akár 200 ezres havi fizetést is el lehet érni? E-maileket kell küldözgetni, telefonálni, kapcsolatba lépni másokkal interneten keresztül etc. Ha jól tudom MLM a neve ennek a dolognak.
Ha valaki nem ismerné fel, vagy még nem látott volna ilyet, akkor bemásolok hosszabb leírást is.
De ez a tipikus esete a túl szép, hogy igaz legyen....
[ Szerkesztve ]
-
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, hogy hogyan próbáljak elhelyezkedni a nyárra úgy kb. 1 hónapot melózni?
Igazából nem muszáj konkrét melóhely, akár alkalmi melók is érdekelnek, előnyben vannak a nem kötött munkaidős munkák is.
Igazából amihez értek és papírom van róla:
- Számítógéprendszer-karbantartó
- Informatikai hálózattelepítő és -üzemeltető
- Felsőfokú Angol nyelvvizsgaTehát igazából számítógép hardveres része és informatikai hálózatok amikkel eléggé képben vagyok, továbbá a szoftveres részével szerver és kliens oldali szolgáltatásokkal. Programozásban nem érzem magam túl erősnek, de egyébként C és C++ nyelveket tanultam. BME-VIK mérnökinformatikusnak tanulok.
Helyileg Pesten vagy Vácon és környékén lenne jó.
Ki mit mond, merre nézelődjek és mit?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Gazdasági informatikus Mester Diplomával és Rendszerinformatikus OKJ-s képzéssel mennyire lehetne elhelyezkedni kb. úgy 4 év múlva? Van kereslet ilyen emberekre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Bittorrent topik
- Kuponkunyeráló
- SSD kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Már nem okoz teljesítményvesztést az új NVIDIA App
- Robotporszívók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest