Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
Muhaha, jelenleg épp 6+ hónapokat mondanak a sóhivatalban amire a külföldön született gyereket leanyakönyvezik és lesz TAJ száma, e nélkül meg nem mehet oviba Úgyhogy most keressük a maszek / kerülőutat ezerrel.
Ráadásul trógerkednek világnak, egyik helyen elindítottuk, majd visszavontam, mert nem akarták megcsinálni plusz össze-vissza csináltak minden baromságot. Persze meghagyta az apasági nyiltakozatom a "rendszerben" és a másik helyen is felvitték. Hetek óta ezen megy a nyűglődés, hogy most húmivanmivan, és hát ilyet nem lehet, de arra egyiknek sincs esze, hogy megnyomja azt a delete gombot az egyikre| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Diggity_
csendes tag
Debreceni állásokra is pályáztam, de oda nem hívtak vissza.
Végül Pécs lett a befutó egy Linux szerver üzemeltető munkakör. Itt bruttó 220e-ret ajánlottak.
Ennél többet sehol nem ajánlottak, még Budapesten sem, pedig voltam nagy cégeknél is mint pl. a T-Systems.Soha le nem mondani, soha el nem csüggedni, ha kell, mindig újra kezdeni.
-
F_Gergely
őstag
-
kraftxld
félisten
Teljes mértékben pozíció függő. A napi 26 órát sarokban kódoló programozónak, vagy a barlangjából sose előbújó szervizesnek tökmindegy, de aki az ügyfelekhez is kimegy, és mondjuk ott akár a vezetőség számára kell bemutatnia, hogy az új xzy rendszert miért éri meg bevezetni qwe M Ft-ért, ott azért nem mindegy
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
Mercutio_
félisten
Annyit viszont tudni kell, hogy ezzel a pénzfelvétellel a járadékra jogosult időszak is nullázódik, azaz olyan, mintha addig az ideig nem dolgozott volna, és majd csak az azt követő ledolgozott hónapok után lesz kalkulálva a járadékra jogosultság ideje. Tehát, ha újra állás nélkül marad az illető, csak az azóta ledolgozott időszak után kalkulált járadék összege/napjai járnak majd.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Én a személyes egyeztetést a t-vel kezdtem volna, a HR-essel, de meginkabb a közvetlen vezetővel időpontokat, teendőket tisztázni, akkor az is rögtön kiderűl, hogy a munkába állás ideje kiemelt fontosságú .+ Egy e-mailt simán ki lehet küldeni rossz címre, bár itt a csatolt doksibol kiderűlt, hogy nem ez a helyzet.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
syl5
őstag
És mi szerepelt konkrétan ebben az ajánlatban, volt érvényességi ideje?
Az egyeztetés pontosan mit jelent, csak időpontot kértél a főnöködtől, vagy már konkrétan fel is mondtál?
Egyébként szerintem attól, hogy e-mail-ben küldték attól még semmit nem veszít a "hivatalosságából", ugyanúgy kell tartaniuk magukat hozzá.
-
Mercutio_
félisten
December is holt időszak, mert az emberek egyik fele az éves terv teljesítésén pörög, a másik meg már a repiajándékok terítése/begyűjtése miatt nem ér rá, valamint a januári "újratervezés" előtt senki nem mer új pozikat nyitni, kivéve, ha már tudja, hogy érinti a leépítés, és valakit be kell áldoznia.
-
addikt
1-2 hét csak kisebb cégeknél működik, nagy gépezet lassan őröl, teljesen normális az egy hónap is egy multinál, plána ha olyan időszakban jelentkezel amikor pl. mindenki nyaral. Aztán interjú után se másnap fognak hívni, ha 100 másik embert hallgatnak meg. Eleve ahol meg másnap kezdeni "kell" azokat röhögve hagyja ott az ember. 30 napnál előbb nem tudsz kezdeni, ha nem vagy munkanélküli már egy ideje, de inkább 45-60 nap az.
[ Szerkesztve ]
-
Goose-T
veterán
Az adminisztrátor szó itt nem rendszergazdát jelent, hanem ügyintézőt. Tehát annyit kell érteni hozzá, amennyi egy titkárnőtől elvárható.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest