Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swarcz
újonc
LinkedIn-en open to work, és "ux design/ux research" meg "IT support" van beállítva, de picit "félre van gépelve" a nevem, hogy hunban ne találjanak meg, mert teljesen más munkákra jelenkezgetek, mint amit tanulok, és azt tapasztaltam, hogy ez egy megunhatatlan témakör Mo-on, hogy tanulok valamit a szabadidőmben, de mellette valamiből meg is kéne élni.
User experience design MA tanulok online, folyamatosan próbálok vele munkát találni, mert van portfolio-im is. Meg már elvégeztem pár online képzést is. Hunban még nem jutottam el vele interjúra, UK-ban már volt pár interjúm, tapasztalat hiányában kirostáltak, de sokat tanultam az interjúkból. Meg most kezdtem el egy "Service Design" képzést egy Finn egyetemen.
Jó vagyok komplex feladatokban, vagyis ezeket szeretem, amikor gondolkozni kell, és valami megoldást kell találni egy problémára. Szeretek kreatív dolgokat csinálni. pl. photoshop, vagy figma vagy adobe xd-vel.
Álmomból felkeltve összerakok szétszedek egy pc. laptopot, jó vagyok hibakeresésben, online táv gyógyításban, stb. Jól tudok emberekkel bánni, csapatot vezetni,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest