Új hozzászólás Aktív témák

• Flowtation

őstag

Sziasztok!
    Én is munkahely váltással kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni. Jelenleg egy multinál vagyok, informatikai területen, konkrétan a mi csoportunk foglalkozik a cégnél lévő összes pc-vel (laptop, asztali, termelési gép) minden tekintetben, telepítés, karbantartás, szoftverezés, stb.
    Most jött egy másik multinál lehetőség, itt konkrétan a termelési gépekkel kellene foglalkozni informatikai oldalról, de hogy pontosan ez mit jelent, az még nem tiszta előttem. Amennyit tudok, hogy fontos lenne a szoftverek optimalizálása (nem programozás), hálózati beszervezés, mentési stratégia kialakítása, ilyesmik.

A jelenlegi munkahelyemen jól érzem magam, a kollektíva jó, a munka nem megterhelő, a fizetés elfogadható, ami hátrány, hogy kocsizni kell, napi 70 km oda-vissza.

Az új helyen pénzről még nem volt szó, közelebb van, 30 km lenne oda vissza. A munka így első körben izgalmasnak hangzik és érdekel is, (van ott dolgozó ismerős, ott sem kell megszakadni) viszont nem akarok fejest ugrani az ismeretlenbe, család van, gyerekek, én 40 vagyok, nem tudom, hogy egy relatíve biztosat érdemes-e feladni bizonytalanért, illetve - mivel mást nem tudok felhozni - mennyiért éri meg váltani? Jövő héten megyek be egy beszélgetésre, a tapasztalataimra kíváncsiak, mivel a jelenlegi munkám érdekli őket, amit náluk az alapoktól kellene elkezdeni.
    Ti mit gondoltok erről?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés