Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
üdv!
Jelentkeztem operátornak egy bankba.
(A napi üzemeltetési rutin feladatok végrehajtása a bank számítóközpontjában, több műszakban.
A bank számítástechnikai eszközeinek üzemszerű működtetése.
Help desk feladatok ellátása.
Hardware / software hibák kezelése, jelentése, riportok nyomtatása, napi rutin ellenőrzések elvégzése.)
Már voltam egy interjún egy hónapja, ami elég rövid volt (kb. fél óra), de a mikor tudnék kezdeni (én: aug. 1. <- erre kérdés: előbb nem?) és a fizetés igény című kérdések is elhangzottak.
Említette viszont az interjúztató ember, hogy lesz egy második kör informatikai témában.
Ma felhívott, hogy be tudnék-e menni holnap a második interjúra.
Illetve bővítsem ki az önéletrajzomat. (na ez a problémás rész számomra)
Ugyanis azt kérte, hogy az informatikai ismereteimet, ill. a szakmai gyakon végzett dolgokat bővítsem az önéletrajzban (így fogalmazott: ''regényes formában'')
No most eddig én úgy tudtam, hogy az önéletrajz egy rövid tömör valami
És mondjuk a motivációs levél az ami hosszabb részletesebb, viszont ő az önéletrajzot kéri részletesre.
Na talán nem túl hosszú Elnézést kérek És szeretnék kérni tippeket, vagy tapasztalatokat ilyennel kapcsolatban
KösziHa a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest