- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- eBay-es kütyük kis pénzért
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
loosht
senior tag
válasz
imi0424 #8299 üzenetére
Teljesen mindegy, mert ignorálja a szóközöket. Mármint azt, hogy mennyi van. Nem akarlak elkeseríteni, de nem fogod tudni megcsinálni. A kapacitív gombok csak bekapcsolt képernyőnél működnek. Ha ezt valahogy mégis sikerülne megkerülni, az az akksi rovására menne, mert egyfolytában működésben lennének a gombok.
-
imi0424
senior tag
most azon vagyok hogy teljesen le lehessen váltani a power gombot hogy pl a screen on ra is a keresés gombot használjam.
de eddig nem ment mert szerintem nem érzékeli screen off kor a kapacitív gombokat.
key 217 POWER WAKE
probáltam ezt, de nem müködik...
nem tudom hogy a power és a wake gomb között mennyi helyet kell hagyni... -
imi0424
senior tag
válasz
imi0424 #8294 üzenetére
key 116 POWER
de ezt én inkább nem piszkálnám mert ha kikapcsolt kijelzönél akarom használni a keresés gombot nem ébred fel. (valami hiányzik) (wake_dropped ???)
ugyhogy ha "kamera" gombra irnám át az egyetlen dolgot ami fel tudja évreszteni a telefont, akkor van egy rom ujrarakásra egy kuponunk -
imi0424
senior tag
sikerült
pát perc és adom az instrukciókat -
bonej
csendes tag
Bocsi a CM alatt valamiért nem működik. GB és ICS alatt jó volt.
-
imi0424
senior tag
rajta vagyok
bár az én tudásommal ... -
imi0424
senior tag
hehe, átirtam a rendszerben hogy a keresés gombnak más legyen az utasítása (ugy viselkedik mint a home gomb)
na az a kérdésem hogy meg lehet oldani hogy más utasítása legyen mint pl a kijelzö off?
ez jó ötlet, nem? -
loosht
senior tag
válasz
->Raizen<- #8262 üzenetére
A google play "mizéria" elég sok Androidon előfordul, megoldása rém egyszerű. Bemész az alkalmazásokba és törlöd a Google Play és a GoogleServicesFramework adatait. Utána érdemes a telefont újraindítani. A felkiáltójeles google talk hiba pedig megszűnik, ha felteszed a talkot.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
TcsigaT #8265 üzenetére
OTU fennvan? Az rakja fel a drivereket a nelkul nem fog menni. Illetve windows update-et kapcsold be, onnan is johet le okossag.
----------------
Csinaltam topikot XDA-ra a CM10-nek. (bagyusz
)
-
TcsigaT
csendes tag
hello segítene nekem valaki abba h hogyan tudom rootolni a 4.0át? olvastam hogy hogyan kell de nekem nem akar sikerülni hiába szettem le a root mappát meg a boot recoveryt és csinálom ahogy levan irva . rádugom a telot nem csin semit elinditom a boot_recovery_ics -t csak ujra indul a telefon és csak az alcatel one touch feliratvan hiába várok félórát. rem segít valaki mert már
-
loosht
senior tag
válasz
->Raizen<- #8262 üzenetére
Pontosan mire gondolsz?
-
->Raizen<-
veterán
-
loosht
senior tag
-
wwenigma
Jómunkásember
-
zho-lee
addikt
válasz
zho-lee #8246 üzenetére
Te is meg tudod csinálni, nem tart soká.
Itt a leírás:
Ha még nincs gyors megoldásod a CWM indítására, keresd meg a Google Play-en a GScript Lite nevű programot
GSscript
Telepítés után: menü > Add script > Name: CWM (vagy amit akarsz) > Needs SU - pipa > Script:
su
dd if=/sdcard/recovery.img of=/dev/block/mmcblk0p18
reboot recovery
Ezt a fájlt pedig az sd kártya gyökerébe helyezed: https://www.box.com/s/an8nuz2v48fl7p9zkaxj
Ezzel egy kattintással indítható a CWM, kábeles számítógépes macera nélkül.Még annyit, hogy ha az #1hsz-ból a fastbootos csomagot letöltöd, és abból másolod a boot-img-t az sd-re az tuti jó lesz!
Köszönöm
gsmyle fórumtársnak
-
imi0424
senior tag
-
Defect
csendes tag
válasz
atis1224 #8222 üzenetére
Nyugi Ati nekem se ment elsőre. Mert nekem is vagy 5x kellet próbálni újra rakni. :S
De aszem volt valami a recovery-vel is. Fakir-t kérdezd meg hogy melyik recovery.img-t ajánlotta. Mert a 0.9-hez nem ugyanaz kell mint a h1n1 5.3-hoz ott is van gond.
Nekem is ez volt és én is szívtam vele. konkrétan 5 órám ment rá. De utána minden jó volt.
Plusz figyelj oda melyik bootloader-t választod mert az se mind1. De ha küldesz egy e-mail-t akk elküldöm azt ami nekem van és azzal próbáld meg! Ha azzal se megy akkor csináld azt amit leírtam!(Biztos ami biztos a regelt e-mailed-re kiküldöm.)
-
wwenigma
Jómunkásember
Megvolt XDA-n a ma esti szappanopera is, elsőnek provokációnak latszo dologrol kiderult hogy csak véletlen és nem épp a legjobbkor időzitett feltoltés volt... bar mondjuk elegge ugy all hozza mindenki hogy megkapták amit akarnak es mostmar kuss. Remelem tevedek es ez csak a !!!sajat velemenyem!!!
Azt is remelem hogy ben kepes lesz egyutt dolgozni bagyusszal.
-
imi0424
senior tag
ha flashelni akarom a boot.img-t terminálon keresztül akkor ezt kell használnom?
dd if=/sdcard/boot.img of=/dev/block/mmcblk0p9
echo "maybe"
de terminálon keresztül én ezt elég képtelenségnek érzem. -
helixP
nagyúr
válasz
->Raizen<- #8229 üzenetére
De figyu: annyi feature van a CM-ben, ami simán elfeledteti ezt.
(lehet hangerővel számot léptetni, lehet hangerőgombbal képernyőt ébreszteni, testre lehet szabni az indítósáv parancsikonjait, a lockscreen zseniális,testre szabható, nagy szövegek a menükben, témázhatóság, android 4.1, kikapcsoló menü stb-stb. ) -
helixP
nagyúr
válasz
->Raizen<- #8227 üzenetére
Ja: a görgetésre gondolsz?
Hozzászoktam: visszafelé pöckölöm, és akkor visszafelé is pattan, ennyi belefér, ezt elviselem a CM-ért, nagyon jó. A görgetés "nem a legjobb megoldás", de ez van. Még a névjegyeknél jön elő, máshol, ha jól láttam, nem. -
helixP
nagyúr
válasz
->Raizen<- #8223 üzenetére
Opera Mobile. Mert?
-
loosht
senior tag
-
zho-lee
addikt
Az jót vagy rosszat jelent, hogy a menü/fejlesztés/válassza ki a hibakeresés alkalmazását(?) -ott "nincs beállítva alkalmazás a hibakereséshez" szerepel?
-
helixP
nagyúr
Első napom akksi statja ciánnal. Piros pöttyel jeleztem, hogy hol kapcsoltam be a 3g-t, azért ott elkezdett meredekedbe csapni a görbe. Látható, hogy elég sokat van ébren kilőtt kijelzőnél is, valami nem hagyja aludni.
Mindent összevetve 13 és 3/4 óra, van benne még 20% delej, ez nekem elég, marad, nagyon jó rom, köszönjük az alkotóknak, tesztereknek -
törölt tag
Csak nekem ilyen rettentő pixeles 1-2 dolog a CM10-ben?
-
qltsar
veterán
Nálam ment szépen a mount, valószínűleg OS függő (én Ubuntu-t használok).
-
törölt tag
válasz
->Raizen<- #8210 üzenetére
A cm10 usb mount a probléma.. air droid egyébként szupi cucc
-
zho-lee
addikt
Bocsi, mégegyszer, tehát, ha a cm10 rommal a telefon nem tud usb-n csatlakozni, és otu nincs a gépen, akkor telepítsem, és utána töröljem.
Majd usb-n csatoljam a pc-hez a telefont? -
Defect
csendes tag
válasz
atis1224 #8196 üzenetére
Atis nekem is ez volt a gond. Alca bootlogonal meghalt a telo. Nem tégla csak trükkös gondolom GB-d volt előtte. Lényegtelen.
Mikor újra raktad a telo-t friss ROM bootloader fagyás a telo 2x3x elindul de nem bootol be. Lefagy
Megoldáselrakod a ROM-ot. telo-t újraindítod megvárod míg befagy, aksit kiszed vissza rakod újra fastboot recovery-t indítasz. Nem csinálsz semmit simán system restart és menni fog.
Nem tudom mi ez a hiba de nekem így állt helyre valami agybaja volt vagy nem fixált valamit nem tudom.
Próbáld meg! Remélem sikerül.)
-
loosht
senior tag
Csináltam egy fastboot-os telepítőt a CM10 GB bootloaderhez. Csak fastboot módba kell tenni a telefont és az install.bat-ot elindítani. Ennyi az egész!
-
ikaros13
aktív tag
Áhh! Köszi! Legközelebb akkor már ezt is fogom tudni.
Ebbe a parancsba nem futottam bele tegnap este, pedig most hamar megtaláltam...
peeskater:
amikor megnyitod a cmd-t rendszergazdai módban, akkor valahogy így néz ki, hogy c:\Windows\System32nekem pl a CWM6-ot tartalmazó mappa útvonala így néz ki: E:\12_Android\CM10@Bagyusz\cwm_cocktail_cyanogenmod_20121019
Szóval a parancsok a cmd-ben:
e:
cd 12_Android\CM10@Bagyusz\cwm_cocktail_cyanogenmod_20121019és ott voltam ahol kellett
-
enzahobi
aktív tag
Szép estét mindenkinek!
Úgy néz ki sikerült csökkentenem a kimeneti alapzajt! lehet hogy placebó és tök hülyeség amit csináltam, nem vagyok dev. A dolog lényege az hogy a cpu renderelésnek valahogy köze lehet az alapzajhoz, na most ezt ki lehet kapcsolni [így]
Esetleg ha valakit érdekel próbálja ki csak törölni kell egy sort és egy filet. -
törölt tag
válasz
draconis96 #8201 üzenetére
Mondjuk azt,hogy hivatalos visszaút nincs. Nézz be Bagyusz blogjába és keresd meg a H1N1 V0.9-es romot, vagy az RRWR 3.0-s romot Loosht blogjában.Úgy tudom,hogy csak ezek működnek ics bootloaderes telókon .
-
draconis96
csendes tag
Sziasztok nem szeretnék túl hülyenek tüni de a telomon szeretném az ics vissza állitani gb-re de nekem a reebot nem müködik mint rothatok el.
Intalation aborted szövegget ir ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged