- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 06:43 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosright
tag
Mindenkinek nagyon ajánlom a greenify nevű programot.
Eddig délután egykor töltőért kiáltott a teló, most négykor 48%. -
akosright
tag
-
akosright
tag
-
akosright
tag
Sokan írták, hogy nincs visszaút GB-re. Én se fedeztem fel a spanyolviaszt, de érdekességet tapasztaltam. Feltettem ezt a backupot (függetlent)
telenoros telómra (Gyári ICS volt rajta) és ujra GB lett.
Mint amikor megvettem. De sajna az SD kártyával furcsaság van. Látja mint tárhelyet, de a képtár azt írja nincs SD kártya. Ez mitől van? Ha ezt meg lehetne oldani, lenne visszaút. -
akosright
tag
Ijesztő dolog történt ma.
Telefon majdnem lemerült. Elkezdtünk skypolni, videóhívás.
Mikor a teló panaszkodott, hogy enni kér,feltettem töltöre, beszélgetés folytatódott.
Kb fél óra beszélgetés után telefont félretettem. (Telefon nem volt forró.)
KB negyed óra múlva kézbe vettem a telefont és elképesztően forró volt!!!
Pánikszerűen töltőről levettem, hátlap le, akksi ki.
Az egy dolog, hogy az akksi meleg volt, de a sim és a microSD közötti részen olyan forró volt a telefon, hogy 2 másodperc után "égette" az ujjam.
Most, hogy lehűlt be tudtam kapcsolni, de ez akkor is durva volt. ICS+1.3 van fenn.
CPU 1.613 max, 368 min, performance és deadline.
Valaki ötlet? -
akosright
tag
Érdekes dolog történt. ICS+ volt fenn.
wipe data/factory reset -> Yes -- delete all user data
majd
- wipe cache partition -> Yes - Wipe Cache
Majd H1N1 5.8 ment fel. Telepítés lefut, újraindítás, majd az ICS+ animációja (ANDROID felirat) jön be és kész. 10 perc után meguntam.
Csak úgy ment fel a H1N1 5.8 , hogy előtte OTU-val frissítettem és utána tudtam feltenni.
Ennek mi lehette az oka? -
akosright
tag
-
akosright
tag
-
akosright
tag
Feltettem multkor H1N1 5.5.
Restoreval visszaállítottam a gyári állapotot.
Most újra feltettem a H1N1 5.5-öt. De nem érem el Recoveryből a memóriakártyát. Így se visszaállítani, se új romot feltenni nem tudok. HELP!!!!!!
-
akosright
tag
H1N1 5.5 nél miért nem tudok backupot készíteni? sdcard mountfix telepítve. recovery flashelve.
-
akosright
tag
-
akosright
tag
Ez a Stipped and tweaked ICS 4.0.4 ROM nem tartalmaz naptárat, amikor meg felteszem a google naptárat, folyamatosan leáll, szinkronizálásig el sem jut.
Az H1N1 5.5 pedig hagy egy üres sort a főképernyők tetején, tehát egy sorral kevesebb ikont tudok kienni.
-
akosright
tag
Nem értek valamit. Mi a különbség a ROM felrakás és a backup között?
Elmentettem (backupoltam) az eredeti,telenoros ICS állapotomat. (létrejött egy backup)
Feltettem a H1N1 romot.Kipróbáltam.
Majd a recovery menüjéből kiválasztottam a visszaállítást (restore), a telenoros backupot és ujra fenn azt eredeti állapot.
Akkor most ha jól értem újra települt az eredeti rom a visszaállítás (restore) hatására? -
akosright
tag
-
akosright
tag
Köszi mindenkinek a segítséget. H1N1 5.5 fenn van, remélem az aksi tovább bírja, mint a Telenoros gyári ICS.
-
akosright
tag
Köszönöm.
Csináltam a recoveryvel egy mentést.
A clockworkmod\backup mappában meg is találtam.
nandroid.md5 boot.img .android_secure.vfat.tar és egyéb fileok vannak benne.És ha most felteszem a H1N1 5.5 romot és valami nem tetszik, akkor a recovery, backup and restore , restore és visszaáll a mostani ram?
-
akosright
tag
Érdekes dolog történt ma. Az összefoglalóban írtak szerint rootoltam (és recovery felment). Aztán Próbáltam bekapcsolni hangerő fel gombbal, hogy bejöjjön a recovery, de nyitott hasú robot fogadott, felkiáltójellel.
Akksi ki. Sehogy nem kapcsol be.
Aztán.
Hangerő le és bekpacs . A Rootnál leírtaknak megfelelően indítottam a recoveryt. Bejött, reboot now és minden oké. Ez most mi? A bekapcs és hangerő fel gombra nem a recooverynek kellene bejönni?
A recovery az csak ezzel a számítógépre dugós módszerrel jön be? -
akosright
tag
Milyen ROM létezik a telefonra ami jól, működik, minden funkciója ok és takarékos az akksit illetően?
Asszony Vodafone smart 2esén garázdálkodtam és tetszik ez a rom csere dolog.
És a kérdés, hogy itt hogy kell felrakni egy új ROMot?
A Smart II nél ezt írták:Szia! Ha van működő recovery akkor, tegyél fel egy romot az sd kártya alcatel-onetouch/backup mappájába, mert a fullos recovery ott fogja keresni, menj a restore-ra és ennyi.
Meg volt egy olyan is, hogy bat filet kellett indítani gépről és települt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robot fűnyírók
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple MacBook
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Iphone 17 256GB Black/3 év garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512gb - Makulátlan, Samsung gari, tokkal és fóliával, akár beszámítással
- Honor 600 Lite 5G Dual SIM 8+256 GB Sprout Green
- iPhone 13 128GB gyári független gyönyörű akku 93% iOS 18!
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest