Új hozzászólás Aktív témák

• sellerbuyer

őstag

válasz _seth_ #9096 üzenetére

Van benne igazság de szerintem nem árt követni a technika fejlődését.

Én is ezt az elvet követem, minden olyan esetben, amikor indokolt, mert nyerek vele. Vagy jobb minőségben tudom elvégezni vele a dolgomat, vagy a végeredmény szebb, jobb, értékesebb, minőségibb, vagy egyszerűen olcsóbb. Az akvarisztikában egyik sem valósul meg szvsz az általam előzőekben taglaltak szerint. Az pedig, hogy csak azért kövessük ezt a fenti elvet, mert mások azt mondják és jól járjanak vele annak ellenére, hogy nekünk ezzel nem lesz jobb, szvsz nem elfogadható.

Így a belső szűrő tisztítási intervalluma is jócskán megnő ami megint csak a halaknak jó.

Belső szűrő gyors tisztítása max. 30 másodperc, nagy tisztítása (csak szükség esetén) max. 5 perc. Külső szűrőnél kb. 20-30 perc a tisztítás. Csak önmagában szétszedni-összerakni is szép kis idő. Akkor most melyik jobb a halaknak? :)

Nem arról szól, amit írtam, hogy ne lenne jó a külső szűrő, ahogy a Ferrari is elvisz a sarki fűszereshez, meg a Suzuki is, csak hát nem mindegy milyen áron... Ferrarira akkor van szükséged ha versenyezni akarsz, vagy gyorsan akarsz közlekedni és csak akkor... Persze az autókereskedő nem a Suzukit fogja javasolni neked megvételre, hanem a Ferrarit. Aztán ha azt tapasztalod, hogy mennyire jó a Ferrarival járni a boltba, mindenkinek azt fogod terjeszteni és el sem gondolkodsz azon, mennyire felesleges. Erről szól a jó üzletpolitika, megvetetni az emberekkel mindent, amire nincs is valójában szükségük.

4e forintért újonnan, annyit pedig megért

Ha szükséged van rá...akkor igen...ha nem, akkor 400 Ft is pénzkidobás érte.

Új hozzászólás Aktív témák