- Mindent a StreamSharkról!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Internet fejlesztés országosan!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
Van benne igazság de szerintem nem árt követni a technika fejlődését.
Én is ezt az elvet követem, minden olyan esetben, amikor indokolt, mert nyerek vele. Vagy jobb minőségben tudom elvégezni vele a dolgomat, vagy a végeredmény szebb, jobb, értékesebb, minőségibb, vagy egyszerűen olcsóbb. Az akvarisztikában egyik sem valósul meg szvsz az általam előzőekben taglaltak szerint. Az pedig, hogy csak azért kövessük ezt a fenti elvet, mert mások azt mondják és jól járjanak vele annak ellenére, hogy nekünk ezzel nem lesz jobb, szvsz nem elfogadható.
Így a belső szűrő tisztítási intervalluma is jócskán megnő ami megint csak a halaknak jó.
Belső szűrő gyors tisztítása max. 30 másodperc, nagy tisztítása (csak szükség esetén) max. 5 perc. Külső szűrőnél kb. 20-30 perc a tisztítás. Csak önmagában szétszedni-összerakni is szép kis idő. Akkor most melyik jobb a halaknak?
Nem arról szól, amit írtam, hogy ne lenne jó a külső szűrő, ahogy a Ferrari is elvisz a sarki fűszereshez, meg a Suzuki is, csak hát nem mindegy milyen áron... Ferrarira akkor van szükséged ha versenyezni akarsz, vagy gyorsan akarsz közlekedni és csak akkor... Persze az autókereskedő nem a Suzukit fogja javasolni neked megvételre, hanem a Ferrarit. Aztán ha azt tapasztalod, hogy mennyire jó a Ferrarival járni a boltba, mindenkinek azt fogod terjeszteni és el sem gondolkodsz azon, mennyire felesleges. Erről szól a jó üzletpolitika, megvetetni az emberekkel mindent, amire nincs is valójában szükségük.
4e forintért újonnan, annyit pedig megért
Ha szükséged van rá...akkor igen...ha nem, akkor 400 Ft is pénzkidobás érte.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Synology NAS
- Gitáros topic
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- Brock 7,5Jx17" 5x112 ET45 alufelnik
- VILEDA Cleaner VR 302 porzsák nélküli robotporszívó
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 2 év garival! -
- Inmotion V10 Elektromos Egykerekű 4KM!!
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest