- Rowon: AXAGON EE35-GTR 3.5 külső merevlemez ház bemutatás
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Kaptak a halak a héten fagyasztott artémiát meg cyclopsot. Hát az artémiára annyira durván nem ugrottak neki. A Vörös neonok meg a kalászhalak azért oda oda csipkedtek meg a kolibrik, de a galaxyk csak elvétve. Volt egy kettő falat ami a talajon landolt, hát látnotok kellett volna hogy az amano garnik hogy aveltak érte. Mint ha az életük múlt volna rajta.
Az artémiát felolvasztottam majd leszűrtem és úgy adtam be nekik. Azt hiszem egy fél, vagy háromnegyed kocka elég lesz nekik. A cyclops az már jobban ízlett a halaknak. Jött érte mindenki. Ezt is felolvasztottam, viszont ezt szerintem kár volt. Legközelebb megpróbálom fagyasztottan bedobni. Abból fél kocka bőven elég lesz. Ti hogyan adjátok a cyclops kajcsit a halaknak ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Turbózd fel a gaming élményt most! Rèszletre is! 0% THM
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! ZOTAC TRINITY OC RTX 3090 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest