- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Directors
senior tag
Sziasztok!
Kaptak a halak a héten fagyasztott artémiát meg cyclopsot. Hát az artémiára annyira durván nem ugrottak neki. A Vörös neonok meg a kalászhalak azért oda oda csipkedtek meg a kolibrik, de a galaxyk csak elvétve. Volt egy kettő falat ami a talajon landolt, hát látnotok kellett volna hogy az amano garnik hogy aveltak érte. Mint ha az életük múlt volna rajta.
Az artémiát felolvasztottam majd leszűrtem és úgy adtam be nekik. Azt hiszem egy fél, vagy háromnegyed kocka elég lesz nekik. A cyclops az már jobban ízlett a halaknak. Jött érte mindenki. Ezt is felolvasztottam, viszont ezt szerintem kár volt. Legközelebb megpróbálom fagyasztottan bedobni. Abból fél kocka bőven elég lesz. Ti hogyan adjátok a cyclops kajcsit a halaknak ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged