Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KisTücsök

addikt

Sziasztok!

Előzmény kicsit lejjebb. Úgy döntöttem, h a 40 litereset használom egyelőre csak, most van benne kb 8 guppi, meg két zebra hal. Ezekhez vettem egyelőre 3 sakura garnit ([link] ez ugye sakura? a városban lévő egyetlen állatkereskedés eladója maradjunk annyiba, h lehet látni, nem igazán élvezi amit csinál...). Azért hármat, mert úgy olvastam, h érdemes először csak ennyit, hogy megnézzem, hogyan érzik magukat. Sajnos időközben egy elpusztult. Fogalmam sincs miért, egyébként csak azt látom, hogy talán kicsit félénkek, leginkább a növényekben bujkálnak. A halakat nem nagyon érdeklik a garnélák. Az, hogy félénkek, betudható az új környezetnek, meg hogy kevesen vannak? Tervezek venni hozzájuk jövőhéten még 7-8-at, ahogy olvastam kb tízzel érdemes indítani. Nem tudom volt-e bármi értelme beszerezni csak ennyit egyelőre, vagy várjak még a többivel esetleg... Egyébként víznek az előző kicsiből öntöttem át, plusz a maradékot pótoltam újjal.

Van külön halas tápom, meg garnis, ellenben a halak eszik a garnisat is, nem tudom, hogy mennyi jut el hozzájuk, de attól nem kell tartanom, hogy éheznének vagy ilyesmi? Jut elég "maradék" nekik gondolom.

jah meg vettem pár növényt is. Mármint igazit.

Új hozzászólás Aktív témák