Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Napkollektor - csak úgy
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
Új hozzászólás Aktív témák
-
simsonbetyar
csendes tag
válasz
Silentfrog #28987 üzenetére
A piros fény elvileg segíti a fotoszintézist azért van benne.
Bár a most azon gondolkozom hogy a fehérből teszek még 2 csíkot és egy TC 420-as vezérlővel dimmelem, valamint csinálnék egy napfelkelte-napnyugta programot, mert az is tetszene. Külön plusz hogy így a színösszetétellel is tudnék játszani igény esetén.A szűrő Atman AT-3338S lesz. Bár nem tudom még hogy mennyi töltet megy bele.
Arra gondoltam hogy az aljában maradna a lávakő (ha azzal adják) vagy a biolabda hogy törje kicsit az áramlást és egy vagy két szivacs, következő kosárban siporax, a felsőben pedig matrix trop, szivacs és 250 ml purigen.Ezzel a világítás dologgal vívódok hogy hogyan kéne, a többi dolog nagyjából rendben van.
Nagyon sok segítséget ad ez a fórum és az internet világa. 2016 januárjától végigolvastam ezt a topikot és amire nem találtam választ vagy nem volt tiszta arra még külön rákerestem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Facebook és Messenger
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Diablo II: Classic és Resurrected
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- További aktív témák...
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest