Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#23632) Sirandrish


Sirandrish
legenda

Császársügér szállítmány!
Ma végre megérkezett. Összesen 14 darabot rendeltem a 3-3 Maingano, Auratus és Demasoni helyett.
Sajnos sok választási lehetőségem nem volt...egy olyan boltot találtam ami elérhető számomra, és tudtak is császárt rendelni, meg még be is vették a halaimat.
Egyrészről örülök mert az agresszív halakat elvittem, meg végre lettek olyan halak amik majd igazán tetszenek ha nagyok lesznek.
Másrészről viszont bosszús vagyok mert 300 forintért számolták be a halaimat. Nem a 300 miatt sz*r érzés ez hanem mert rettentően becsapva érzem magam ugyanis előzőleg ott vettem a halakat 1K/darab áron. Azóta kb a 3szoros méretre nőttek szóval már boltban bőven nem 1K-s kategória...erre benyögi a 300ft-t. Szerencséje hogy nem voltam ott mert megmondtam volna hogy dugja fel a 300ft-ját aztán inkább odaadtam volna valakinek ingyen.

Emellett az egyik piros császár MÁR el is pusztult. Tuti hogy odanyomták mikor szedték kifele, mert a többi életvidám és remek állapotban vannak.

A tenyésztő ragaszkodott hozzá hogy csak párokat ad el, így 3-3 és 1 pár lett végül...marhára kíváncsi leszek mert még szinte totál színtelenek...vagy nagyon profik hogy már tudják vagy csak tippelnek de ha adtak 5 nőstényt akkor tuti hogy rájuk gyújtom az épületet.

Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.