Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
válasz
Chris78
üzenetére
Hát ha hallgatsz rám legalább 0.28-as BB-t használsz és az vagy 0.30-as felvesz 20 Fps-t. Én gumicserével jól beállított lenyomóval 80m meglőttem az alap 420-25 fps-es puskával. Volt is káromkodás vegyes csodálkozás nem egyszer
Van videóm a lő tesztről amit itt is vegyesen fogadtak, de nem egy játékon nem egy ellenfél tanúsította a valósságát. Utóbb eladtam pénz híján csapattárs vette meg azóta küldtek hozzám 2 Su-t, hogy hozzam már ki belőle amit lehet.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- HP Victus Ryzen 7 8845HS /16GB DDR5 RTX 4060 / 1TB / 144Hz
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Van videóm a lő tesztről amit itt is vegyesen fogadtak, de nem egy játékon nem egy ellenfél tanúsította a valósságát. Utóbb eladtam pénz híján csapattárs vette meg azóta küldtek hozzám 2 Su-t, hogy hozzam már ki belőle amit lehet.