Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
válasz
soulreaper
üzenetére
Hát igen, ez tényleg nagyon érdekes, hogy alapból nem megy rá, csak egy kis faragással... Nem hallottál még arról, hogy a kínai "ahogy esik, úgy puffan"?
Rendelsz két ugyanolyan cuccot, akkor néha nem ugyanazt küldik (M4 markolatnál volt ez, nekem Elementet küldtek, bátyámnak meg vmi másfélét), meg ezeket is gondolom inkább CA-ra vagy JG-re tervezik.Az azért enyhe túlzás, hogy mindenki, eddig egyetlen G36-osnál láttam a 10-15 játékom alatt, a JG G608-8-án, egyik csapattársam.. Tőle jött az ötlet is. G36 amúgy sem annyira tömegfegyver, M4/AK sokkal több van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Projektor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 256GB Új akku 12hó jótállás!
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- darkFlash Shadow Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rendelsz két ugyanolyan cuccot, akkor néha nem ugyanazt küldik (M4 markolatnál volt ez, nekem Elementet küldtek, bátyámnak meg vmi másfélét), meg ezeket is gondolom inkább CA-ra vagy JG-re tervezik.