Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
Kornel213
üzenetére
Szia Kornél! Sajnos 2005 óta nem Autocadeztem, és akkor is főleg asztalos ipari dolgokat csináltunk alap szinten. Emlékeim szerint alig volt nehezebb mint MS painttel rajzolni...Csak terv, hogy ha lesz pénzem fémiparosokat megfizetni és mellette újra és tovább tanulom a Cad-et, akkor és csakis akkor, tuti hogy egyedi AS fegyverek tervezését próbálom meg. Nem én vagyok az első és tuti nem az utolsó aki ebben lát fantáziát. Majd kiderül, hogy sikerül e valamit összehozni vagy beletörik a bicskám

A fent fegyvert csak azért linkeltem mert az a VSS Vintoreznek a fapados változata és látszik rajta hogy az volt a tervezési szempont hogy a legigénytelenebb felszereltségű gyár is tucatban tudja gyártani. Egy VSS-nél tuti könnyebb lemásolni és beleműteni egy AK belsőt.
Jelenleg még csak ott tartok hogy próbálom személyre szabni a fegyvereimet, hogy számomra a lehető leghasznosabbak legyenek és mellette máshogy is nézzenek ki mint a sokat emlegetett tucat AK-k...akkor is ha a sajátjaim is AK-k

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Meshtastic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest