Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mcray
senior tag
válasz
Kornel213
üzenetére
Szia Kornél! Sajnos 2005 óta nem Autocadeztem, és akkor is főleg asztalos ipari dolgokat csináltunk alap szinten. Emlékeim szerint alig volt nehezebb mint MS painttel rajzolni...Csak terv, hogy ha lesz pénzem fémiparosokat megfizetni és mellette újra és tovább tanulom a Cad-et, akkor és csakis akkor, tuti hogy egyedi AS fegyverek tervezését próbálom meg. Nem én vagyok az első és tuti nem az utolsó aki ebben lát fantáziát. Majd kiderül, hogy sikerül e valamit összehozni vagy beletörik a bicskám

A fent fegyvert csak azért linkeltem mert az a VSS Vintoreznek a fapados változata és látszik rajta hogy az volt a tervezési szempont hogy a legigénytelenebb felszereltségű gyár is tucatban tudja gyártani. Egy VSS-nél tuti könnyebb lemásolni és beleműteni egy AK belsőt.
Jelenleg még csak ott tartok hogy próbálom személyre szabni a fegyvereimet, hogy számomra a lehető leghasznosabbak legyenek és mellette máshogy is nézzenek ki mint a sokat emlegetett tucat AK-k...akkor is ha a sajátjaim is AK-k

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Tőzsde és gazdaság
- Autós topik
- BMW topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 2 Yoga Ryzen3 5400U Refurbished - Garancia Akció!
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest