Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
A mellény úgy látszik nehezebb döntés lesz mint gondoltam. Találtam valakit akinek ilyen mellénye van és azt írta hogy ő 85kg környéke és sokat már nem lehet rajta kiengedni. Én meg 100 környéke vagyok. Kicsit tartok attól ha megrendelem akkor kicsi lesz és szorítani fog. Az a baj hogy nagyon egyik oldalon sincs feltüntetve hogy pontosan mekkora méretig jó az adott mellény. Meg közbe azon is gondolkoztam hogy lehet jobb lenne egy alap Molle mellény és akkor én szerelném fel azokkal a dolgokkal amikkel szeretném, plusz oda tudom rakni ahova csak akarom.
Gondolkoztam rajta hogy egy Molle övet is veszek tárdobálónak illetve hogy a pisztolynak legyen hely, bár lehet hogy combon jobb. De ez majd eldől.Atke
Marketplacen kettő darabot találtam de azok 120 000ft környékén vannak. Illetve újat szeretnék venni.Megjött Gunfire-ről a rendelésem.
Hétfőn rendeltem és ma már hozta is a UPS.Plusz szereztem ma egy 500db-os Tippmann Speed Loadert. A táskával maximálisan meg vagyok elégedve! Itt van pár kép a táskáról. Ebben 2 fegyvert lehet tárolni. A nagyobb ahol az én fegyverem is van az 82cm hosszú, a kisebb pedig 60cm körülbelül. De ennél azért pár cm-el kisebb fegyvert érdemes gondolom beletenni. Én M4-em kényelmesen belefér.
[kép] [kép] [kép] [kép] [kép] [kép]
Ahogy a képeken is látszik elől 3db cipzáros zseb van, illetve hátul is van egy nagy cipzáros rész. Mivel nincs 2. karabélyom ezért oda a BB golyóktól kezdve sok mindent lehet tenni. Plusz kell is azért a hely mert így most már 7db Mid Cap meg 1db Hi Cap táram van.Itt lenne 5db S-Mag Mid Cap tár illetve 1db S-Mag Hi Cap tár.
[kép]Tippmann Speed Loader pedig ez lenne
[kép]És akkor végül egy 1 pontos szíj
[kép]A fegyver és az összes tartozék összeállt most már úgy gondolom. Nyilván a szerelést nem ide értem mert ahhoz nincsenek alkatrészeim. A ruhát is nagyjából kinéztem viszont a mellényen már napok óta gondolkodom hogy mi legyen. Amiket linkeltem azok tetszenek, de tényleg tartok tőle hogy esetleg kicsik lennének. Többen az Emersongear-t ajánlották hogy elvileg annak nagyobb a mérete, bár arról se találtam leírást hogy tényleg nagyobb lenne.
petymeg
Igaz hogy mellény párti lennék, de minél többször nézem meg a Chest Rig Gen IV - MultiCam [EM] annál jobban tetszik. Egyre többen beszélnek le arról hogy nagy mellényt vegyek fel még több zsebbel. Inkább a riget ajánlják többen, főleg a nyári időszakban.
Nézegettem hogy lehetne hozzá Molle rendszerű övet venni és arra mehetne rá egy tárdobáló, egy tartó a majdani pisztolynak, illetve még 2 tártartó.
Nem gondoltam hogy a mellény eldöntése ennyire nehéz feladat lesz hogy milyen legyen. Nagyon nagy választék van.
Bár még nem vetettem el az alap Molle rendszerű mellényt és azt szereljem fel. De most az általad is használt Chest Rig bejön.Nagyon Köszönöm mindenkinek a segítséget! Ha esetleg kellene bármilyen méret a Specna táskával kapcsolatban akkor írjatok és lemérem.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Sorozatok
- Microsoft Excel topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett +táska +USB töltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Care Refresh biztosítással
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Steelseries Nova 1P Gamer fejhallgató
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hétfőn rendeltem és ma már hozta is a UPS.Plusz szereztem ma egy 500db-os Tippmann Speed Loadert.