Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
twine
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Bocsánatot kívánok

Pótoltam, a képet...
Közben próbáltam turni a net airsoft bugyrait,hogy ne csak a sült galambot várjam a számba
Védő maszkot is kaptunk hozzá
De itt ki is fulladt az ajándék.
Viszont én szerintem az első mozdulatommal tönkre is tettem kicsit, mert a markolatban található" holmi "csavarját előállítottam...így kiderült hogy nem is lőtt, csak furcsa hangot adott a cucc ..
Később sikerült beállítani úgy a csavart, hogy lőtt a "fegyver", de félek, hogy ezt ti, hozzáértők nem "érzésre" tekeritek, mint én
-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem olvastad az első mondatát???

-
twine
veterán
Sziasztok!
Tök hülye vagyok a témában, de kaptunk ajándékba egy ilyen airsoft "csuzlit"
Aksi nincs benne, ennyit tudok róla...
Szeretnék segítséget kérni, honnan tudom meg pontosan, ez milyen típus..
Azt már látom, hogy G36, de ha jól látom ezt több cég gyártja, és több "altipusa" is van...
Esetleg egy gyorstalpalót ha írnátok, vagy linkelnétek, azt megköszönném...
Gyorstalpaló alatt a lövedékek típusát értem és látom van mid-cap ,hi-cap tár... Gondolom ez a kapacitást jelöli... Szóval hogy ehhez milyen tár kapható, milyen (tár) töltőt érdemes venni...
Abszolút hobbi célra kellene... Egyelőre nem járnánk csapatban lövöldözni, de ha már van, a kertben kicsit bohóckodnek vele...
Működik, mert a drónom aksijával kipróbáltam, és volt a tárban kb 20 golyó...a kerti kuka bánta
Szóval egy két kiegészítőkkel kapcsolatos tanácsnak nagyon tudnék örülni, hogy milyen aksit, és fent vázolt holmikat rendeljek!?
Előre is köszönöm a türelmes válaszokat
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok,
Gondoltam jelzem itt is. Keletifront Okt.15-el bezár. addig minden amilyük van 30% kedvezménnyel eladó.
-
emre
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Nekem, egy Cyma 0.99, de az nem sznájper, csak úgy néz ki.
Talán a vételárának a rálocsolásával DMR még lehetne belőle, de amíg a hengerfejet is faragni kell hozzá kicsi rá az esély. Ja. és továbbra sincs hozzá midcap tár.
-
Csokishurka
őstag
-
törölt tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
ilyen nincs sajnos. Az árszinthez legközelebbi az novi oldalán az ssg10 a1 talán 300 eur + szállítás.
Ha komolyan gondolod és beleásnád magad, volt itt fórumtárs aki építgetett a&k m24-et, azt is érdemes elolvasgatni, mondjuk ahhoz van elég szaksajtó a neten is. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ez a már említett Snow Wolf gyártmány.
-
Csokishurka
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Amit eddig láttam és elfogadhatónak tűnt az ez volt:
[link]
Fém hop-up amit láttam és talán pozitívum (jó gondolom abból is lehet gagyi) -
macilaci78
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
VSS Vintorez volt itt a fórumon valakinek, keress rá. Részletesen beszámolt róla.

80k-ért használt VSR-10, M24 klónok vannak, dobozból kivéve a Novritsch cuccok vezeték az ár/érték grafikont.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
üzenetére
Frankót kérdezett, nem olcsót.
Azért az sem mindegy, hogy egy 550 fps-es rugóst húkod felfelé, vagy egy ujjal egy gázost.
Amúgy ismerek olyat, aki 15 éve már egy green gas Tanaka M700-zal tolta.A frankó drága. Két út van: élből megvenni, vagy megépíteni. Mivel ebben az árucsoportban a részletfizetés nem dívik, így az építés adja a részletfizetés lehetőségét. Viszont szerszám és saját tapasztalat híján az összköltségvetés nem lesz kisebb és hát gyors sem lesz.
Amúgy a 180k-s Tanaka Kar 98K mellett volt kiállítva egy kínai springes is 35k-ért. Hát, hogy is mondjam finoman?
Mindene műanyag, az a fröcsöntött, sorjás, gagyi. A rugót a felhúzókar előre tolásával tudtad megfeszíteni, ami rendkívül kényelmes. Cserébe a felhózókar hátrahúzásával kidobta a hüvelyt, amiben megelőzőleg 1 db BB volt. A lőtávja és szórásképe kb egy alsó tagozatos kezében lévő kézigránáttal vetekedett.
Mintha egy Kinder tojást egy Fabergé-tojással hasonlítanál össze esztétika és anyaghasználat terén.Inkább azt kell eldönteni, hogy melyik a fontosabb: a sniper miliő, vagy a Kar98? Sniperkedni lehet olcsóbban is frankó replikával, viszont a Kar98 vonalon a Tanaka kb minden mást ver.
-
Csokishurka
őstag
válasz
üzenetére
Tényleg még csak érdeklődés szinten van, egyelőre tökéletesen elvagyok az AEG-el is.
Oszinten rugosat szeretnek venni ha mar egyszer veszek.
Szummazva ha egy normális kar98at akarok, akkor a megegyszer a vételárat bele kell invesztálni.
Letezik olyan sniper 80ezer környéken ami nem bele nyúlós vagy ez nem az a kategória? 😂
Egyebkent meg a vss is tetszik 😁 -
törölt tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
áhh...nem igazán. A g&g co-s ami mesterlövésznél eleve nem túl jó ötlet általában, a shelles double bellt nyilván ha nem kertbe megy nem kell megvenni...
snow wolf és s&t közül szinte mindegy, úgyis az egész belét ki kell kb dobni, és építeni bele rendeset... Műanyag hop kamra meg ilyenek instant mehet kukába ha nem aeg lőtávokkal akarsz szórakozni. Aztán jöhet a dugattyú szett a trigger sear-el hogy bírja is a rugót, egy rendes cső, és pár tár. Nem lesz olcsó és nem váltod meg így se a világot vele, de na, ha ez kell ez kell.

Maci: Najó az ilyen 7-800 eur ha lehet kapni épp
Nyilván elég guccsi de használósnak azért na
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
Tanaka gyártmány egy álom mind minőségben, mind esztétikában. Kár, hogy gázos.
Egy időben ott volt a falon, mindig jó volt ránézni, kézbe venni.
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Nézelődtem sniper tekintetben, és régi nagy álmom egy Kar98.
De egyelőre még csak nézelődöm, nem ugrok bele fejest a hülyeségbe.
Csak annyi lenne a kérdés, hogy esetleg van-e valakinek ajánlott márkája ehhez a replikához amit esetleg ő is használ vagy ismerősének van és tudja, hogy az frankó.
Köszönöm!
-
macilaci78
nagyúr
Ha valaki rendelne Taiwangun-ról, egy fegyvertáskával beszállnék.
-
Csokishurka
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Áhhhááá igen ilyesmit mintha már láttam volna.
Köszi! -
macilaci78
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
Túlbonyolítják. Shotgun clamp a kulcsszó.
-
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ilyet tudsz rá tenni és máris jöhetnek a szabvány railes cuccok.
Pfeh, csak azt nem néztem, hogy az előző hsz-ben már ez le volt írva.

Amúgy meg igenis tök király az a műanyag handguard, az élesen is olyan.
CS 1.0 powah' -
Atke
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
bipod van ilyen, szerintem szerelék is kell.... Amúgy meg 5-6 ezerért veszel Mlok,keymod URX railt. szvsz ez a műanyag handguard úgy is undorító

Szerk:
pl: handguard rail adapterHÁVTÚ videó
-
Atke
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Szerzel egy olyan szereléket, amit a handguardra rá tudsz szerelni, és bármit feltehetsz rá:
PL egy grippes lámpát
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Specna Arms sa-b01, ehhez a replikához van olyan taktikai lámpa ami nem szerelék sines?
Köszi!
-
macilaci78
nagyúr
válasz
n0tr3adY81
üzenetére
A gyári box cserélve JG-re, mindkettőben szorult.
Van a csapatban egy Guarder Infinity Torque Up motor is, a gearbox bontása előtt egy motorcserével próbálkozunk inkább. -
n0tr3adY81
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Az a fet egy vicc. Cseréld ki jefftron mikrora vagy mikroAB-re. Bár ha akkutól függetlenül hátul akad a dugattyú, én megnézném üres, összecsavarozott boxban szorul-e. Ha szorul akkor a motor se birja leoldás előtt kimozditani, akkor jöhet a dugattyú és csúszópálya reszelés (is).
-
macilaci78
nagyúr
Kérdés: Specna M4 380 fps-sel és Gate X-ASR fet-tel. A hiba, hogy akkutól függetlenül képes hátraakadni a dugattyú.
Egy AB fet jobb lenne szerintem, de szeretnék biztosra menni. Ahogy olvastam, a Gate fet-ben nincs motorfék, ezért tud továbbszaladni a gearbox, mint a ciklus vége.Vélemény, ötlet?
-
rudiii
csendes tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Áhh sokat írtam. Rosszul ment át a kérdés.
Gázos , bb szórós gránát fogok venni. Ahány játék annyi szabály. és ezeket látom optimálisak jelnleg legtöbb játékra ahova szoktam menni. Valószínű abból a kettőből amit írtam valamelyiket. Csak érdekelt valakinek volt ilyen vagy hallot stb. 
Róla érdeklődtem. Azért egy 40 es pisztolynál jóval kisebb kompaktabb. És nem húzza egész játék alatt derékszíj stbid. Hogy szerintetek ugyan azok "szabályok" vonatkoznak rá stb stb. :'D Szóval mitől számít nálunk itthon egy gránátvető, gránátvetőnek?
Van erre valami szabály?
-
macilaci78
nagyúr
válasz
rudiii
üzenetére
Szóval 40 mm gránáthüvelyekre gondolsz és nem kézi gránátra?
El kell olvasni a szabályokat.A kézigránát sok helyen területre hat, nem csak a kiszórt BB-vel érintkező játékos hal meg, hanem az adott helyiségben, vagy x méter sugarú körben mindenki. Ehhez egyes helyeken BB-t sem kell beletölteni.
Én ilyen helyekre a legolcsóbb rugós gránátot venném meg, amihez lehet gombokért héjakat rendelni.A 40 mm hüvelyek viszont rendszerint gázosak. Akkor egyértelműen a 200 BB környéki kapacitású green gas verzók jönnek szóba.
Ezeket a gránátvetőket lehet fegyverre rakni, de vannak szóló variánsok is.
Fegyverre, péládul AK, G36, M4, M16 és társaik, de vannak egészen picik, amik akár pisztoly alá is felmennek.
Ebben a szegmensben a fegyver már szűkíti a lehetőségeket.
Szóló variánsból van pisztoly forma, tusos, és hatlövetű forgótáras. Ebben a szegmensben szerintem nem kérdés, hogy a hatlövetű.
Vagy egy combtokban az egylövetű pisztolymarkolatos, az oldalfegyver pedig menjen csípőtokba, vagy a mellényre.Softair fórumon van néhány használt.
-
rudiii
csendes tag
válasz
DNReNTi
üzenetére
Igen tudom pár hónapos sztori már, de igen írtam nekik és visszaírták, hogy az nem lehet. Minden replikát endcapel küldenek... Kicsit felhúztam magam rajta, de nem csinálok én ilyenből már ügyet. Úgy is ugye kellett rendelnem rövid belső-külcő cső aztán mellé dobtam egy endcap nabumm. Ők is boldogak lehetnek, meg végül én is az lettem.

-
rudiii
csendes tag
Helló!

Kész, eldöntöttem. Kellenek gránátok.
Milyen gránátot érdemes venni? BB szórós gránát érdekelne amit lényegében legtöbb játékon engedélyeznek. Mert azért vannak elég durva bestiák is.
Jelenleg az ERAZ 2.0-ás szemezek illetve másodsorban STORM GRENADE 360 -al.Illetve csak kíváncsiság kép. Belefutottam egy ilyen COMPACT GRENADE LAUNCHER HG-138 nevű dologba. Erre ugyan úgy 40mm-es "szabályok" vonatkoznak általában? Páncélos jármű, pajzsos semlegetíse illetve pl legtöbb helyen ugye akkor nincs rá medic stb?

-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
igen, "fémporos" is volt a GB takarítás előtt...
Köszi!
-
macilaci78
nagyúr
Olyat már láttam, hogy a gearbox héjából kifordult a csapágy, ettől keresztbeálltak a fogaskerekek.
Megtörtént siklócsapággyal gyenge minőségű gearboxban és golyóscsapágyból fordult ki a belső rész.Kell a rendszerbe valami tervezetten gyenge pont, ami megadhatja magát, ha baj van. Ha mindent ökör módjára megerősítünk és mégis megszorul a technika, akkor az elektromos oldalon lesz gond. A vezeték elégése, vagy akkupakk kigyulladása helyett kell biztosíték.
-
emre
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Ja, végül is a prémium termékekkel mi baj lehet......
-
kovacszk
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nálam is leledzik egy HT meg egy HS is, a gyorsat gyűröm 400körüli fps-el vagy 5 éve. Még semmi kopás sem látszik rajta, én már biztos nem veszek mást. Egyébként van nagy nyomatékú és nagy sebességű is, valamint mind a kettőből van sima öntött kerekes és cnc kerekes verzió is. A cnc sokkal halkabb.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
kovacszk
üzenetére
De, igazad van.

Modify Modular Gear SetVan is egy, komplett GB-ként vettem. Kicsit igazgatni kellett rajta, nózi, átvezetékezés, de amúgy pöpec. Az fps csak 1 fps-t ingadozik: 346-347 fps 10 lövésből.

Annyi a hátránya, hogy a motorral találkozó fogaskerékből 3 fog sérült.
A hirdetés szerint bontatlan GB, viszont fémreszelék nem volt benne.
Mindegy, egy Guarder motorfogaskerékkel találkozik, jól is van beállítva és ez a 350 fps csak nem tépi szét.
-
kovacszk
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Nem modify-re gondolsz, mástól én még nem láttam egybe kerékszettet.
-
macilaci78
nagyúr
Guarder Infinity Torque Up kerékszett és 400 FPS-ig görgős csapágy, felette sikló, szintén Guarder.
Systema-nak fogaskerékszettje, ami kalodába van zárva és egybe megy a GB-ba. Előnye, hogy nem kell hézagolni, illetve nem löki szét a GB-ot sem, hátránya, hogy nem lehet cserélni az egyes fogaskereket.A fenti Guarder szettből nincs tudomásom töröttről.
-
emre
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Az igazából lényegtelen.
Egyszerűsítek még a kérdésen. Ha válogatott alkatrészekből raknál össze gearboxot milyen fogaskereket és csapágyat használnál?
-
emre
veterán
Na akkor egy könnyebb kérdés.
100:200 vagy 100:300 fogaskerékszettet ki milyet ajánl, max 10k körüli összegig.
Félfogas 32-es, és SHS nem érdekel. -
emre
veterán
19,4mm körüli nózit tudtok valahol készleten?
Már a tököm tele van a keresgéléssel.

-
törölt tag
válasz
macilaci78
üzenetére
valami japó oldalon jött szembe régen valami gumi cső kombó ami "hop mentes" volt, pont a kerámia, acél, üveg bogyós ipsc-s vandálkodásra, mert a jellemző lőtávokon és célmérethez általában csak azért kell a hop up hogy ott tartsa a bb-t a helyén. valami alul felül kivágott cső volt valami minimál fix nubbal mindkét helyen hogy ne hulljon ki a bogyó futás közben és jóccakát. De persze most nem találom

Szerk? nyilván vsr platformos volt, aegnél a hop mentesítés azért nem egy akkora történet
-
emre
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Miből gondolod hogy ezzel nem vagyok tisztában?
Akkor másképp kérdezek.Milyen kialakítású replika szükséges hogy érdemben kezeljen egy ilyen súlyú bb-t?
Acél, bronz esetleg alu cső?
Mekkora torkolati energia kell a hatékony mozgatáshoz? -
emre
veterán
-
Atke
senior tag
Szerintetek ha az alábbi 3 tételt cserélem jó lehet bármelyik GB-be?
-Trigger
-Cut off Lever
-MicroswitchVagy kell hozzá a selector plate is, ami meg gondolom csak saját GB-re megy fel?
-
Atke
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ezzel csak az a baj hogy fényes, így nem tapad meg rajta hiába törlöd vele

Annó nekem is csatolták 80+K-s replika mellé, és mikor rákérdeztem hogy ugyant törött elsűtővel(nem lőt konkrétan) hogy mértek 400+ FPS-t ? Erre az volt a válasz hogy nem ők tesztelik,mikor kontaktot kértem nem tudtak adni...
Azért 430 FPS 0 HOP-pal ... Az beállítottal mennyi lehet?
-
törölt tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
[link] az első két linken is rengeteg anyag van...
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
A maxra tekert alatt a maximális hop up hatást értjük, amikor a gumi a lehető legjobban ér a csőbe. Kronózni nullára tekert hop uppal kell, amikor a gumi a lehető legkevesebbet ér a csőbe.
Ezen szoktak annyit enyhíteni, hogy a hop up nulla helyett lehet beállított, azaz amikor ideális a lőkép.Ha nullára tekerve is felcsavarja még a 0,28-as BB-t is, az attól lehet, mert a hop up gumi és a lenyomókar közti lenyomó nagy, vagy kemény. Persze feltételezve, hogy jól van összerakva.
A sorjás hop up gumi esete: sérülhetett a gyári akkor is, amikor szétszedted a kamrát.
-
Csokishurka
őstag
válasz
üzenetére
Nem az a célom, hogy az összes fps-t beszereljem. Csak elég kellemetlen mikor csattognak a bbk melettem, majd visszalövök és én meg el sem lövök addig. Egy nomális fegyvert szeretnék összerakni és nem tönkrevágni.
Igen azért kérdezem mert képbe szeretnék kerülni, meg akarom érteni. Ha azt mondjátok ezt olvasd el mert minden benne van akkor elolvasom. (nem szükségesek a cinikus megjegyzések)
De akkor a hozzászólásod alapján nekilátok a Masz-nak.
-
válasz
üzenetére
Hát maxra csavartnál már lehet, sőt szinte biztos, hogy annyira megfogja a bb-t, hogy esik/ennyit a torkolati energia - így legalább nem dmr.
(Nulla tapasztalattal én is eljátszottam, csak gyorsan rájöttem, hogy rossz irányba tekertem el a minimum helyett és azért lövök 10 méterre.
) -
törölt tag
válasz
macilaci78
üzenetére
"ENERGIA ÉS SEBESSÉGA fegyverek teljesítményét a lövedék csőtorkolatnál mért energiája (Joule) határozza meg, mely a lövedék súlyának és sebességének függvénye. A szabályzatban feltüntetett m/s (vagy fps) értékek 0.2 gramm súlyú BB-vel érvényesek, a bemérést mindig ilyen lövedékkel végezzük! (lásd Kronózási melléklet) FIGYELEM! Nehezebb lövedékkel mérve a fegyver "ereje" nem csökken, csak a torkolati sebesség lesz alacsonyabb!"
Később is elokerul a joule, nyilván nincs képlet meg kifejtett fizika, de nem egy kezdőknek szóló oldal van ezek után...
" aki nem kérdez, az hülye is marad "
Már értem
-
-
törölt tag
válasz
N€T0X|N
üzenetére
Klasszik hiba, az alap mérés 0 hoppal volt valszeg, ő meg maxra csavarta ahogy írja, de valamiért így is húzza fel a bbt.. Érthetetlen
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De hát fontosabb az összes fps beszerelése mint masz olvasás, tisztába kerülni mi az fps, az energia, hogy függ össze a bb tömegével, meg úgy az alapokkal. A dmr úgyse egy olyan szerep, ahol kötelező oldalfegyver, rálőtáv, felelősség lenne, az azoknak van akik nem akarnak futni vagy mi.
Mindegy. Nem papolok, 180-as rugót bele, v2 úgyis bírja majd, nem rúgja le az orrát túl hamar
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ha 20-assal tényleg 430 fps-t tud, ami ~1.7J, akkor 28-assal a 320fps, ami már csak 1.3J környéke, az tényleg furcsa. Jó lenne lemérni különböző bogyókkal, de ennyit nem szabadna esnie szerintem.
-
Csokishurka
őstag
válasz
macilaci78
üzenetére
Hát ahogy utánanéztem nálam is kisebb az erősebb rugó.
Érdemes erősebbet bele venni vagy csak inkább használjak 0,25 bb-t? -
macilaci78
nagyúr
válasz
Csokishurka
üzenetére
Megvan az eltérés oka. Ha semmi mást nem változtatsz, akkor a nehezebb bb kisebb fps-t ad. Az, hogy a kronó kezeli a különböző tömegű lövedékeket, azt jelenti, hogy a csötorkolati sebesség (fps) és a lövedék tömegének ismeretében számol csőtorkolati energiát (joule).
Gondolom, te is messzebbre dobod a kosárlabdát, mint a medicinlabdát.
A rugóról ránézésre nem lehet megmondani az erejét. Nekem a legrövidebb rugóm a legerősebb: M150.
-
Csokishurka
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Illetve anno vettem hozzá egy Tornado M110 rugót is.
Jobb oldali.
[kép] -
Csokishurka
őstag
válasz
üzenetére
Köszi a sok kérdést, én annak tudom be, hogy segteni szeretnétek

Szóval:
blackrulz
Mit jelent az hogy gondolom 20-as bb-vel volt mérve? Játékon saját bb-vel mérték? Az fps értékek mellé illik odatenni hogy mivel annyi, mert nem mindegy. játékon nem tudod mivel mérték vagy a mellékelt papíron?Igen csak gondoltam de ma meg is néztem. A fegyert validáló quality dokumentum. Vagyon irva, hogy 20-as bb-vel lett mérve. És igen a játékon saját bbvel mérték, 0,28-assal, és elvileg a krono programja ehhez is volt kiválasztva. (ezért nem is értem hogy lehet e ekkora FPS differencia két súlyú bb között)
[kép]N€T0X|N
Ezekhez szoktak adni egy 90-es rugót is, nem lehet, hogy az van benne? Végül milyen bogyót vettél hozzá, amivel rossz a szóráskép? Illetve mit értesz nagyon rossz alatt?
Ha maxra tekered a hopot, akkor normális, hogy felcsavarja, de lehet, hogy minimumot akartál írni. Volt a cucc szerelőnél?Igen tudom, hogy két rugó van hozzá, csak úgy gondoltam mivel az erősebb rugóval mérték és talán azt olvastam, hogy az van benne alapól ezért a másikhoz nem is nyúltam illetve még ki sem szedtem másikat.
Bogyó BLS sima és bio. Rossz szóráskép alatt azt értem, hogy hol jobbra hol balra, hol nagyon feltekeri a bb-t, van amikor nem. Szóval teljesen össze vissza, okés értem én, hogy sose lesz olyan hogy minden goly ugyan oda megy, de na. Lehet következő játéknál cserélek csapattaggal fegyvert, megnézzem, hogy csak én reagálom túl és ez a normális.
Igen minimumra gondoltam. Itt lehet az hogy a lenyomó túl vastag a hop up-hoz? Úgy látom mintha az origi lenyomó ami benne van vákonyabb lenne.
Nem még nem volt, beszáltem már valakivel, hogy elviszem de mindig van valami, vagy lusta f*sz vagyok, meg őszintén élvezném a szerelgetését, lehet hülyeség.macilaci78
A mérés körülményei nem ismertek. Viszont ezt a replikát alapvetően 2 rugóval szerelik: 430 fps és 310 fps, boltja válogatja.
Ha maxra tekered a hopup-ot, elvárás, hogy feltekerje. A pontossághoz 3 dolog kell: tökéletes henger cső, jó hopup gumi és minél kisebb szórás az fps-ben.
Milyen lőtávon volt rossz a szóráskép?Fentebb irtam. Még a héten szétszedem és megnézem a másik rugót is. MAjd küldök képet.
Félreirtam, minimumra gondoltam.
Igen kezdő ismerőseim is ezt mondták. Hogy prec cső, hop-up gumi.
Javarészt olyan 30-40m-re lövöldöztem. De olyan 20méterre se valami fasza.Ezer köszönet!

-
törölt tag
válasz
macilaci78
üzenetére
ohhbzmg hogy olvasni is meg kéne tanulni? Mára lehet elengedem a bulit

-
macilaci78
nagyúr
válasz
üzenetére
1: specna arms sa-b01 saec, ahogy a hsz-ben szerepel.
Csokishurka: a mérés körülményei nem ismertek. Viszont ezt a replikát alapvetően 2 rugóval szerelik: 430 fps és 310 fps, boltja válogatja.
Ha maxra tekered a hopup-ot, elvárás, hogy feltekerje. A pontossághoz 3 dolog kell: tökéletes henger cső, jó hopup gumi és minél kisebb szórás az fps-ben.
Milyen lőtávon volt rossz a szóráskép? -
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ezekhez szoktak adni egy 90-es rugót is, nem lehet, hogy az van benne? Végül milyen bogyót vettél hozzá, amivel rossz a szóráskép? Illetve mit értesz nagyon rossz alatt?
Ha maxra tekered a hopot, akkor normális, hogy felcsavarja, de lehet, hogy minimumot akartál írni. Volt a cucc szerelőnél? -
törölt tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
igazából egy pár apróság kérés lenne részemről:
1: milyen replika ez? Mert arról nem látok említést.
2: mit jelent az hogy gondolom 20-as bb-vel volt mérve? Játékon saját bb-vel mérték? Az fps értékek mellé illik odatenni hogy mivel annyi, mert nem mindegy. játékon nem tudod mivel mérték vagy a mellékelt papíron?
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Első szervezett játék megvolt hetvegen. (Szentendre)
Bemertek a fegyot es hat 320fps volt, kicsit meg is lepődtem mivel 407 volt a fegyver melle csatolt doksiba irva. Gondolom 20as bb el volt nézve.
fegyver specna arms sa-b01 saec
Csereltem a hopup gumit egy kek madbullra mivel a szórás kep nagyon rossz volt. De meg mindig rossz. ( maga a gumi kicsit sorjas is volt amit amennyire tudtam leszedtem, illetve lehet kicsit nagy a lenyomo mert maxra tekertem a hop up ot de igy is neha felfelé hord)
Ket dologban kérnem a segítségeteket:
1. Felhuzni az fpset olyan 380 környékére. Itt próbáljak bele erosebb rugot?
2. Javítani a szorason. Javasoltak nekem egy lila prometheus gumit? Ezt erdemes szerintetek?Elore is Koszonom!
Egy masik off kerdes: megoldható ebbol dmrt csinalni?
-
emre
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Köszi!

-
emre
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Igazából csak véleményekre vagyok kíváncsi.

Lehet nem lesz semmi a projektből. -
.45
csendes tag
Specna GB-kel azért van/volt gond, mert az Edge szériánál fém hengerfejet és fém dugattyúfejet raknak egybe. Ezt a kombinációt meg híresen nem szereti a gyenge orrú V2, bármelyik más kínai GB-nál elojonnének a torésproblémák. Ezt kivéve is azonban vannak gondok az SA-val
Btw, én inkább gyárit vadásznék ha lehet a gyártók kozotti méretkulonbségek miatt
-
emre
veterán
Köszi!
De ez nem gyors rugócserés, és újan 31k. Szóval nem túl nagy üzlet 27-ért reszelve. A rugócserés meg 37k lenne.
Lengyeleknél 30-ért és 31-ért van két féle CNC Specna Arms
13-ért meg spiáter.
Honi boltból APS lenne 15-ért. Lehet ez lesz a befutó.
Vagy megvárom míg az Arcturus-ból lesz készlet.Igazából a 20k postával együtt értendő, szóval CNC nem játszik.

-
Atke
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
De láttad mi van reszelve? kb semmi, egy perem minimálisan... Szóval szerintem egy kis alkuval jobban megéri mint egy specna vagy más 20K+postáért
-
emre
veterán
Szeretnék venni egy gyors rugócserés üres V3 gearbox héjat. A keret rá max 15-20k.
Ki milyet, honnét ajánl?Ha jól emlékszek a Specna Arms termékeitől nem volt mindenki elragadtatva, pedig viszonylag elfogadható áron elérhető.
-
Atke
senior tag
válasz
Drizzt01
üzenetére
Azt írtad SSX303, az oké hogy carbine kit,de az DMR, ami ugye nem sorozat lővő, főleg hogy 400+ felett van(ha jó) Szóval akkor szvsz nem jó a koncepciód. miért nem glock 18c ből építesz?
Vagy bármi másból ami nem mk23? A leghosszabb sűtése van szerintem a pisztolyok között
Egy snipert még ki lehet váltani vele (kompromisszummal termszetesen) de aeget szerintem nem. Persze ez saját vélemény -
drzozo
senior tag
Ma helyezték forgalomba az új kocsim, SSP lett a rendszám eleje. Úgy tűnik ez egy égi jel...

-
macilaci78
nagyúr
Az ugye megvan, hogy ezt akár hirdetésnek is lehet értelmezni, ami több szempontból is tilalmas az oldalon. Úgyhogy fogjuk fel dicsekvésnek és örülünk a sikereidnek.
Ha már... Nekem van 3 db Glock-om összesen 9 db green gas tárral, és szerintem Novritch Glock-ja lesz a következő.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy egy combtokban az egylövetű pisztolymarkolatos, az oldalfegyver pedig menjen csípőtokba, vagy a mellényre.
A hirdetés szerint bontatlan GB, viszont fémreszelék nem volt benne.