- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye 4.
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
macilaci78
üzenetére
Tisztítóvesszőre milyen anyagot érdemes rátekerni? Olvastam amúgy h a Specna tárak sokszor túl vannak zsírozva, lehet ezért se adagolt jól. De megoldódott magától.

3 cellás háromba osztott 1200mAh 25/50C-s akkut használok. A vezeték elhelyezése elég szívás.
Láttam olyat hogy a tusra van rögzítve egy tépőzáras tartó, és az akku abban van benne. De az meg nincs úgy annyira védve a külső behatásoktól mint a tusban.
Na mindegy majd kitalálok valamit rá.
Gunfire-en találtam tök jó Specna szövet fegyvertartót sok zsebbel, 5db-os mid cap tárat, high cap tárat, meg egy pontos akasztót. És ott vagyok hogy 100EUR. Ezeken kívül már csak a ruha kell és annyi.
Taktikai mellényt honnan vennétek és melyik az ami ajánlott? Kellene legalább 6 tárnak zseb, meg 1-2 kisebb, plusz egy nagyobb.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Assassin's Creed: Valhalla
- One mobilszolgáltatások
- Linux kezdőknek
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - drón szett - ÚJ állapot - Care Refresh
- DJI RC2 drón távirányító
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB White Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4448
- Adata DDR5 5600 RAM 2x8 GB
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Láttam olyat hogy a tusra van rögzítve egy tépőzáras tartó, és az akku abban van benne. De az meg nincs úgy annyira védve a külső behatásoktól mint a tusban.