Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- sziku69: Szólánc.
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
jozsi252
üzenetére
Az adagolás vagy a tár, vagy a hop up kamrában dől el. Lehet, hogy sok volt a kenőanyag a csőben, amit ki kellett onnan hordani. Ha ezt nem tisztítóvesszővel csináltad, akkor BB-vel.

Kábelt forrasztani nem nagy was ist das, megfelelő eszközzel legalábbis. Azért egy átlagos háztartásnak nem része.A betolható tust AEG esetében szívből gyűlölöm, egy konstrukciós időzített bomba, tipikus esete a marketing diadalának a praktikum felett.
A fém tuscső széle elnyírhatja a vezeték szigetelését, zárlatot okozhat. Ha szerencséd van, az elektronika mögött és nem az akku felől. Ha túl rövid a kábel, egy merő kínszenvedés felrakni a tube-ot. Megfelelő méretű és formájú akkut találni sem triviális. Én olyat választottam ahol az akku eleve a tube-ba megy, 3 cellás lipo akku is belefér, ehhez viszont a hagyományos csatlakozók helyett saruval és zsugorcsővel csatlakoztatom az akkut.
Mondjuk, én vagyok az az állat, aki egy AUG-ba rakott anno 14 cellás Ni-Mh akkupakkot, míg mások a 7-8 cellásokat is külső tartóba tették.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Windows 10
- Lexus, Toyota topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Samsung Galaxy S23 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest