Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
Sziasztok!
A jelenleg hazai forgalomban kapható springes sniperek közül melyik ajánlott hosszútávon? Beruháznék egyre, de olyanra, amit nem kell cserélgetnem évente. A keretem rá - lehetőleg távcsővel együtt - 60-70k. JG BAR 10 és VSR 10 sniperekről látom, hogy szinte minden fórumban ezeket ajánlják, viszont itthon nem lehet kapni egyiket sem. Legalábbis a budapesti webes boltokban nem találom őket.
-
drzozo
senior tag
Ezek mennyire megbízható boltok? Illetve mennyi szokott lenni a szállítási idő?
-
drzozo
senior tag
válasz Lacuss20 #24488 üzenetére
És sima sniperből a taiwan-ról mi ajánlott? Csak mert már napok óta külföldi fórumokat olvasok, és szinte mindenhol a JG BAR 10-re és a TM VSR 10-re esküdnek. Viszont ezt a kettőt ott pont nem lehet kapni...
Esetleg egyéb megbízható külföldi bolt, viszonylag gyors szállítással? Egyébként külföldi rendelés esetén kell valamire figyelni? Bármilyen engedély?
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Rendel esetleg valaki a közeljövőben valamelyik ázsiai boltból? Csatlakoznék...
-
drzozo
senior tag
Ehbbyasia rendeleshez csatlakoznek.
Illetve kerdeznem a topic gazdat, hogy csere-berére ezen a forumon tudok ajanlatot tenni hozzaszolasban?
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #24538 üzenetére
Koszonom. Csak azert kerdeztem, mert az airsoft kiegeszitokre igen kicsi itt a kereslet, raadasul kozvetlen hardverapros topik sincs ra. Egyeb kapcsolodo oldalakon meg nem lehet hirdetni, mert minimum hozzaszolashoz van kotve, mikozben a regisztracio soran szinte az osszes szemelyi adataimat elkerik.
Kijelentheto tehat, hogy ha nem akarok valamihez hozzaszolni, vagy szabalyba utkozni, akkor rajtam maradnak az airsoftos cuccok.
-
drzozo
senior tag
15k környékén TM VSR-10 pro-ra ez mennyire ajánlott távcső? Egyéb alternatíva van?
-
drzozo
senior tag
Az igazság az, hogy lehetőség szerint a távcsövet itthonról szeretném megvenni, úgy, hogy vétel előtt ki tudjam próbálni. Ma voltam a Futó utcai pesti boltban, 3 swiss arms távcső van is készleten. Mindet kipróbáltam, és ez viszonylag megfizethető áron van. Szerintem külsőre rendben van, a képe éles, de nem tudom, hogy van-e egyéb alternatíva ennyiért itthonról. Ezt néztem még.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Ehobbyasia, szept. 11-én rendeltem, szept. 17-én délben már nálam is volt.
Már csak távcső, és jöhet a lassú tuning.
-
drzozo
senior tag
Egyelőre csak elméletben szeretném megkérdezni, hogy ha rendelnék Kínából egy BaoFeng UV 5R-t, akadna Budapesten valaki, aki jelképes összegért/sörért cserébe beprogramozná úgy, hogy már csak a játékon használni kelljen?
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #24718 üzenetére
Egyelőre még nem találtam ilyen embert. Éppen ezért, ha nem muszáj nem vennék adatkábelt is még pluszba, majdnem a rádió fele árán. (És az osx sem könnyíti meg a helyzetem...)
-
drzozo
senior tag
Erre gondolsz? Ahogy nézem a honlap infóját, ez Szlovákiából jönne.
(16k + szállítás.)
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz jaffa 2843 #24725 üzenetére
Annó velük leveleztem. Itt 80k, plusz a szállítás.
Végül inkább úgy döntöttem, hogy ehobby-ról rendelem meg, a végösszeg szállítással és vámmal együtt kb. 95k-ra jött ki. (Nem elfelejtve, hogy a Pro-hoz venned kell külön scope mountot is.) 7 nap alatt érkezett meg. Mondjuk a szállítási díj konkrétan a fegyver árának a fele volt.
Ettől olcsóbban én sehol nem találtam, pedig szinte 2-3 hetet beleöltem a keresésbe. A redwolf-on is hasonló árban van.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz Lacuss20 #24799 üzenetére
Bocs, ha félreérthető voltam.
Pisztoly van a vsr mellé: G&G Xtreme 45.
Tehát az aeg nem konkrétan játék alatt kellene a vsr mellé, hanem csak simán a vsr mellé, hogy ha éppen nem lenne kedvem sniperkedni.
Olvasgattam külföldi értékeléseket evike-ről, elég vegyes, kb. mint a redwolf. Nyilván eu lenne a cél, de predator nincs a közelben, spr meg van, viszont rohadt drága, olcsóbb a tengeren túlról.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz Ace owner #24865 üzenetére
Pest közelében szerintem az egyik legjobb pálya, amennyiben sokan vannak, és meg van nyitva/egybe van nyitva az egész. Itt játszottam én is életem első airsoft játékát. Az újoncokhoz való hozzáállás messze a legjobb itt.
Van egy felső és alsó játékrésze a területnek. Az alsó részen több a nyitott, hosszú terep, ott a szél kegyetlenül el tudja rontani a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz IMIIKE1998 #24956 üzenetére
Erősen gondolkozom azon a BAR 10-en, elég jó árban van.
-
drzozo
senior tag
válasz Alien83 #25491 üzenetére
Kétlem, hogy egy 40 méterre álló ember testét 0.2-es BB-vel (cirka 320 fps-sel, kint a szabadban - de meg merem kockáztatni, hogy szélcsendben sem -) eltalálnád... A pisztolyok alapvetően másodlagos fegyvernek vannak az airsoftban, közelharcra. A 40 méter az nekem már nagyon nem közel.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Ha a pénz nem számít (kb. 40k-s felárról beszélünk a BAR 10-hez képest), egyértelműen a VSR 10-et vedd. Bőven elég belőle a pro is, ugyanúgy fogsz lőni vele, ahogy egy G-SPECCEL lőnél, és ráadásul, ha nem is jóval, de mindenképpen olcsóbb. Egyedül, ami a G-SPEC mellett szól, az az, hogy valóban kva jól néz ki a hangtompító miatt.
Az alábbiakat tapasztalatból írom, közel 1 évig volt Pro-m, full Beszerző féle tuninggal (egyedül a prec. cső, ami 20k plusz felár lett volna, nem volt cserélve benne, - mivel a gyári bőven jó -, de minden más igen).
Dobozból kivéve sajnos a fegyver játszhatatlan, hiszen semmi "ereje" nincsen. Ha ezt megveszed, akkor a fegyver első útja nem egy játék lesz (opcionális esetben), hanem viszed le Kecskemétre Beszerzőhöz tuningolni. Nálam ez fordítva volt, zeró sikerélménnyel, nulla lőtávval. Tuning után teljesen más élmény fogad, a 0,43-as bb oda fog repülni, ahova célzol. Olyan 70-80 méteren.
Messze a legjobb tuning alapnak, szerintem egyáltalán nem nehéz fegyver. Ettől csak nehezebb a többi.
150-es Guarder rugó volt az enyémben, stabil 590 fps-sel. Bár nem vagyok rá büszke, de a testalkatomról annyit, hogy vékony vagyok, a testindex alapján éppen alulról súrolom az egészséges, átlagos kategóriát. Ezt csak azért mondom el, mert leszámítva az első játékot, onnantól kezdve felhúzásnál semmit nem éreztem, nem kellett még csak erőlködnöm sem. A tuning után Beszerző megmutatja, hogyan kell helyesen felhúznod, ha azt a technikát követed, nem kell erőlködnöd. Általában nekem a lábam fáradt el egy játék alatt jobban, nem a kezem.
Ha nem vagy szerencsés, a BAR 10-el járhatsz úgy, hogy a tár nehezen fog bekattani a helyére, nehezen fog (vagy egyáltalán nem is) adagolni. Míg a Mariu azért elég precízen, normálisan van összetéve. Én inkább gyűjtöttem.
Full tuning után SEMMIT nem kell állítanod a fegyveren, azt neked már csak használni kell, és bizonyos időközönként természetesen törődni vele.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
-
drzozo
senior tag
válasz Sub-ZeRo #25996 üzenetére
Én innen rendelném, igen. Viszont februárig szerintem nem várok...
Az apróságokat szinte bárhonnan be lehet hamar szerezni, normális sniper viszont nagyon kevés van az itthoni boltokban. Sőt. Nem tudom miért erőltetik azt a vonalat, ami itthon megy...
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #26000 üzenetére
Természetesen értem, bár én konkrétan a hazai gyér sniper kínálatra gondoltam. Nincs olyan hazai bolt, ahonnan - tuningmentes, későbbi komolyabb tuningra-, vagy legalább casual módót meghaladó játékra alkalmas - normális mesterlövész fegyvert lehetne vásárolni. Ha pedig rendeltetni akarsz velük, akkora felárral dolgoznak, hogy nekem ég az arcom.
-
drzozo
senior tag
válasz Sub-ZeRo #26010 üzenetére
Nekem annó volt egy VSR 10 PRO-m, de végül eladtam, mert keveset tudtam az asszony miatt kijárni játékokra...
Most visszasírom, viszont az biztos, hogy még egyszer sajnálnék rá ennyit kiadni. Főleg figyelembe véve azt, hogy a tuning többe került, mint maga a fegyver, vámmal, plusz mindennel együtt.
Ezért gondolkodom jelenleg a BAR 10-en. Viszont azon is cserélni kell mindent, de még így is olcsóbb lesz összességében, teljesítményben és élményben viszont ugyanolyan.
macilaci78: Legelőször az airsoftot Szentendrén próbáltam ki, két alkalommal is béreltem ak-t. Harmadik játékomra már megvolt a sniper, szóval gyakorlatilag elmondható, hogy azzal kezdtem el játszani komolyabb szinten. Persze az első pár játék nem volt túl élménydús, 0 találat, de sosem volt olyan érzésem, hogy a "p.csába, miért nem vmi aeg-et vettem?". Valamiért tőlem a közelharc távol áll.
-
drzozo
senior tag
válasz Sub-ZeRo #26013 üzenetére
A feltüntetett ár + szállítás.
szerk.: Geis/DPD courier (delivery 3-10 days, full tracking) 15,58 €
Subtotal 143,73 €
Shipment Fee 15,58 €
Payment Type Fee 6,05 € (attól függ, hogyan fizetsz, de ez az összeg a legdrágább paypallal)
VAT Total (included) 28,92 €
Total 165,37 €[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz DNReNTi #26530 üzenetére
Kb. 2 évvel ezelőtt Tatabányán a 585-ös VSR 10-emmel sikerült orrcsonton lőni egy fiatal srácot, szegénynek eléggé vérzett, de hálistennek nem tört el. Sajnos csak baseball sapkában és szemüvegben volt. Ki is álltam a játékból és odamentem kezet fogni vele, és bocsánatot kértem. Én mindenképpen kötelezővé tenném a maszkot.
Nem fejre céloztam, de szerencsétlenül belemozdult. Alapvetően sohasem lövök fejre, csak ha full maszkban és sisakban/keményebb sapkában van az ember. Ha nem tudok tisztán testre lőni, akkor inkább el sem lövöm. Fáj az eléggé testen is.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #26532 üzenetére
Nem szoktam CQB-zni, ugyanis nincs AEG-em, viszont CQB-ra különösen felvennék maszkot. Nincs az az isten, hogy oda nem öltöznék be normálisan.
Kénytelen volt megadni.
Emlékszem életem első airsoft játékán Szentendrén (Izbég), rögtön az első pályán, első körben a konyhánál (vagy ház) kaptam egy headshot-ot, ami akkorát koppant a fejemen, hogy köszöntem elég volt.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Az airsoftpro.cz mennyire megbízható bolt? Egész jó árban van az olive vsr 10 g-spec, most erősen gondolkozom, hogy befektetek újra.
-
drzozo
senior tag
Hálistennek tök tanácstalan vagyok. Szombatig venni akarok új ruházatot, le akarom cserélni a mostani sima woodland-et.
Igazából döntésképtelen vagyok abban a tekintetben, hogy full olive zöld színű legyen-e, vagy pedig vegyek marpat-ot. Nyilván ez eléggé befolyásolni fogja majd, hogy melyik oldalakon játszhatok a későbbiekben. Lehet egyszerűbb lenne venni egy ghillie-t (vsr 10-hez), rá a mostani szettre, és meg lenne oldva. Az a baj, hogy a full zöldet olcsóbban megúsznám, ráadásul csomó kiegészítőt még a Dechatlon-ból is meg lehetne vásárolni. A woodlandet már nagyon unom, ráadásul nem is teljesen egyszínű az alsóm és a felsőm, így kicsit gáznak érzem.
-
drzozo
senior tag
válasz DNReNTi #26662 üzenetére
Szimpibb a terepminta nekem is, viszont ezt a stílust abszolút el tudnám képzelni. Főleg, hogy a fegyó is OD színű. Amikor megvettem a woodland-et anno, megbántam. Tuti, hogy megint meg fogom, bármit is veszek.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #26664 üzenetére
Maga a tudat idegesit, hogy mas szinuek lennenek. Ezert szeretnem ugyanabbol megoldani, mindket szinbol lehet talalni ugyis kiegeszitoket. Tudom, korulmenyes vagyok, de sniperhez amugy sem kell sok.
Palyafuggo, hogy hogyan rejt, Nagygombos, Tokol, Szentendre, ezeken a sima egyszinu zold sem rossz.
Szerintem mar vasarlaskor is elutott a szin, mert noname boltokbol verbuvaltam ossze, es akkor is ezen az elven voltam, hogy megusszam olcsobban. Most annyira nem sajnalom mar ra, de azert esszeru kereteken belul akarok maradni. Raadasul az irodam mellett van kozvetlenul egy katonai shop (Jaszai, Szent Istvan krt), a Nyugatinal meg egy Dechatlon, szoval messzire se kellene mennem.
Plusz ha egy csajjal esetleg elmennek turazni, lehet, hogy nem tunnek olyan hulyenek zoldben, mint marpatban.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz Lazyboooy #26698 üzenetére
A minap vásároltam itt. Szerintem messze korrekt árakkal és hatalmas készlettel operálnak. 2 szobából áll, az egyikben csak ruhák vannak, szerintem térj be.
-
drzozo
senior tag
válasz kiki22 #26710 üzenetére
Pénteken vettem pont egy full feketét. Két évvel ezelőtt volt már ilyenem ezüst színűben, csak akkor ideiglenes abbahagyás miatt eladtam. Megbízható, de a szánon a csavart egy helyen menetrögzítőzni kell, vagy minden játék után meghúzni, mert hajlamos kiesni. Annó ki is esett, és kénytelen voltam a gyártótól rendelni 2 dollárért (), úgyhogy most már odafigyelek és inkább meghúzom.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #26748 üzenetére
30k? Akkor neked valami órási kedvezményed lehet hozzá.
-
drzozo
senior tag
Remélem maradhat tájékoztatás jelleggel ez a komment:
Ez csak azért írom, mert 1 hónapja csinálta a fegyverem.
TM VSR / JG BAR 10 - BST Tuning:
Hengerszett: 41000Ft
- Henger 15000 / erősített, 1.5 mm falvastagságú. A gyári 0.75 mm és a tuning is max 1 mm.
- dugattyú 9000
- hengerfej 5000
- rugóvezető 4000 - csapágyas
- Rugó Guarder APS 150 8000Ft - 600FPS
Elsütő 25000Ft - Zero trigger
Dual lenyomó: 4500
Spacerek: 3000
Hopup gumi: 3500Ft
Összerakás: 8000Ft.+
Plusz került bele egy Prom. percc. cső: 25000Ft
Hopup állító kar: 2000FtEgyébként szerintem már BAR10-et venni is tök felesleges, mivel 146 euró, míg a TM Pro 183 euró. (Na jó, erre még kell egy scope mount, ami kb 13. euró. De akkor sem sokkal több.)
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Nem kevés. Azért mondjuk egy M/S24-et meg lehet úszni olcsóbban.
Egyébként elindult a BST Tuning hivatalos Facebook oldala.
Mondta annó, hogy készülőben van a saját tervezésű mesterövész fegyvere. Csak fele annyira jöjjön be neki, mint Novritsch-nak.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Elképzelhető, hogy beszállnék a rendelésbe, de egyelőre függ egy fegyver eladásától.
Kettő kérdésem lenne, rövid távon mindkettő mókolás/tuning nélküli állapotra vonatkozna.
A VSR mellé gondoltam venni valami kicsi, olcsó AEG-et esti játékokra (mivel sniper este kilőve), esetleg másodlagosként a hátamon hordva pisztoly helyett nagyobb játékokra, épületben használva.
CM041K SMG out of box, mennyire használható? Mennyire megbízható? Mennyire érzitek használhatónak pisztoly helyett? Gyakorlatilag mióta játszom, nem igazán követem nyomon az AEG vonalat, nem éreztem szükségességét, hogy legyen, de most, hogy alakulóban van egy normálisabb csapat, akikkel tudnék menni több napos játékokra is, úgy érzem, kellene valami. Ilyen árban gondolkoztam, mint ez. Fő szempont a helytakarékosság, nem akarok nagy távokat lövöldözni ezzel, este és épületben úgyis mindegy.
Co2-es (mindenképpen!) pisztoly tekintetében, 30-40k magasságában, mit ajánlanátok? Tudom, hogy milliószor ki volt már vesézve, vissza is olvastam, itt is, és fb-n is, de megnyugtatásként jól esne az irányba állítás. Túlnyomó részt a KJW ment, azon belül is az 1911, és az M9. Szintén egyelőre out of box kellene.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Lenne értelme nekem a behajthatós válltámasznak? Egyelőre én csak plusz súlyt látok benne. A markolat legyen a legkevesebb gondom, hiszen alapvetően csak alkalmanként lenne szükségem erre a fegyverre. A zöld hopup meg nem tűnik olyan drágának, mennyibe kerül itthon egy hopup gumi csere? Illetve meg tudják-e ezt nekem úgy csinálni, hogy odamegyek és megvárom? Érdemes egyáltalán cserélni, akkora pluszt ad arra a minimális időre?
Az akksija és a töltője, amit adnak hozzá, az elég? Mert egy-két helyen írták, hogy érdemes cserélni azonnal smartra, meg lipora, de nem feltétlenül akarok ezzel kínlódni, ha nem muszáj.
KJW-ből M9 vagy M9A1? Mintha valahol olvastam volna, hogy ebből már van 4. generáció, de az lehet az 1911 volt.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #26772 üzenetére
Ez az KJW M9 akkor vehető? Nem akarok most külföldről rendelni, mert hétvégére már kellene. Szállítással együtt amúgysem lenne olcsóbb annyival.
Ehhez egy övre (4CM vastag Helikon-Tex) felcsatolható/rögzíthető - akár műanyag, pattintós - tokot tudnátok ajánlani, amiből nem tud kiesni, és stabilan fogja?
Az MP5-öt inkább csak esti játékrészekre szántam volna.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Na jó, inkább akkor rendelek, és megpróbálom túlélni valahogy, hogy most vasárnap nem lesz másodlagosom.
Ez a tok fixen tartja és telibe kompatibilis? Nem lötyög benne, futás/kúszás/mászás közben nem fog tudni kiesni belőle?
-
drzozo
senior tag
Többet ne mondjatok, mert így sem tudok dönteni.
-
drzozo
senior tag
Fuck yeah!
Szerk.: Hát ezt csúnyán elfordította...
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #26792 üzenetére
Igen, most azon gondolkozom, hogy lehet inkább úgy kellene rögzíteni, hogy áthúzom az övemen, de az vmi ritka kínlódós.
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #26794 üzenetére
Kegyetlen.
Nekem az övön egy ilyen övtáska van csak a csípőm bal oldalán (benne gyorstöltő, kocsikulcs, és rádió), de kénytelen voltam karabínerrel is odafogni az övemhez, mert az övtáska patentja könnyen kienged. Így gyakorlatilag a vizelést kénytelen vagyok a sliccen keresztül megoldani, ami kva fájdalmas és szintén körülményes.
Btw, megyünk Veszprémbe 15-én, és kellett vennem egy játszós farmert a PMC dresscode miatt. Mondom kimegyek az Ázsia Centerbe, találok majd olcsón. Hát rohadtul nem, 5000-6500 ft volt a legolcsóbb. Na jólvan, átmegyek a Pólusba, körbenézek ott. H&M-ben találtam leakciózva 4 ezerért egyet. Még csak nem is slim, hanem regular fit, így legalább tudok benne majd mozogni.
-
drzozo
senior tag
Gondoltam veszek egy Ghillie alapot, hogy elkezdjem építgetni, és lezárjam a katonai ruha mizériám. Vettem hozzá alapanyagot is.
Hát elkezdtem. Soha többet nem fogok ilyenre vetemedni. EGYENKÉNT.
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #26812 üzenetére
Én direkt ilyen király cobra jellegűt kerestem (a lábamra nem akarok egyelőre, így is ez leér a combomig), de nem találtam ezen kívül jó custom ghillie-t. Úgyhogy inkább megpróbálom megcsinálni. Itthon csinál ghillie-ket egy 40-es fickó, de nem volt túl szimpi, mikor beszéltem vele legutoljára (kb. a magaslóról), most vissza sem írt, úgyhogy hagyagoltam. Ha nem kell neki a pénz...
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz macilaci78 #26814 üzenetére
Nem tudom a nevét, csak ezt. De a képen látszik, hogy ugyanerre az alapra építi ő is.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest