Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-02-10 12:03:59

LOGOUT.hu

Airsoft

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#28892) DNReNTi válasza DNReNTi (#28891) üzenetére


DNReNTi
őstag

Egy kis frissites a korabbihoz:

Megjottek az alkatreszek a rovid verziohoz, szoval nekiugrottam atszerelni. Amit erdemes eszben tartani, hogy a rovid kulso csovel nem jon sem spacer, sem 'endcap', ezeket at kell szerelni. Na nem mintha ez akkora drama lenne, illetve amugy sem hiszem, hogy barkinek ez gondot jelentene. A rovid belso cso gyari ML csomagolasaban erkezik, kivul belul szep tiszta.

Csinaltam egy kepet a kamrarol, semmi extra, elso ranezesre egy barmilyen VSR kamra, viszont a lenyomora es a lenyomot kozpontosito alatet szeru alkatreszekre erdemes vetni egy pillantast. Jo hogy ez gyarilag igy jon, illetve jol megtervezettnek tunik a lenyomo is, hatalmas es szeles stabil lenyomast biztosit, nem is csoda, hogy mar fel beallitason elemeli a nehez BB-t a Holdra.

Osszeszereles utan egy ilyen nagy rakas szerencsetlenseg lesz a replikabol, ami egyreszt baromi viccesen nez ki - kb, mint egy shotgun - masfelol meg iszonyat effektiv vele a mozgas pl epuletben, raadasul meg valamivel konnyebb is, mint gyarilag.

Ami dobbenet, hogy az uj alig 30 centis belso csovel mit lo. A pontossag semmit nem valtozott, ugyan olyan szepen, egyenesen lo, mint gyarilag. Egyik ismerosom kertjet hosszaban atlovi. Ez a kert 110 (!!!) meter hosszu. Nyilvan ekkor mar ra kell tartani felfele es a pontossag mar leginkabb szerencse kerdese, de ne felejtsuk el, meg mindig egy 300€-os replikarol van szo. Az effektiv lotav annyi amennyit saccoltam is, a 80-85 meter sima neki.

A rovid csohoz kapott egy M180-as rugot is, ezzel pont annyit mertem rajta, amennyit szerettem volna: 575-585 FPS a .20g-os BB-vel, ez ~3.8J es ~420-425 FPS a .46-ossal.

Vegul egy osszehasonlito kep:

Anno a sarnehez A&K S24 utan ugy ereztem, hogy az SSG24 pehelysuly es egesz nap elmeny vele szaladgalni... No most ugyan ezt erzem, csak ebben az osszehasonlitasban az SSG24 a nehezsulyu versenyzo. :DDD Eszmeletlen mennyire konnyu lett az SSG10 es mindemelle eszmeletlen, hogy lenyegesen olcsobban siman hozza azt a teljesitmenyt, mint az SSG24 - bar szerintem az egy jobban atgondolt robusztusabb konstrukcio, igy osszesegeben meg mindig azt tartom jobbnak.

Vegezetul egy kep a csoportbol, amikor rossz iranyba akarod levenni az endcap-et: :DD

Aki ugyan ezt megcsinalja egy SSG24 csovevel, az vendegem egy sorre. :U

but without you, my life is incomplete, my days are absolutely gray

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.