-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
levy668
újonc
válasz Abonyirocker #28086 üzenetére
Üdv!
A cyma-k azok rendbetétel után igazi igáslovak.A V3 gearbox ami az AK-ban van az megbízható és rengeteg pótalkatrész van hozzá.
Ha olyan replikát szeretnél mint a képen, akkor arra figyelj, hogy a kívánt szereléksínek már rajta legyenek gyárilag, mert utólag beszerzett, és esetleg rászerelt(fúrás varagás, ha nem illeszkedik) utángyártott sínekkel sokat lehet cumizni.
pl ez igen hasonló ahhoz amit te szeretnél: http://www.taiwangun.com/en/electric/cm-076-full-metal-cyma?from=listing&campaign-id=19
Mivel ezen már M4 rendszerű tus van, azt könnyebb lesz kicserélni az általad kívántra.
Nyugodtan nézelődjél Lengyel webshopokban(gunfire.pl, taiwangun.com stb) is kb 10-15 eur a szállítás, nincs vám, és 3-5 nap alatt itt van.
A fegyót úgy is itthoni szerelővel kell rendbe rakatni(igen a zsír újat is érdemes) -
levy668
újonc
Köszi, akkor körbenézek körülöttünk milyen üzletek vannak. Ja, az a biztos ha kikapom a szelepet és a gumival megyek vásárolni.(már ha megérkezik a csőkulcsom.)
-
levy668
újonc
válasz macilaci78 #27876 üzenetére
Köszi!
Ez lesz a vége, csak sajna még nem ért ide a szétszedő szerszám.
Azt reméltem valaki fejből tudja, és előre be tudok rendelni egy nagyobb mennyiséget keleti barátainktól. -
levy668
újonc
Üdv Urak!
Nem tudja valaki véletlenül hogy a WE co2 AK tárban milyen méretű tömítő gyűrűk vannak? (Különösen az output valve tömítői érdekelnének, mert ott ereszt)
-
levy668
újonc
Szerk a fentihez, csak kifutottam az időből amikor észrevettem, hogy rosszat írtam:
Nem G&D, hanem G&G BB.
-
levy668
újonc
válasz Troyan001 #27734 üzenetére
prec Cső+ fém hopup kamra csere szerintem teljesen felesleges, ha jól működik az eredeti.
A pontosság a következő triumvirátusból adódik: jó minőségü hop up gumi (én zöld G&G-t használok), fém gumitömítéses nózi erre a típusra gyártva(a jg g36 pontos méretére csak a Airsoft Engineering cég gyárt, keress rá, vagy gyári nózi), a gearbox megfelelő tömítése(hengerfej dugattyú). Ha ezek faszán le vannak tömítve, akkor sokkal pontosabb lesz a fegyver, mivel mindig állandó léglöketet kap a BB, nem szökik el random levegő itt ott.
Én úgy vagyok vele, amíg nem görbül vagy sérül a cső addig nem cserélem, és utána is megpróbálok gyárit belerakni.
Szerk, a pontosságot nagyon megnyomja a jó minőségű BB, fórumokon 2 név jön mindig fel erre, G&D, és BLS BB. (tudom van még 1 pár de ezek a leggyakoribb ajánlatok)
[ Szerkesztve ]
-
levy668
újonc
Sokan le fognak hurrogni, de én eddig Rockets pro/platinum-ot használtam, 0.23, 0.28 Bio, nem bio mindegyik működött gond nélkül G36-ban és cyma AK-ban, army r27-ben és KJW co2 Berettában.(kb 3000 BB-t lőttem el)
Most van úton BLS 0.28 bio, nagyon kíváncsi leszek mi lesz a különbség a rockets platinum bio 0.28 és a bls bio 0.28 között mondjuk 50 méteren.
A cső koszolódást nem vizsgáltam, minden nagyobb lövöldözés után kitakarítom.
[ Szerkesztve ]
-
levy668
újonc
válasz DNReNTi #27710 üzenetére
Igazából most csöppentem ebbe a jóságba(airsoft).
Technikailag örülök, hogy összeszedtem a lájtos felszerelést a nyári játékokra.(1 fegyver, 1 tartalék, 1 gbb pisztoly)
A téli hálózsák, aláöltöző stb az most nem prioritás, bár ki tudja.Magyarul még a megfelelő felszerelések összeszedésén dolgozom, egyenlőre a nyári az aktuális. Oszt majd meglátjuk.Szerk: A rockets 0.28-as bio BB-m barna azt látod.
[ Szerkesztve ]
-
levy668
újonc
válasz macilaci78 #27706 üzenetére
Köszi a válaszokat!
Azért én szezon végén szétkapom dugattyúig és minden megkapja a megfelelő kenést.
A szán/mozgó alkatrészek kenése-tisztítása, csőtisztítás az alap minden játék után. -
levy668
újonc
válasz macilaci78 #27704 üzenetére
Csak co2-vel használva? Nem száradnak ki a tömítések a tárban és/vagy a pisztolyban?
-
levy668
újonc
Ahoy Urak!
Kérdésem lenne.
Sikerült beszereznem egy KJW M9A1-es co2 stukkert. Hibátlanul működik.
Csak co2-vel lesz használva és a kérdésem az lenne, hogy hogyan tartsam helyesen karban?
Gondolok itt a belső részek kenésére.X tár után szedjem atomjaira és olajozzam meg a dugattyút+belsejét, vagy (ez most lehet hülyeség lesz) betekerés előtt lehet e csöppenteni 1 csepp szilikon olajat a patron "kiszúrós" részére és az relatíve keni a belsejét?Nagyon tetszik a pisztoly, szeretném helyesen karban tartani, hogy ne a saját hülyeségem miatt menjen tönkre.
Már googliztam a co2 pisztoly karbantartása dolgokra, nem jött vissza értékelhető találat.(főleg green gas-os cuccok bukkantak fel)Válaszokat előre is köszi!
-
levy668
újonc
válasz Milán13 #27694 üzenetére
Üdv!
Glock témában sok jót hallottam a KJ Works KP-13-ról(én is most vettem pisztolyt ,előtte utána kérdeztem az elérhető jó/megbízható fegyvereknek a fórumokon)
Állítólag megbízható, rengeted pótalkatrészt lehet kapni hozzá, csak szerelni nehéz.
Sajnos csak német nyelvű bemutatót találtam: https://www.youtube.com/watch?v=fYI-xcuSU8M
-
levy668
újonc
válasz b0bcat #27668 üzenetére
Ja köszi, nekem battleaxe adapter van, specna arms m4 tárakkal.. Jó passzentos, és jól adagolnak.1 tár akadozik az 5-ből, de ha ráütök adagol, szerintem ott a tárnál van a bibi, majd szétszedem megcsiszolom kicsit.
Igen én is olvastam, hogy a gyári a legjobb.[ Szerkesztve ]
-
levy668
újonc
Nálam egy occó 16 usd-s hasonló dolog van fent:
https://gunfire.pl/product-eng-1152205534-Red-Dot-1x40-Reflex-Sight-Replica-Black.html
Nekem kellett rá magasítót tenni, nem azért mert az irányzék kitakart bármit is, hanem mivel, ha az arcom elé húzom a fegyvert tökéletesen egy vonalban lesz a szememmel a red dot.De lehet ez csak nálam van így.
Aliexpressen érdemes nézelődni, ha mégis kellene magasító, kb 4 usd. erre keress rá:"Riser Base Picatinny Rail Weaver 20mm"
Gratula a fegyverhez, élvezni fogod Nálam első számú kedvenc.
Később elgondolkodhatsz egy m4 tár adapteren(kemény 8 euró környékén van), sokkal könnyebben lehet kapni m4 tárakat mint g36 tárakat. És kb 1 perc kicserélni.És jóval többfajta m4 tártartós chestrig van, sajna a g36 tárak olyan kalasnyikov méretű tártartót igényelnek
Szerk, most jutott eszembe, én rátettem az elejére egy kis olcsó vertical grip-et, nem kötelező, de számomra kényelmesebb tartani a fegyvert.
[ Szerkesztve ]
-
levy668
újonc
Üdv!
Én nem régen csöppentem ebbe a hobbiba, és beszereztem egy JG G36C. Egyszerűen fantasztikus, jobban komálom mint a cyma 028-at. Tettem rá egy magasító+reddot kombót, kicseréltem a hopup gumit egy G&G zöld-re és tökéletes a fegyver. kb. 50 méteren, 0.28-as BB-vel egy 20x20as pizzás dobozon a rövid sorozatból minimum 1 talál(hallom, hogy koppan), és még be sincs lőve normálisan.
Ha JG akkor keresd a V2-őt, annál egy kicsi imbusz kulccsal szétszedés nélkül állítható az FPS kb +-30 nagyságrendben. Ez akkor jó, ha a játék előtt a bemérésnél derül ki, hogy a fegyód 401 FPS-t lő. Ilyenkor lazán átállítod.Meg rahedli pótalkatrész van hozzá fillérekért, külső idomok, tus stb. Ha ráesel nem fogsz agyvérzést kapni mert esetleg elrepedt, hanem 2-3 ezer forintból javítod.Egyébként én szeretem szerelni is, nagyon kellemesen lehet szét és összerakni.
Csak ezt akartam elmondani a JG G36c-ről (ala Forest Gump )
https://gunfire.pl/product-eng-1152189535-JG0638-V2-subcarbine-replica-black.html
[ Szerkesztve ]
-
levy668
újonc
Rákerestem erre a g&g arp9-re, az első gondolatom az volt, hogy ezt az m4-et nagyon forró vízben mosták ki
Viccen kívül, jól néz ki. Úgy látom a videókon, hogy 370fps-t tud, kíváncsi lennék milyen pontos. -
levy668
újonc
válasz kiki22 #27568 üzenetére
A liponak az a titka, hogy storage töltésen (kb féltöltésen) kell tárolni, azt hiszem a b6 töltő is tudja már.A másik dolog, hogy a ház leghidegebb részében kell tárolni, nálam a műhelyemben olyan 17 fok van télen és max 24 nyáron. Vannak 2-3 éves lipóim amik tökéletesen működnek, nem puffadtak, annyi a titka, hogy így tárolom őket.(modellezek, racing quadozom)
Puffadt aksival nem jó szórakozni..... nagy hőfokon ég és ráhegeszt a fegyveredre
szerk: helesírás
[ Szerkesztve ]
-
levy668
újonc
Üdv, én csak a lipo-ról tudok nyilatkozni:
Ha féltöltésen volt tárolva relatíve hűvösben ( 30 fok alatt) akkor elképzelhető, hogy túlélte.
Óvatosan 1C-vel(ha 1600mah-s az aksi, akkor 1.6 amperrel..stb) tűzálló zsákban fel kell tölteni, és megnézni felveszi e egyáltalán a töltést, és púposodik-e?
Ha nem púposodik akkor jó, lehet használni, max kevesebbet lehet vele lőni mint új korában.Szerk: a hop up gumit én megnézném nem száradt e ki...
[ Szerkesztve ]
-
levy668
újonc
válasz DNReNTi #27557 üzenetére
Köszi a választ!
A JG-t nem akarom nagyon szétszedni, mivel remekül működik, max kap egy zöld G&G-t, de lehet, hogy még azt sem.Nekem pontosnak tűnik, jelenleg pontosabb mint az AK. Majd meglátjuk hogyan muzsikál az AK a Laylax Prometheus lila gumival, és annak függvényében cserélek gumit(GG zöld) a g36-on, vagy nem A nózikat sem fogom bántani, amíg rendesen adagolnak és nem fújnak ki.
A nozi infot köszi már be is raktam a gunfire kívánság listába (a jg-hez valót)
Akkor szerintem jövő hónapban berendelek itthonról némi(csak pár ezer darabot ) GG 0.28 bio-t. Ha sötét helyen lezárva, a levegőt kinyomkodva, szilikagélt beledobva tárolom, akkor kibírja mondjuk 1 évig?
Igen egy kicsit fázom én is a gearbox-tól, bár modelleztem és műszaki beállítottságú vagyok.Majd összeszedem a bátorságom és kitakarítom.
-
levy668
újonc
Üdv Urak!
Nemrégen engem is megfertőzött ez a hobbi, kettőt pislogtam és már van egy cyma 028a AK-m, és egy JG G36C-m (kell egy tartalék nehogy má' 2 napos vidéki játékon rottyanjon meg az assault rifle, én meg rohangásszak egy kis pisztollyal.. )
Most kezdem majd rendbe tenni őket, gearbox kitakarítás ,hopup gumi csere, ilyesmi... remélem az a pár száz órányi youtube videó/fórum olvasgatás után nem lesz nagy gond.A kérdésem csak annyi lenne, hogy a tiptoppra állított, fent felsorolt fegyvereknél mi az a lőkép(szórás) ahol hátra dőlhetek és azt mondhatom, hogy igen ezt nem kell tovább állítgatni, meg próbálgatni a különböző hopup-nózi-BB kombókat? pl 30 vagy 50 méteren, vagy nem tudom milyen messze szoktátok ezt bevizsgálni.
Érkezik majd rájuk reddot és egy reflex sight is.Azt kb. hány méterre lőjem be?
Ezekhez a fegyókhoz kültéri harcra milyen súlyú BB-ket ajánlotok? most 0.23-asokat használok.
Remélem nem kérdeztem nagy hülyeségeket, válaszokat előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AI a játékokban és azon túl
- Dell notebook topic
- Rendszergazda topic
- Kikapcsolva is megtalálható a OnePlus 13
- Windows 10
- Projektor topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS (2S4)
- Verdák kisautók
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest