Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
Pestszentimre, Tatabánya, Airsoftaréna, Boldog, stb mikor holvan játék elérhető közelségben.
softair ide regelsz ott a játkszervezésnél kivan írva a legtöbb játék.
Egyre több ismerőst szerzel az oldalon is, és látod mely játékokra jelentkeznek így tudod hogy lesz ismerős.
Az airsoftaránában minden csütörtök és péntek van játék, de ott csak cqb 350fps limittel felette nem engedik.
Jövöhét 7vége Bomb Patrol 3 napos esemény pl.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
spanglee001
addikt
nekem is ő csinálja a fegyóm szerdára készül el, csütörtökön tesztelem náluk.
Oda egyébként elég egy pisztoly bőven viszont van pár kemper hely ahová be lehet állni nagyobb fegyverrel. De felszerelés oda nem szükséges semmi.
Egy ilyesmit csinál nekem.
Viszont pénzhiány hijján csak egy 4x 25 céltávcső lesz rajta, amíg meg nem veszem az acogot aminek a tetején red dot is van. Jó kis játékok szoktak ott lenni[ Szerkesztve ]
netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
-
macilaci78
nagyúr
Esetleg a sokat emlegetett 0. hozzászólást meg lehetne csinálni. Puritán módon MASZ-t és a játékfelhívást belinkelve. Így keresni sem kéne.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MasterHUn
senior tag
-
spanglee001
addikt
Aki nem venné észre a másik dokumentumot, mert egy oldalon van csak a lap alján kell választani a másik fület az időpont kitöltéséhez itt a [link].
Remélem sikerül megszervezni a játékot. Mert 19.én egy elég komoly játékot hagynék ki hogy veletek játszhassak. Addig szerintem bárki ki tudna venni egy szabadnapot akár, vagy át tenni a teendőit máskorra.netezős pécék eladóak néha :D !!!!44!4!!négy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Formula-1
- Asszociációs játék. :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest