Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sptkyle
senior tag
válasz begami #17250 üzenetére
Nyugi, ez természetes. Az ember egy idő után nem meri összeszámolni, mennyit is költött erre a sportra eddig. (és én még sehol nem is tartok )
Más:
Olyannal már találkozott valaki dotnál (Aimpoint) , hogy egyszercsak megadja magát a fényerő? Van pötty, fokozatok is, csak olyan fényereje lett, mintha haldokló elem lenne benne. (azóta már cserélve lett 3x) Van tipp, hogy mi lehet, vagy egyszerűen csak megadta magát a fénykeltő?
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
macilaci78
nagyúr
-
sptkyle
senior tag
válasz macilaci78 #17252 üzenetére
A használhatóság nem mindig szempont. Jo kapcsolatokkal mindent el lehet adni.
Érdekes az a tény is, hogy 30-40 éves technikát modernizálják mondjuk 10 évessel, és előadják, hogy mekkora királyok. (bár ennél talán nagyobb gondok is vannak szeretett honvédségünknél. )
"Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
sptkyle
senior tag
válasz macilaci78 #17252 üzenetére
Dupla lett, sorry.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz sptkyle #17253 üzenetére
Egy dandi kezében volt az AK, volt főnököm volt a szemfüles és kérte a dantit, mutasson be egy tárcserét. A gyártó képviselőjének kiesett a cigi a szájából...
Önmagában az AK-47-tel, illetve az AK palettával nincsen probléma, jó konstrukció, egyszerű, nincs nagy karbantartásigénye, erős és kézi lőfegyverhez mérten pontos. Egy általános haderő túlnyomó része nemigen lő 300 méternél messzebbre, erre pedig az olcsón, nagy tömegben gyártott AK ideális.
A modernizálás a funkcionalitást és a kényelmet szolgálja első sorban szvsz. Erre vannak a vertical grip-ek, lámpák, ilyen-olyan tusok. Magához a fegyverhez nem nyúltak, ugyanaz az elsütőszerkezet, lőszer, stb. Ha úgy tetszik, a karácsonyfa maradt, csak a díszek választéka bővült. Még a bulpup rendszerű 7.62-esek zárja, elsütőszerkezete is ezt a vonalat követi.
Az már más kérdés, hogy kiegészítők terén a Nyugat (Németország, USA) előrébb jár, és a kész termékeikhez akarják igazítani az orosz medvét. Ilyen-olyan railek, rögzítő gyűrűk azért, hogy a saját ATN éjjellátóik, Sulfire lámpáik készen rámenjenek. Ez nem modernizálás, ha jó esetben is kisiparosi munka.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
sss
őstag
Már több mint egy hete megrendeltem a táraimat, de még fel sem adták.
Midcapek bejáratásának mi a módja? 10bb beletölt majd kiszór, 20bb beletölt stb. Vagy inkább tisztítópálcával próbálkozzak? -
macilaci78
nagyúr
Tisztítópálcával ne, a tárban a BB útja kanyarog, a tisztítóvessző annyira nem.
Névleges tárkapacitás osztva 4-el, ennyi nyomás gyorstöltőből. A 80%-ánál már óvatosabban toljad neki.
Ha szépen kiadja egyenletes, gyors iramban, akkor pipa, ha nem, akkor szilikon bele, és ugyanazzal a BB-vel megjáratod párszor. (felesleges ezért több BB-t koszolni)
Műanyag köpenyes táraknál nem érdemes erőltetni a határokat, mert hasa lesz. A fém köpenyes nem nyílik szét egykönnyen. Ahogy mennek bele a BB-k, felkeményedik, míg végül akár le is ugrik a gyorstöltő csonkja a tárajakról. Na, akkor megtelt, de teljesen.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
mykos
aktív tag
válasz conan77 #17245 üzenetére
Az Imax töltő Delta V-zik. Azt jelenti, hogy az egyik packod már nagyon nem akar több feszültséget felvenni, inkább eldisszipálja, és ilyenkor érzed, hogy melegszik. Ha határozottan meleg max 40 fok, akkor tovább ne erőltesd. Ha nem melegszik fel annyira, akkor próbálj meg a dV értéken állítani, defaultról 15-20-ra. Attól függ mennyire gatya a pack. Ahogy írták a 10.5 körüli érték elérése lenne a normális, azért mert...
-
conan77
tag
Köszi a válaszokat
az érzékenységet útmutató alapján 7mV-ra állítottam ( a több és kevesebb nem jó azt írja)
egyáltalán nem volt meleg egyik akksi sem még langyos sem.
Akkor a NimH-ok jók 10,5V-ig az ok. a LIPO-t majd ha lemerítem töltöm balanszeresen.
mennyivel érdemes tölteni egy NimH 8,4 1100-at és egy LIPO 7,4 2200-at ??
Amperre gondoltam. (villamossági összefüggésekhez nem értek)köszi
[ Szerkesztve ]
JG G36K Aeg 398 fps, KJW M1911A1 GBB 300 fps,
-
sptkyle
senior tag
válasz conan77 #17260 üzenetére
NiMH passz.
LiPo-t a névleges kapacitásnak megfelelő áramerősséggel elvileg lehet tölteni. Én alatta szoktam azért picit maradni. (tehát 2200-as lipot mondjuk 2A-el, vagy 2.1A-el tölteném.)
-
sptkyle
senior tag
Kérdés (mivel én nem szerelgetek, nem is érdekel ez a része, de ezt most kénytelen lennék megbarkácsolni) :
Mozog az előagyam oldalra. Most nézem, hogy ezt a külsőcsővel együtt teszi.(M4) Hogy lehet ezt fixálni? Idegesítő."Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666
-
sptkyle
senior tag
válasz BaKeSZ87 #17267 üzenetére
@BaKeSZ87 : Keresztkérdéseket nem teszünk fel.
2.5 éve játszom, de mivel nem szerelek, most megfogtál.
Delta ringet hogy lehet ellenőrizni?
A többi kérdés meg alapból passz.
(most azért tényleg ugy érzem magam, mint az 1 játékos kezdő az idióta kérdéseivel, amikre nehéz válaszolni )@macilaci78: Van. Felülről.
@zalman90: Alapból ez se csinálta. Mostanában kezdte. De jolvan. Megjegyeztem. Én meg kedvesen emlékeztem, hogy van akinek jol működik a boyi-ja, te meg hátbatámadsz? Kígyót melengettem a keblemen.
És amugy köszönöm a válaszokat.
-
BaKeSZ87
őstag
válasz sptkyle #17270 üzenetére
[link]
Szomorú, hogy fém testhez ilyen közdarabos megoldást használnak . Legjobban úgy járnál, ha vennél egy új külső csövet, ami egy darabból van. Gyakorlatilag bele van dugva a közdarabba a külső cső, és két csavar tartja, hogy ki ne csússzon előre, és ezt a közdarabot a külső csővel együtt dugod bele a test felső részébe. Így duplán tud mocorogni. E helyett érdemes lenne venni egy másik M4 külső csövet, amin ez a közdarab nincs, hanem egyben van a külső csővel. Mint ezen a képen: [link]De ne boyi csövet vegyél! SRC-t nem szabad elrontani boyi csővel!
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
válasz sptkyle #17270 üzenetére
Használt CA M4 csövek ezelőtt is 3,5-4k-ba mentek fostéren. Egy részes külső cső, gyakorlatilag bármilyen, igény esetén csőtoldó, vagy hangtompi, vagy bármi.
CA Sportline M4-ek is ezt a megoldást használták. Játszatáson adtam ki a fegyvereket, egyszer az egyiket az első irányzéknál fogtam meg, a test második fele leesett, a slingnél fogva rántódott egyet, el is tört, az alu cső görbülésével és a hop up kamra, valamint a nózi törésével tompította az esést. Mit ne mondjak, meglepett a történés.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Lacuss20
senior tag
Prec cső márkában ki mit javasol?
Élj úgy ahogy szeretnél, ne úgy ahogy mások elvárják.
-
sptkyle
senior tag
válasz BaKeSZ87 #17271 üzenetére
@BaKeSZ87
@macilaci78Köszi. Akkor így marad. Májusban el kell adnom a cuccot, nem költök már rá.
@zalman90: Ha esetleg le akarnád cserélni a boyidat egy jo m4 replikára (bár a külső cső mozog picit), akkor itt lesz a remek lehetőség
-
BaKeSZ87
őstag
Nem vagyok egy Picasso, ilyenre sikerült a festés.
1.5-2m-ről már összemosódnak a színek, és ilyen OD jellegű foltos valamit lehet csak látni. Sajnos nem elég matt még, van matt lakkom, nem tudom mennyit mattít majd rajta. Elcsesztem amúgy, mert először a világos barnát kellett volna ráfújni, aztán a zöldeket, és akkor ugyan erről a 1.5-2m-ről szolidabb zöld lenne, így talán picit erős, na de majd ha lekopott lefújom mégegyszer.
Szomszéd fala, nem a mienk.
[link][ Szerkesztve ]
-
BaKeSZ87
őstag
válasz zalman90 #17277 üzenetére
Köszi, te vagy a második, az asszonynak is tetszik
Itt vannak a festékek amiket használtam ebben a sorrendben:
Very Well 6005 mohazöld /telibe az egészet/
Prisma Color RAL8014 sötét barna /csíkok/
Very well .... smaragdzöld /dryvit hálón keresztül/
Prisma Color RAL8003 világos barna /dryvit hálón kersztül/Legközelebb a sorrend ez lesz:
Prisma Color RAL8003 világos barna /telibe az egészet/
Prisma Color RAL8014 sötét barna /csíkok/
Very Well 6005 mohazöld /dryvit hálón keresztül/
Very well .... smaragdzöld /dryvit hálón keresztül/ -
BaKeSZ87
őstag
válasz sptkyle #17279 üzenetére
Most még elmegy, mert most kezd zöldülni minden, később meg majd lefestem újra.
6mm.hu-n reklámozzák ezt a Krylon-t, de valami mocskos drága, biztos jó amúgy.
Ezek a festékek amiket én használtam annyira nem drágák ( 7-800 Ft / flakon ) , ha nem kúrja el az ember a sorrendet, ahogy én akkor egész jól kinéző festést is össze lehet hozni. Ha meg veszel 3 flakonnal a Krylonból az 11.400 Ft -
jaffa 2843
Ármester
Sziasztok
Tudtok olyan helyet ahol le tudják fújni a fegyvert marpat mintára? (M4)
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
BaKeSZ87
őstag
válasz jaffa 2843 #17281 üzenetére
Heló!
USMC Hun foglalkozik festéssel [link], de nem tudom digital mintát vállal e. Amúgy négyzetrácsos füzetlapot fogsz, szikével vágsz ki mintákat, veszel festéket, és lefújod. -
zalman90
őstag
számitógép tápegységnek a vezetéke használható fegyverbe vezetékelésre ?
gondolom elég nagy áramot átenged
[ Szerkesztve ]
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
-
begami
csendes tag
válasz stefanitsr #17291 üzenetére
Persze határ a csillagos ég.Nem vagyok nagyravágyó alap dolgokkal is beérem..
-
rainmen
aktív tag
válasz stefanitsr #17291 üzenetére
Én kettőt...
-
zalman90
őstag
tényleg 7,4v os akksinak nem kell fet ?
Az ember társas állat. S többnyire minél nagyobb a társaság, annál nagyobb állat.
-
-
ÁDI
aktív tag
Ivózsákot szeretnék venni ,a nyár közeledtével.Kényelmesebb,mint a kulacs és több is fér bele. Ja és ez nem horror áron van...
Ezt néztem ki:
http://www.airsoftcentrum.hu/shop_products/1058/hydration-pack-30-l-flecktarnRemélem tudom majd valahogy hőszigetelni kicsit (polifoammal)...
Kinek, milyen tapasztalata van a témában?
[ Szerkesztve ]
SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest