- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
BaKeSZ87
őstag
Nekemis CM.028 van, feltűnően hangos volt a GB, szétszedtem, és egy gram zsír sem volt benne. Most kapott egy kicsit és sokkal csendesebb lett. 15m-ről márcsak horpasztja a sörösdobozt. Bár lehet ha fix helyre tenném akkor úgyis szakítaná. Én csipesszel szoktam felrakni a szárítókötélre
. Ha a hop-up-ot állítom, kicsit a cuccok alá kell célozni, mert akkor felfelé hord kicsit. De legalább nem kóvájog a golyó. Nekem pont olyan jutott, amiben hop-up, meg rézcső, meg CA fogaskerekek vannak
. Az ára 23 500Ft volt. Persze gari nélkül, de bontatlan csomabolásban.
Pisztoly dologra térve, énis gondolkodtam, hogy kéne venni egyet, de ugye az AK mellett nem nagyon használja az ember. Lecsaptam egy KWC Colt Delta Elite-re, a héten talán meglesz, azt 4500-ért sikerült, használtan, de fullos állapotban.
Azok közül énsem tudtam választani, azt tudja mindenki, hogy a Socom a legjobb, csak olyan rettenetesen ronda, és nagy... Az USP is ugyanaz, csak rövidebb cső, mind2-nek vastag a markolata, kényelmetlen. Vmiért Cybergunt nem vennék, pedig jól néz ki, hogy műxik a szánakasztó. Ha mindenképp Cybergunt akarsz, akkor inkább a SSSP2340. Pontosságát, erejét nemtom, de kinézetre ez a jobb.
A Maruik közül meg egyértelmű, hogy Glock.
[link] Itt sok spring fegyóról van info.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen egeret válasszak?
- Háztartási gépek
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Intel Core i7-13700K Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest