Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Chosen: Intel Arc B580 játék kompatibilitás (2026.01)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
válasz
sharpapa
üzenetére
Én csak azért nem helyeslem ezt, mert mit lát a szerencsétlen egyszeri júzer: például M6 mesterlövészpuska: egy lövés egy halál, pálya túlvégére is, de ÁLLAT! Ilyen lesz AS-ban is. Megveszi 200k-ért a puskát, persze alapon, ez is elhord cirka 25-30 méter úgy, hogy van értelme vele talán még fejre is célozni, aztán szomorú lesz, ha megtudja, hogy még legkevesebb 100k az a tuning, amivel már van értelme sznájperkedni.
Szóval azt akarom mondani, hogy a fegyver tulajdonságia egy PC-játékban jószerével csak küllemre azonosak az eredetivel, az összes többi, például szóráskép, kezelhetőség, tűzgyorsaság, stb nem. például láttál már CS.S-ben beragadt M16-ost?
Ezek lőfegyverek, kéretik ez alapján választani. Ha valakinek világháborús hadipuska kell, ám legyen, vegyen olyat, de elég széles a választék, vegye meg azt, amelyik egyéb igényeit is kielégíti. Ha csak faldísznek akarja, akkor mindegy, mi van benne. Például egyik haveromat elkapta ez a hagyományőrzéses cucc és meg kell valljam, a korhű felszerelés beszerzése nem egy kis feladat és ennek igen sarkallatos pontja a fegyver. például egy 2.VH-s cucc része egy Car98. Tudod, mennyiért adnak egy jó állapotú Car98-ast? És mennyibe kerül egy faszettes AS Car98 GBB? A fele, harmada! Ja, és ez legális, működik, stb, feelingje van!
Én is AUG-ot veszek, nálam is a CS-ből jön az ötlet. Úgy értem, elkezdtem AS-ozni anélkül, hogy fegyverbuzi lennék, pl az ilyen fps-ekből találkoztam először fegyverekkel, nameg az akciófilmepből. Utánajártam a real fegyóknak és az AS-nak is, és az AUG-ra esett a választásom, mert hadipuska, moduláris az igazi és az eredeti is és ebben a fajtában a legpontosabb, nem kell a távcsövet utánaállítani, stb..., nagyon jól lekövette az AS, 51cm a belső 6mm-es cső, ekkora megy az M24 mesterlövész-puskába is, tehát pontos és ekkora az M16-os csöve is, de az AGU teljes hossza 20cm-vel rövidebb, akkora, mint egy tusos Mp5, tehát CQB-n sem impotens a mérete miatt, jól bővíthető (lézer, lámpa, gránátvető, bipod, red-dot, távcső). Utánajártam, tudom, mivel jár egy fegyó, előnyei, hátrányai, és vállalom. Ha nem tetszik, akkor legfeljebb túladok rajta és veszek egy másikat. Ha lesz pénzem, felcukkol 450-500fps-re és teszek mellé egy GBB-t, télire meg egy ugyanolyan AEP-et.
És ezért nem veszek pl TM Hard Ballert, mert az nem illik ahhoz, amit én AS keretein belül csinálok, amolyan katonásdi, mert az sportlövő pisztoly. Pedig tetszik maga a pisztoly, de nem illik bele a képbe.
És az M14 szvsz egy nagyon jó puska, Kefehu engedte, hogy kipróbáljam, szerintem nem csúnya, jól haználható, igaz, az övé AEG volt, de egy GBB-nek is megvan a feelingje, hogy visszarúg. Például a Mauzern
gázos shotija: 8 shellt fogad, shellenként 10BB, lövésenként egy shellt kiürít, majd kidobja azt, fullosan, mint az eredeti shotgun-ok. Da játékra nemigen tartom alkalmasnak, ki fogja keresni a kivetett shelleket. Persze van erre is hüvelyfogó, mint amit a kommandósok használnak ugye. Annak is van egy feelingje és vágyom rá, de engedheti meg magának?! 
És igenis ON, mert AS-hoz kapcsolódi hsz!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Mikrotik routerek
- Mobil flották
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4070 Ti Super 16GB Zalman T3 Plus 750W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
gázos shotija: 8 shellt fogad, shellenként 10BB, lövésenként egy shellt kiürít, majd kidobja azt, fullosan, mint az eredeti shotgun-ok. Da játékra nemigen tartom alkalmasnak, ki fogja keresni a kivetett shelleket. Persze van erre is hüvelyfogó, mint amit a kommandósok használnak ugye. Annak is van egy feelingje és vágyom rá, de engedheti meg magának?!