Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
sharpapa
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Sosem mondtam hogy ez jobb lesz mint a többi, és mint mondtam nem a játék alapján választom, ha ő lesz az. Azért, mert régóta nagyon tetszik, mellesleg a játékban kicsit nehézkes Assault-fegyvernek használni, leszámitva hogy a 3ikban lehet rá shotguncsövet rakni gránátvető helyet...Tudom mivel jár, én sem vagyok teljesen hülye, mivel mióta asezni szeretnék csak olvasok állandóan, már lassan lassan képben vagyok szerintem. Egyénbként emellé a beretta vagy socom egész jól passzol, ha már silencer is van rajta (csak ugye ez sem olcsóság). És ahogy másnak az M14 kell (ami nekem is tetszik de sztem esélyem sem lenne vele más AEGek ellen), nekem meg FN2000, vagy G36 kell nem értem miért kell ezért elitélni. A G36C-nek pl rendesen utánaolvastam, és tudom hogy terepen egy AUG vagy egy M16tól kikapok vele, de a hozzá hasonló társai között szépen helytáll. Behajtott váltámasszal (de még kihajtva is) CQB-n nagyon jó, mert viszonylag rövid de erős, és kiegekkel hülyére lehet pakolni. Tudom hogy létezik jobb, de nekem ez kell (vagy FN). Fölösleges ezen vitázni, embere válogatja...Amikor a helyi csapat tagjaival taláálkoztam azt mondták a G36 és társai helyett a Cyma AK sokkal jobban megéri, mert mindenkinek az van, meg hogy full fém, meg sokkal olcsóbb. Most meg mindegyik adná elfelé, vagy rendelik bele a Marui alkatrészeket...haver megvette az R6-ot, 1 hét alatt a dugatyú szorult be, és letört a hop-up tekerője. Ezért gyűjtök inkább rendes vegyverre, és elfelejtem a kínaikat, holott olcsóbbak és hamarabb meglenne.
a legszarabb hogy emögött meg ottvannak a szülők, akiknek két hétig kellett egy spring pisztolyért könyörögni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z370A i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Adata 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest